dufam ze tu tato tema este nie je resp. sa netyka toho,co zistujem...
kedze cestovne kancelarie uz ponukaju katalogy na toto leto a ja uvazujem o nejakej fajnovej dovolenke pri mori,chcel by som vediet kde sa oplati dovolenku objednat,vase tipy na dovolenku alebo to,kde sa chystate tento rok vy...
teraz v januari maju CK najvacsie zlavy,takze urcite by som ich chcel vyuzit
a nechcel by si ist cez nejaku nemecku cestovku ? cez nemecke su zajazdy lacnejsie . znamy chodi cez nejaku nemecku , neviem ti teraz povedat aku kazdu zimu do Dominikanskej republiky a hovori ze usetri kopec penazi .
kubodinho napísal:a nechcel by si ist cez nejaku nemecku cestovku ? cez nemecke su zajazdy lacnejsie . znamy chodi cez nejaku nemecku , neviem ti teraz povedat aku kazdu zimu do Dominikanskej republiky a hovori ze usetri kopec penazi .
uff,no to si ma zaradil asi do zlej kategorie s tou dominikanskou republikou , upozornujem ze som student...hladam tipy na fakt dobru dovolenku a nie prilis drahu,no a cestovanie autobusom...napr. grecko,chorvatsko,taliansko.spanielsko...
takjednoznacne grecko or chorvatsko krasne krajiny, prijemni ludia a hlavne tiez vela slovakov, nebudes si pomaly pripadat ako v cudzej krajine. ved i to euro uz mame
Greckom, Bulharskom, Chorvatskom, Talianskom nic nepokazis to su relativne dost dobre dostupne lokality aj pre studentov ... a neviem ci neni este vyhodnejsie pockat na lastminuteove dovolenky pred koncom prazdnin ... mas to za dobre ceny a este v sezone ... a nehrozi ti zbytocne vybavovanie s rusenim zjazdu a penale a tak, keby sa nieco nedajboze stalo a nemohol by si ist podla planu aky si spravis teraz - pol roka dopredu
nordkapp_pb napísal:Greckom, Bulharskom, Chorvatskom, Talianskom nic nepokazis to su relativne dost dobre dostupne lokality aj pre studentov ... a neviem ci neni este vyhodnejsie pockat na lastminuteove dovolenky pred koncom prazdnin ... mas to za dobre ceny a este v sezone ... a nehrozi ti zbytocne vybavovanie s rusenim zjazdu a penale a tak, keby sa nieco nedajboze stalo a nemohol by si ist podla planu aky si spravis teraz - pol roka dopredu
ved ja som prave rozmyslal aj nad tym lastminute,ale to aby clovek bol stale v strehu a sledoval tie ponuky ci bude nieco vyhovovat...navyse neviem ci by priatelka s tym suhlasila,aby sme sa narychlo zbalili a isli na dovolenku...mna skor lakaju zlavy pri skorsej objednavke,zaplati sa zaloha a tesne pred sa to doplati a clovek moze byt v klude a navyse si moze vybrat z velkej moznosti ponuk
to uz je na tebe djxtreme, akurat ja ako student by som isiel rozhodne do lastminuteu ... dva tyzdne pred terminom nepovazujem osobne "na poslednu chvilu", zazil som ja ine na poslednu chvilu a dalo sa ... bol by som rad tym usetrenym ojram, za ktore sa potom toho da uzit viac .. ja osobne by som nesiel do toho teraz len kvoli tomu ze neviem co bude v lete a tak .. a co ja viem, tak minuly rok bol velmi dobry vyber aj medzi lastminutemi ...
djxtreme napísal:uff,no to si ma zaradil asi do zlej kategorie s tou dominikanskou republikou , upozornujem ze som student...hladam tipy na fakt dobru dovolenku a nie prilis drahu,no a cestovanie autobusom...napr. grecko,chorvatsko,taliansko.spanielsko...
to bolo len obrazne , myslim ze maju lacnejsie vsetky dovolenky , myslim aj do inych krajin ale ked chces dobru dovolenku tak ja mam strasne rad taliansko , konkretne Bibione , bol som tam uz asi 7 krat , krasne siroke plaze , nocny zivot a nieje to ani moc daleko a ani moc drahe.
