Kúpa pc, potrebujem poradiť.

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...

Je ten počítač dobrý ?

Hlasovanie ukončené 25 jan 2009, 21:39

Je super.
2
9%
Velmi dobrý.
6
26%
Dobrý.
2
9%
Dá sa.
0
Žiadne hlasovania
Vživoťe bi som ho nekupil.
13
57%

Celkom hlasov: 23

brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa brm »

Mr.Djrmx napísal:proste piste iba co kde ako ci je pc dobry
Parametre má vynikajúce.. už ti ostáva sa iba modliť, aby tam nedali komponenty alá Manli.. (tj. od tých najlacnejších a najšmejdovejších výrobcov)
Mr.Djrmx
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Mr.Djrmx »

:lol: :lol: najvecsa haluz je ze som sa dozvedel ze pc bude v piatok ja to nevidrziiiiiiiiiiiiiiiiiiim dpccccccccccc xD mna uz s toho cakania drbne
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Mr.Djrmx:Tak to mas este dobre, ze len tych par dni, sak mne isiel pc z Brna viac ako 1 mesiac :D
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Ale skús sa trošku skľudniť a vyjadrovať sa kultivovanejšie, lebo vieš, toto je fórum a tu by si nemal komentovať každý svoj pocit, ale mal by si vyjadriť svoj názor alebo presvedčenie. Samozrejme v tejto téme sa to až tak nedá, ale aj tak by to tu nebolo aspoň zaplnené spamom. To bola iba malá rada :)

K téme - hmm, neviem, či Ti to fakt nevadí, že budeš mať zaplombovaný počítač a za každú malilinkú chybu ho budeš musieť celý dávať na reklamáciu. Keby som bol na Tvojom mieste, za každú cenu by som sa otca snažil presvedčiť, aby si trošku uvedomil, o čom hovorí a ak nemá ani šajnu, o čo ide, nech to radšej nechá na Teba, veď ešte by pritom ušetril niekoľko tisíc, príp. nemálo Eur. Teraz si možno iba nadšený z toho, že budeš mať nový PC, ale keby sa Ti na ňom niečo pokazilo, čo Ti neprajem, ale predsa, musel by si byť bez neho ďalších minimálne 30 dní, takže by som ešte všetko zvážil :wink:
Mr.Djrmx
Amateur
Amateur

blomba ma netrapi fotrik ma sposob jak ju dat prec a vycistit napr pocitac a potom ju dat spet a nikdo nic nezisti :D :D Sak je to len 1 poondiaty papierik co lepi s 2 strany :D :D
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Len aby sa raz fotrik nezmylil a mate po zaruke, ale ja by som urcite volil kupit tento pc na suciastky ako vcelku. :)
Mr.Djrmx
Amateur
Amateur

vis co ja to neplatim tak mi je to uriti :D
Blekota
Expert
Expert

Re: Kúpa pc, potrebujem poradiť.

Príspevok od používateľa Blekota »

Potrebujem radu niekoho kto sa vyzná co je podla vás najvýhodnejšia kúpa notebooku aby sa na ňom dalo aj niečo zahrať z bazosa BA kraj cena do 700. Neviete o niečom?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Re: Kúpa pc, potrebujem poradiť.

Príspevok od používateľa hojko »

To si uz kup rovno novy, napriklad: https://www.alza.sk/asus-vivobook-15-m570dd-dm001t-black-d6250463.htm Alebo pockat, ze ci pride toto Lenovo na Slovensku a ci bude platit aj predbezna cena: https://www.alza.sk/lenovo-ideapad-gaming-3-15arh05-onyx-black-d6274944.htm
Napísať odpoveď