Parametre má vynikajúce.. už ti ostáva sa iba modliť, aby tam nedali komponenty alá Manli.. (tj. od tých najlacnejších a najšmejdovejších výrobcov)Mr.Djrmx napísal:proste piste iba co kde ako ci je pc dobry
Kúpa pc, potrebujem poradiť.
Ale skús sa trošku skľudniť a vyjadrovať sa kultivovanejšie, lebo vieš, toto je fórum a tu by si nemal komentovať každý svoj pocit, ale mal by si vyjadriť svoj názor alebo presvedčenie. Samozrejme v tejto téme sa to až tak nedá, ale aj tak by to tu nebolo aspoň zaplnené spamom. To bola iba malá rada
K téme - hmm, neviem, či Ti to fakt nevadí, že budeš mať zaplombovaný počítač a za každú malilinkú chybu ho budeš musieť celý dávať na reklamáciu. Keby som bol na Tvojom mieste, za každú cenu by som sa otca snažil presvedčiť, aby si trošku uvedomil, o čom hovorí a ak nemá ani šajnu, o čo ide, nech to radšej nechá na Teba, veď ešte by pritom ušetril niekoľko tisíc, príp. nemálo Eur. Teraz si možno iba nadšený z toho, že budeš mať nový PC, ale keby sa Ti na ňom niečo pokazilo, čo Ti neprajem, ale predsa, musel by si byť bez neho ďalších minimálne 30 dní, takže by som ešte všetko zvážil
K téme - hmm, neviem, či Ti to fakt nevadí, že budeš mať zaplombovaný počítač a za každú malilinkú chybu ho budeš musieť celý dávať na reklamáciu. Keby som bol na Tvojom mieste, za každú cenu by som sa otca snažil presvedčiť, aby si trošku uvedomil, o čom hovorí a ak nemá ani šajnu, o čo ide, nech to radšej nechá na Teba, veď ešte by pritom ušetril niekoľko tisíc, príp. nemálo Eur. Teraz si možno iba nadšený z toho, že budeš mať nový PC, ale keby sa Ti na ňom niečo pokazilo, čo Ti neprajem, ale predsa, musel by si byť bez neho ďalších minimálne 30 dní, takže by som ešte všetko zvážil
Re: Kúpa pc, potrebujem poradiť.
Potrebujem radu niekoho kto sa vyzná co je podla vás najvýhodnejšia kúpa notebooku aby sa na ňom dalo aj niečo zahrať z bazosa BA kraj cena do 700. Neviete o niečom?
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Kúpa pc, potrebujem poradiť.
To si uz kup rovno novy, napriklad: https://www.alza.sk/asus-vivobook-15-m570dd-dm001t-black-d6250463.htm Alebo pockat, ze ci pride toto Lenovo na Slovensku a ci bude platit aj predbezna cena: https://www.alza.sk/lenovo-ideapad-gaming-3-15arh05-onyx-black-d6274944.htm