Mirrors Edge

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
tomco3131
Novice
Novice

Príspevok od používateľa tomco3131 »

ani s tvojim deamon crackom mi to neche ist :( stale sa hra nenastartuje
Stanlezz
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Stanlezz »

takze stiahol som upravu na physx... nefunguje... stiahol som new patch, kde sa da dokonca aj vybrat jazyk... myslim, ze to bude v tom, ze pri tych predchadzajucich sa nedal vybrat jazyk, a nainstalovalo sa to anglicky, pricom mam cesku hru... uvidime ;)

Kód: Vybrať všetko

http://www.nzone.com/object/nzone_mirrorsedge_home.html
tomco3131
Novice
Novice

Príspevok od používateľa tomco3131 »

som naisntaloval aj novy physix aj patch a nbejde to vobec :( nechapem... mam vistu 32bit. vam to nanej ide no problemo?
SSemteXX
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa SSemteXX »

Ako hra je neuveritelne dobrá,musím uznat,ze toto je prvá hra od EA Games,co ma dokázala doslova sokovat,atmosféra je doslova spicková,zvuk je vyborný a hratelnost je na vysokej úrovni.. :wink:

Az na jeden problém,stiahol som si repack verziu,kde má hra len 4.2 Gb a po rozbalení uz nieco cez 7Gb,no nainstaloval som ju,a proste full grafika,a hrám,a zvuk mám uplne takí,ze ked som v dome,pocujem ako keby som bol na ulici pri autách a tak,no tak som si vsimol,ze je update,hodím si update a napísem mi tabulku (vid screen) neviem,cím to moze byt ale ako inú verziu hry uz stahovat nebudem :roll:

EDIT///

No jasné,ja lampa,stacilo hodit crack na verziu 1.01 preboha :lol:
Stanlezz
Expert
Expert

SSemteXX napísal:Ako hra je neuveritelne dobrá,musím uznat,ze toto je prvá hra od EA Games,co ma dokázala doslova sokovat,atmosféra je doslova spicková,zvuk je vyborný a hratelnost je na vysokej úrovni.. :wink:

Az na jeden problém,stiahol som si repack verziu,kde má hra len 4.2 Gb a po rozbalení uz nieco cez 7Gb,no nainstaloval som ju,a proste full grafika,a hrám,a zvuk mám uplne takí,ze ked som v dome,pocujem ako keby som bol na ulici pri autách a tak,no tak som si vsimol,ze je update,hodím si update a napísem mi tabulku (vid screen) neviem,cím to moze byt ale ako inú verziu hry uz stahovat nebudem :roll:

EDIT///

No jasné,ja lampa,stacilo hodit crack na verziu 1.01 preboha :lol:
a v akej si kapitole?

edit: na nete som nasiel crack, na ver. 1.0, ktory funguje aj po 4 kapitole, ked sa vypne PHYSX... idem to skusit, ak to pojde - upload.

samozrejme ze to nejde
Prílohy
fuck_this_error.png
SSemteXX
Guru
Guru

Stanlezz napísal:a v akej si kapitole?

edit: na nete som nasiel crack, na ver. 1.0, ktory funguje aj po 4 kapitole, ked sa vypne PHYSX... idem to skusit, ak to pojde - upload.

samozrejme ze to nejde
No momentálne som v 4ej kapitole,akurát,ale vypol som to,neskor zahrám :wink:
D34Dlife
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D34Dlife »

James13579 napísal:kolko to ma kapitol?
9 + trening ... po prejdeni hry sa vam otvori Tazka obtiaznost kde uz nebudete mat tu Viziu (spravna cesta uz nebude cervena ) a v tedy to je vacsia sranda :lol:
Stanlezz
Expert
Expert

odinstaloval som physx aj vypol hru kedze v tom by mal byt problem... ale stale to robi... mozem j***t taku s******u hru...
Aealo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Aealo »

Stanlezz napísal:odinstaloval som physx aj vypol hru kedze v tom by mal byt problem... ale stale to robi... mozem j***t taku s******u hru...
aspon si si kupil original ked na to nadavas? :roll: take socky mam najradsej, stiahnu cracknutu hru a potom nadavaju ze im pada
SSemteXX
Guru
Guru