Ja mam velmi dobru skusenost s TipTravelom. Presnejsie autobusom do Chorvatska - Selce. V Selcoch sme boli 2x a nemali sme tam ziaden problem, prekrasne pristavne mestecko, klima super, 3km po plazi dalsie mesto Crikvenica. Ubytovanie v pavilonoch s polpenziou.
Bol som aj v Egypte tento rok, letecky v Hilton Long Beach v Hurghade a aj napriek all inclusive by som buducu dovolenku volil chorvatsko, bud ostrov Krk alebo Selce S Egypta som mal akurat hnacky, dokonca som v 46 stupnoch v tieni dostal chripku... no nic moc za tie peniaze.
Ja kazdy rok cestujem last minute s tou istou cestovkou. Vyhliadnem si krajinu, zopar hotelov a terminy. A potom uz len kazdy den na nete sledujem, ako cestovka dava na tie hotely a terminy zlavy.
Potom sa cca 4 dni pred odletom vyberiem do jednej z pobociek a kupim zajazd s 35-45% zlavou.
Rovnako to idem urobit aj tento rok. Zlavy su vyssie ako first moment zlavy. Pokial cestujete len 2, tak sa to urcite viac oplati. Jedna volna izba sa vzdy najde.
A co sa tyka destinacii, urcite najlepsie som zatial dostala Egypt, kde zlava bola 45%.
ako sundevil tiez spokojnost s terra reissen. a podla mna take talinsko abo chorvatsko ked ches autobusom su najvyhodnejsie (neni to az tak daleko n a autobuse) a my sme boli minuly rok tak ze sme mali dovolenku rovno s ponuky krajny (taliansko) bolo to lacnejsie a aj vacsi vyber ktory na SVk nemali ani v ponuke.
je mozne najst niekde na nete kontakty priamo na vlastnikov apartmanov / domov? myslim tym sukromnikov. rozmyslal som o skontaktovani priamo vlastnika domu, ktory by ho chcel na cas prenajat. stalo by to menej ako cez cestovnu kancelariu (zbytocny medziclanok) a dopravu by som si zabezpecil sam (auto). mam na mysli destinacie v chorvatsku. ma s tym niekto skusenosti?
turtlak69 napísal:je mozne najst niekde na nete kontakty priamo na vlastnikov apartmanov / domov? myslim tym sukromnikov. rozmyslal som o skontaktovani priamo vlastnika domu, ktory by ho chcel na cas prenajat. stalo by to menej ako cez cestovnu kancelariu (zbytocny medziclanok) a dopravu by som si zabezpecil sam (auto). mam na mysli destinacie v chorvatsku. ma s tym niekto skusenosti?
jasne,da sa...my sme tak boli na dovolenke minuly rok a vsetko bolo dohodnute cez net...ja som to nezajednaval,ale moj svagor,tak sa ho spytam na kontakt a mozes kuknut...a dovolenka to bola super a lacna...akurat to bolo dost daleko,uplne na juhu Chorvatska,ale mozno ti to nevadi
zuzkazuzka napísal:Ja kazdy rok cestujem last minute s tou istou cestovkou. Vyhliadnem si krajinu, zopar hotelov a terminy. A potom uz len kazdy den na nete sledujem, ako cestovka dava na tie hotely a terminy zlavy.
Potom sa cca 4 dni pred odletom vyberiem do jednej z pobociek a kupim zajazd s 35-45% zlavou.
Rovnako to idem urobit aj tento rok. Zlavy su vyssie ako first moment zlavy. Pokial cestujete len 2, tak sa to urcite viac oplati. Jedna volna izba sa vzdy najde.
A co sa tyka destinacii, urcite najlepsie som zatial dostala Egypt, kde zlava bola 45%.
aku mas stranku na tie lastminute? ...budem to sledovat aj ja
My tento rok skúšame ísť priamo cez hotel - s individuálnou dopravou, ubytovanie výjde o dost lacnejšie, záloha len 100€ - a nic viac v pripade storna.
Akurat este budem musiet poriesit nejake poistenia.
djxtreme napísal:aku mas stranku na tie lastminute? ...budem to sledovat aj ja
Chodievam s Koala Tours. Zatiaľ plná spokonosť. http://www.koala.sk/ Sledujem teda najmä ich stránku. Momentálne tam ešte nič nemajú, ale len čo sa začne sezóna, budeš môcť pravidelne sledovať ako to krásne klesá