Dovolenka 2009

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
djxtreme
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Dovolenka 2009

Príspevok od používateľa djxtreme »

dufam ze tu tato tema este nie je resp. sa netyka toho,co zistujem... :)
kedze cestovne kancelarie uz ponukaju katalogy na toto leto a ja uvazujem o nejakej fajnovej dovolenke pri mori,chcel by som vediet kde sa oplati dovolenku objednat,vase tipy na dovolenku alebo to,kde sa chystate tento rok vy... :wink:
teraz v januari maju CK najvacsie zlavy,takze urcite by som ich chcel vyuzit :)
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

a nechcel by si ist cez nejaku nemecku cestovku ? cez nemecke su zajazdy lacnejsie . znamy chodi cez nejaku nemecku , neviem ti teraz povedat aku kazdu zimu do Dominikanskej republiky a hovori ze usetri kopec penazi .
djxtreme
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

kubodinho napísal:a nechcel by si ist cez nejaku nemecku cestovku ? cez nemecke su zajazdy lacnejsie . znamy chodi cez nejaku nemecku , neviem ti teraz povedat aku kazdu zimu do Dominikanskej republiky a hovori ze usetri kopec penazi .
uff,no to si ma zaradil asi do zlej kategorie s tou dominikanskou republikou :D , upozornujem ze som student...hladam tipy na fakt dobru dovolenku a nie prilis drahu,no a cestovanie autobusom...napr. grecko,chorvatsko,taliansko.spanielsko... :)
stanulik
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa stanulik »

takjednoznacne grecko or chorvatsko :) krasne krajiny, prijemni ludia a hlavne tiez vela slovakov, nebudes si pomaly pripadat ako v cudzej krajine. ved i to euro uz mame :)
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

Greckom, Bulharskom, Chorvatskom, Talianskom nic nepokazis to su relativne dost dobre dostupne lokality aj pre studentov ... a neviem ci neni este vyhodnejsie pockat na lastminuteove dovolenky pred koncom prazdnin ... mas to za dobre ceny a este v sezone :-) ... a nehrozi ti zbytocne vybavovanie s rusenim zjazdu a penale a tak, keby sa nieco nedajboze stalo a nemohol by si ist podla planu aky si spravis teraz - pol roka dopredu :-)
djxtreme
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

nordkapp_pb napísal:Greckom, Bulharskom, Chorvatskom, Talianskom nic nepokazis to su relativne dost dobre dostupne lokality aj pre studentov ... a neviem ci neni este vyhodnejsie pockat na lastminuteove dovolenky pred koncom prazdnin ... mas to za dobre ceny a este v sezone :-) ... a nehrozi ti zbytocne vybavovanie s rusenim zjazdu a penale a tak, keby sa nieco nedajboze stalo a nemohol by si ist podla planu aky si spravis teraz - pol roka dopredu :-)
ved ja som prave rozmyslal aj nad tym lastminute,ale to aby clovek bol stale v strehu a sledoval tie ponuky ci bude nieco vyhovovat...navyse neviem ci by priatelka s tym suhlasila,aby sme sa narychlo zbalili a isli na dovolenku...mna skor lakaju zlavy pri skorsej objednavke,zaplati sa zaloha a tesne pred sa to doplati a clovek moze byt v klude a navyse si moze vybrat z velkej moznosti ponuk :)
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

my mame dobre skusenosti s terra reisen
http://terra-reisen.at/page.cfm?vpath=index&nosearch
ceny v slovenskych cestovkach sa nechytaju
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

to uz je na tebe djxtreme, akurat ja ako student by som isiel rozhodne do lastminuteu ... dva tyzdne pred terminom nepovazujem osobne "na poslednu chvilu", zazil som ja ine na poslednu chvilu a dalo sa :-P ... bol by som rad tym usetrenym ojram, za ktore sa potom toho da uzit viac .. ja osobne by som nesiel do toho teraz len kvoli tomu ze neviem co bude v lete a tak .. a co ja viem, tak minuly rok bol velmi dobry vyber aj medzi lastminutemi :-) ...
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

djxtreme napísal:uff,no to si ma zaradil asi do zlej kategorie s tou dominikanskou republikou :D , upozornujem ze som student...hladam tipy na fakt dobru dovolenku a nie prilis drahu,no a cestovanie autobusom...napr. grecko,chorvatsko,taliansko.spanielsko... :)
to bolo len obrazne , myslim ze maju lacnejsie vsetky dovolenky , myslim aj do inych krajin :) ale ked chces dobru dovolenku tak ja mam strasne rad taliansko , konkretne Bibione , bol som tam uz asi 7 krat , krasne siroke plaze , nocny zivot a nieje to ani moc daleko a ani moc drahe.
Guczmann
Star
Star

Príspevok od používateľa Guczmann »

Ja mam velmi dobru skusenost s TipTravelom. Presnejsie autobusom do Chorvatska - Selce. V Selcoch sme boli 2x a nemali sme tam ziaden problem, prekrasne pristavne mestecko, klima super, 3km po plazi dalsie mesto Crikvenica. Ubytovanie v pavilonoch s polpenziou.

