Testovanie got2be sex appeal sa uskutočnilo na vzorke viac ako 200 žien. Univerzita v Drážďanoch pritom použila komparatívnu metódu so zviazanými očami. Štúdia dokazuje, že vlasy upravené inovatívnym got2be sex appeal zvyšujú pre ženy atraktívnosť muža, čo prispieva k ešte väčšej príťažlivosti.
No tak to by bolo "objektívne" posúdenie od výrobcu
Aj mňa by teda zaujímalo či je to ozaj také efektívne, lebo zatiaľ ma odrádza tá cena...
No pred par rokmi (5) som pouzival NOVA pro-vitamin B5 ale som moc spokojny nebol...tak som trosku na geli zanvrel...ale pred dvomi tyzdnami som si kupil gel TAFT najsilnejsi 5z5 Formula stregth(aspon som si myslel)....a dnes som videl v Bille ze existuje silnejsi 6z6...hmmm....no to uz aky moze byt ? nekdo ti da lopatou po hlave a uces drzi ne ? ....nuz je to pravda co tu psiete...ten TAFT lepi vlasy a su silne, teda aspon moj...ze prejdem po nom a a uces drzi..aj kamos mi dal po hlave ucebnicou a ja som vyskocil nanho ze mam novy uces ale potom som si rpesiel a bol hadam presene taky isty jak zaschol, akurat ze zostavaju na vlasoch take jak od semena no...neviem jak to nazvat....no a najblizsie si asi kupim Got2B sexappel ked Amici vravia ze sa o teba zeny trhaju ....
Bude to fungovat asi tak, ako Axe....tam boli feromony tiez, zeny z toho bolela hlava a nic to neprinieslo...Neverim reklamam na zyvsenie pritazlivosti. Gely pouzivam malokedy, lebo mam dlhe vlasy...
Shark_360 napísal:Bude to fungovat asi tak, ako Axe....tam boli feromony tiez, zeny z toho bolela hlava a nic to neprinieslo...Neverim reklamam na zyvsenie pritazlivosti. Gely pouzivam malokedy, lebo mam dlhe vlasy...
ale sak gely su zevraj najlepsie na dlhe vlasy....to nevadi ze mas dlhe...akurat viac ho minies...
ten taft je masaker som skusal vselico a nic tak dobre netrimalo.. teda este dajake tuzidlo uz nevim ake ale zaschlo skor jak som stihol vytvarovat haro..
violator napísal:ja konkretne pouzivam vosk taft titan look, ale pocul som chvalu aj L´Oreal
hmm got2be sex appeal to neznie zle, sex appeal by sa teda zisiel
hmmm...no ten got2be sex appeal som si teraz kupil ale skoro vobec nedrzi je dost slaby,ak vlasy nosite "na jezka" tak to nie je najlepsia volba , mam aj out of bed a ten je o dost lepsi, ale chcem vyskusat od loreal taky vo fialovej tube myslim ze party look sa to vola a este got2be zlty a este s tym voskom si neviem moc rady lebo som ho dostal raz k meninam a nejak mi nesidi mozno si ho len malo davam ale stale to vyzera cudne (tak mastne)
ja pouzviam tuzidlo neviem ako je to s gelmy...ale mal som jedno tuzidlo tafft take fialove mega strong...tak chu**** to nechavalo na xiste nekupujte to
Ked som mal gelovatelne vlasy. Tym myslim dlzku tak som si geloval dlhy cas s hocijakym, ale potom som zacal pouzivat Taft. Neviem presne aky ale titan abo tomu podobne su dobre ...
no to neviem ci sa presne gely takto delia,gelujem si vlasy asi uz 5 rokov,ale takyto som teda nevidel...poradil by som ti snad iba silne tuziaci a aby nemal wet effect...a nanasat v minimalnom mnozstve aby sa vlasy zdali suche
nordkapp_pb napísal:lak na vlasy v spreji rulezz .. s gelom by som sa babrat nemohol
ja si dam TAFF bud bieli alebo modry (teraz skusam zeleny ) no a k tomu mam LAK na vlasy tiez TAFF .... nagelujem to aby som to chcel mat naozaj naozaj pevne a presne tak ako chcem streknem lak a je
no ja používam got2b sex appeal a nemôžem povedať že by to pritahovalo ženy,ale zato to pekne voní
a chcem si ešte kúpiť bud gel alebo lak a neviem sa rozhodnúť,hlavne chcem aby mi to vydržalo celý deň,vedel by mi niekto poradit ??
J_A_K_U_P napísal:Ludia poradte nejaky znackovy gel ktory nelepi vlasy ...
ja som si naposledy kupil asi jeden z najlepsich gelov co som doteraz mal...ale neviem ci ho tu zozenies,lebo som ho kupoval v PL...taky velky zeleny v tube - GARNIER Fructis Style Extra Fixing Gel