lacijawa napísal:mne staci ze napisem monitor nad 90% a ma zoberu na gympel ale mam trochu strach ze to zbabrem (co sa mi vacsinou stava) a budem musiet pisat podobnu hlupost (prijimacky) o dva mesiace
omg 90% ja potrebujem na tech. lyceum 25% a to neviem ci vbec spravim a nie to este 90% ako sa poznam tak sa zostresujem a som v p...
noaco , neviem ci to neako sledujete ale v humennom je najmenej deti v celom presovskom kraji a skoro na vsetky skoly je treba take malepercento uspesnosti
No neviem, či sa už zvýšila obtiažnosť, ale čo si ja pamätám monitor, ktorý som robil pred 5 rokmi, bol neskutočne jednoduchý - z matiky som mal 100% a zo sloviny 1 bod dole a to nie som žiadny kockáč. Fakt mi to pripadalo ako prijímačky pre štvrtákov na gympel, čo už bohužiaľ nemôžem povedať o maturite z matiky, ale to je už na inú tému...
ok ved ja nič no nvm ake maš znamky ani nič...............tak nvm či je problem mať tolko bodov abo ee. .........no je to dobra škola kedže ako kukam biju sa aj o poslednu školu ..........ciže si vas budu držať ako kliešte unas t a radšej nehaju rupnuť abo vyhodia zo školy nech maju pokoj ...............
maš to tam napisane mač to za priemer v osmej triede polroku 9. potom za olympiady napr. zemepis.prirodopis. potom asi aj matika čo byva paragoriada.............unas na gympel boli body aj za klokana kedysi ..........už nvm ako to je proste tak a samozrejme aj za monitor
Doučovanie máme aj zo Sj aj za matiky, ale úroveň veľmi nízka.. uvidíme, ako to nakoniec bude no, už len niečo cez mesiac a máme to tu chlapci & dievčatá.. dúfam že sa dostanem na gymko..
ja sa nebojim ničoho kedže su to ulohy dosť na logiku aspon te ku koncu ktore su tažšie ............a prave preto sa toho bojim menej ako nejakej klasiickej pisomky z matiky ...............vlastne sa nebojim vobec jasne že budem asi nervozny pred tym a potom ...............ale nejaku vedu stoho nerobím................a logika mi pracuje na 100% takže pohoda
Setton napísal:Doučovanie máme aj zo Sj aj za matiky, ale úroveň veľmi nízka.. uvidíme, ako to nakoniec bude no, už len niečo cez mesiac a máme to tu chlapci & dievčatá.. dúfam že sa dostanem na gymko..
Ja sa skor obavam sj a hlavne rozbor basne a podobne veci ako napr. vedlajsie a hlavne vety, privlastkove a predmetove a podobne somarinky.A na matematiku sa nemam coho obavat vzdy mi isla lepsie ako sj, staci trochu porozmyslat vediet vzorec a priklad je vypocitany.
btw:na vysvedcku mam aj zo sj aj z m 2 sa tesim
Njn, súhlasím.. mám kamaráta, čo sa učil na samé 4-5, ledva každý rok prechádzal.. a monitor dal na cca 90% obidva.. veď keď je od koho opísať, prečo nie..
je to uplne zbytocny a bezvyznamny test.
kamarat minuleho roku mal z matiky 20% a zo SJ 25% bez problemov ho prijali na SPS Stavebnu.u
Len zbytocne stresujete
Yazoo: Stretnutie po rokoch.. Retorik? Ak sa teda nemýlim hehe..
Njn, závisí aj od komisie/dozoru.. ale nám minule riaditeľka povedala že riaditelia škôl sú viac-menej dohodnutí, že budú učitelia pomáhať deťom aby dosiahli dobré výsledky.. Že učiteľ by z toho aj tak nič nemal keby sme zle napísali, iba by nám pokazil život a plány na ďalšie štúdium..