Hm,mám crack od Reloaded v1.01,a uz som v 7ej casti,a hra mi este ani raz nepadla :wink:
Stanlezz
Expert
Expert

Toy M@ch!n3 napísal:aspon si si kupil original ked na to nadavas? :roll: take socky mam najradsej, stiahnu cracknutu hru a potom nadavaju ze im pada
aspon ma ma niekto rad... 8) a mne nepada... mal si si to cele precitat ;-) a ja mam rad zas take socky, ktore kritizuju nasranych ludi a nepomozu
DAMON88
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DAMON88 »

Stanlezz napísal:aspon ma ma niekto rad... 8) a mne nepada... mal si si to cele precitat ;-) a ja mam rad zas take socky, ktore kritizuju nasranych ludi a nepomozu
neboj aj ja som dobre nasraty tak to hram aspon po tu 4. kapitolu uz asi4x dokola a este si davam to ze zavod to je celkom haluz
Aealo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Aealo »

Stanlezz napísal:aspon ma ma niekto rad... 8) a mne nepada... mal si si to cele precitat ;-) a ja mam rad zas take socky, ktore kritizuju nasranych ludi a nepomozu
lebo na tom tvojom screene to vobec nepadlo co? :roll:
DAMON88
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DAMON88 »

j padlo mu to ale hned pri zapinani :wink: cize asi to iste ako u mna akurat ze mne to nist nenapise :x
Kvako
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kvako »

Neviete mi niekto poradiť ako sa mám dostať tam hore do toho otvoru čo je na obrázku vobec nwm ako sa tam mám dostať.
Prílohy
Chodba2.jpg
chodba 1.jpg
SSemteXX
Guru
Guru

Kvako napísal:Neviete mi niekto poradiť ako sa mám dostať tam hore do toho otvoru čo je na obrázku vobec nwm ako sa tam mám dostať.
Vyjdes na hentú rúru,a z toho mostíku musís tusim prebehnut stenou hore alebo nvm,tam musí byt nejaká tyc alebo nieco :roll:

No,presiel uz niekto missiu The Boat? Tam kde pri konci treba nahánat tu zenskú,no este by aj bola pohoda,lenze ona bezí,a je stena napravo a nalavo,a ja sa mám rozbehnút po pravej stene,a skocit nalavo na stenu a chytit sa,a ja to sakramentsky neviem urobit,dám space rozbehne sa,sipka dolava a mouse2,a ono sa nechytí :roll:
Kvako
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kvako »

čože??Vidíme rúrov hore na mostík.odtail sa rozbehnem a prebehnem po stene ale iba rovno neviem ako sa mám odraziť od steny na lavo do prava ako sa to robí??viem že niečo také bolo v tutoriali ale už nwm ako porad pls..
ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ST1 »

normalne vyjdi rurami hore na to ako keby lesenie alebo ako to mam nazvat a potom sa rozbehn po stene (spaceom) a ked uz bues vlastne za rohom tak zase skoc(teda stlac space) + sipku do prava alebo Q a space...a si tam...je to jednoduche mne zatial najviac trvali prechadzanie tymi ventilatormi ked som zistil ze ich mam zastavit to ma nenapadlo lebo som sa newedel dostat k vypinacu :D ale inak super hra az nato keby som mal sli dosku a jednu kartu od nvdie na fiziku :/
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa AXO »

v misii, co prevazaju moju sestru ja si mam ist pre sniperku, sa mam pre tu zbran dostat hore na nejaku budovu, ja som uplne dole na zemi(vysiel som z vytahu a isiel som dolava)a vsade su lesenia, som to tam obehal cele - som nasiel aj kufrik(by trebalo aspon 40 screenov, aby som to pokryl), ale vyssie ako na druhe poschodie som sa nedostal... ak viete co myslim, tak mi dajte pls nejaku stopu kade aspon zacat liezt dohora...
D34Dlife
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D34Dlife »

napis ktora je to kapitola a spravim ti video
Napísať odpoveď