Bol som aj v Egypte tento rok, letecky v Hilton Long Beach v Hurghade a aj napriek all inclusive by som buducu dovolenku volil chorvatsko, bud ostrov Krk alebo Selce :wink: S Egypta som mal akurat hnacky, dokonca som v 46 stupnoch v tieni dostal chripku... no nic moc za tie peniaze.
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Ja kazdy rok cestujem last minute s tou istou cestovkou. Vyhliadnem si krajinu, zopar hotelov a terminy. A potom uz len kazdy den na nete sledujem, ako cestovka dava na tie hotely a terminy zlavy. :)
Potom sa cca 4 dni pred odletom vyberiem do jednej z pobociek a kupim zajazd s 35-45% zlavou.
Rovnako to idem urobit aj tento rok. Zlavy su vyssie ako first moment zlavy. Pokial cestujete len 2, tak sa to urcite viac oplati. Jedna volna izba sa vzdy najde.
A co sa tyka destinacii, urcite najlepsie som zatial dostala Egypt, kde zlava bola 45%.
Vlado6230
Star
Star

Príspevok od používateľa Vlado6230 »

ako sundevil tiez spokojnost s terra reissen. a podla mna take talinsko abo chorvatsko ked ches autobusom su najvyhodnejsie (neni to az tak daleko n a autobuse) a my sme boli minuly rok tak ze sme mali dovolenku rovno s ponuky krajny (taliansko) bolo to lacnejsie a aj vacsi vyber ktory na SVk nemali ani v ponuke.
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

je mozne najst niekde na nete kontakty priamo na vlastnikov apartmanov / domov? myslim tym sukromnikov. rozmyslal som o skontaktovani priamo vlastnika domu, ktory by ho chcel na cas prenajat. stalo by to menej ako cez cestovnu kancelariu (zbytocny medziclanok) a dopravu by som si zabezpecil sam (auto). mam na mysli destinacie v chorvatsku. ma s tym niekto skusenosti?
djxtreme
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

turtlak69 napísal:je mozne najst niekde na nete kontakty priamo na vlastnikov apartmanov / domov? myslim tym sukromnikov. rozmyslal som o skontaktovani priamo vlastnika domu, ktory by ho chcel na cas prenajat. stalo by to menej ako cez cestovnu kancelariu (zbytocny medziclanok) a dopravu by som si zabezpecil sam (auto). mam na mysli destinacie v chorvatsku. ma s tym niekto skusenosti?
jasne,da sa...my sme tak boli na dovolenke minuly rok a vsetko bolo dohodnute cez net...ja som to nezajednaval,ale moj svagor,tak sa ho spytam na kontakt a mozes kuknut...a dovolenka to bola super a lacna...akurat to bolo dost daleko,uplne na juhu Chorvatska,ale mozno ti to nevadi :)
jarji
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa jarji »

mi planujeme ist do niekde do Spanielska.ale este neviem kde pojdeme.
PAuLi3
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAuLi3 »

jarji napísal:mi planujeme ist do niekde do Spanielska.ale este neviem kde pojdeme.
odporucam Lloret del Mar, nadherne je tam , neolutujes
djxtreme
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

zuzkazuzka napísal:Ja kazdy rok cestujem last minute s tou istou cestovkou. Vyhliadnem si krajinu, zopar hotelov a terminy. A potom uz len kazdy den na nete sledujem, ako cestovka dava na tie hotely a terminy zlavy. :)
Potom sa cca 4 dni pred odletom vyberiem do jednej z pobociek a kupim zajazd s 35-45% zlavou.
Rovnako to idem urobit aj tento rok. Zlavy su vyssie ako first moment zlavy. Pokial cestujete len 2, tak sa to urcite viac oplati. Jedna volna izba sa vzdy najde.
A co sa tyka destinacii, urcite najlepsie som zatial dostala Egypt, kde zlava bola 45%.
aku mas stranku na tie lastminute? :D ...budem to sledovat aj ja :)
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

My tento rok skúšame ísť priamo cez hotel - s individuálnou dopravou, ubytovanie výjde o dost lacnejšie, záloha len 100€ - a nic viac v pripade storna.

Akurat este budem musiet poriesit nejake poistenia.
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

djxtreme napísal:aku mas stranku na tie lastminute? :D ...budem to sledovat aj ja :)
Chodievam s Koala Tours. Zatiaľ plná spokonosť. http://www.koala.sk/ Sledujem teda najmä ich stránku. Momentálne tam ešte nič nemajú, ale len čo sa začne sezóna, budeš môcť pravidelne sledovať ako to krásne klesá :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

zuzkazuzka: Nie je vyhodnejsie sledovat last minute na vyhladavacoch, ktore zdruzuju viacero cestoviek??? Napriklad zajazdy.sk alebo alebo travel.sk ;)
Napísať odpoveď