Mate Tattoo?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Máte tetovanie?

Áno
90
10%
Nie
275
31%
Nie, ale chcem
390
44%
Nie, ani nechcem
128
14%

Celkom hlasov: 883

A7X
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa A7X »

mna zas trapy jedna vec....mmam 16...a mama rozmysla ze mi povoly tetovanie....jenomze bojim sa ze budem mat alergiu...lebo mama ma strasila ze mnohy mali nato alergie a potom im to tusim ze hnisalo ci co...mama je sestricka cize ta ma hodne tich skusenosti...mam sa bat aalebo dnesne technologie su natolko vyspele ze sa nemusim bat?? :)
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Tak si to nedaj a neries nie? Alebo sa chod spytat do salonu...

Predpokladam ze moznost "liecitelnosti" bude priamo umerny velkosti kerky, tak ak sa bojis mohol by si skusit nejaku malu hlupost, hoc len gulicku na nejake malo viditelne miesto a ak s tym nebude problem tak sa mozes pustit do velkeho.
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

mno ja by som sa viac bal kedže maš 16 že ked si tam daš napr. draka tak za 2 roky stoho bude cintorin z kamionom alebo bohvie čo stoho vznikne ked sa to ponaťahuje a nvm čo všetko
addictor
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa addictor »

A7X napísal:mna zas trapy jedna vec....mmam 16...a mama rozmysla ze mi povoly tetovanie....jenomze bojim sa ze budem mat alergiu...lebo mama ma strasila ze mnohy mali nato alergie a potom im to tusim ze hnisalo ci co...mama je sestricka cize ta ma hodne tich skusenosti...mam sa bat aalebo dnesne technologie su natolko vyspele ze sa nemusim bat?? :)
no, ak si das poradit, tak si este pocakaj aspon do 18tky, ci ta to neprejde... bo to moze byt iba chvilkove poblaznenie... vela kamaratov si chcelo dat a potom si to rozmysleli po par rokoch a nedali si nic... ja som tiez chcel tak od 16tich a dal som si to az v 19tich...
co sa tyka tej alergie... tie tuse by nemali byt alergeene... skor sa ti moze stat, ze sa ti to zapali, bo predsalen je to zasah do organizmu a jemu sa to ne vzdy paci... Zalezi od viacerych okolnosti... tvoj zdravotny stav, vnutorna nervozita a podobne... Kamarat si siel dat kerovat lytko tesne po chrypke, kde bral antibiotika a sa mu to zapalilo, ze mal 2x take velke lytko a to neprehanam... sa mu tam jazvy vytvorili a musel si to davat pretetovat...
Zaxman napísal:mno ja by som sa viac bal kedže maš 16 že ked si tam daš napr. draka tak za 2 roky stoho bude cintorin z kamionom alebo bohvie čo stoho vznikne ked sa to ponaťahuje a nvm čo všetko
vela ludi hovori o tom, ze sa to tetovanie zdeformuje... ale to je blbost.. to by sa musel fest asymetricky vyvijat, aby sa mu to zdeformovalo... ale tiez by som neodporucal v 16tich davat si etovanie... bo vtedy sa este vyvija viac jednak telo, ale vo vacsej miere individualita a osobnost...
poviem priklad... povedzme, ze v 16tich inklinuje k punku... neha vytetovat cely rukav... a na konci studia SS si uvedomi, ze chce ist studovat pravo... a kto by vlozil svoj zivot do takto pokerovaneho pravnika? Nehovoriac o tom, ze niektore spolocnosti su konzervativne, a aj ked budes mat neviemake odporucania, tak ta nevezmu iba koli kerke, co je IMHO strasna volovina, ale je to tak... :?
Haslerka
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Haslerka »

Mam na tetovanie neutralny nazor,nejak po nom ani netuzim,ani ho nezatracujem...ale keby som sa niekedy v buducnosti rozodla pre ano,tak si ho nedam na take gycovite miesta...vid plece,krize,alevo ako kvazi naramok okolo nohy...to nie
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

addictor ide oto ako je na tom určita osoba mam kamarata čo ma 16 a povedal by si že ma 25 .........ale tak isto mam kamarata ma tiež skoro 16 ale ma 159cm..............a myslim že on sa bude ešte dosť vyvýjať a tetovanie by mu asi uškodilo
A7X
Medium Star
Medium Star

ja som chcel nieco male...rozmery asi ako hojkovo kerko...no ale samozrejme aj nadtym som uvazoval ze ked este povyraste do objemu(chcem zacat cvicit-posilka)tak aj to ma mierne maatalo ze sa to zdeformuje...myslim ze z rastom som na konci(mam 184cm..topane 46 LOL :D )...no ale taku blbost zeby som dal...ako napriklad obycajnu ciernu hviezdickusikmo pod pupkom alebo take nejake....to by som musel este prozmyslat....v kazdom pripade uz 10 rokov chcem tetovanie :lol: takze chvilkove to nieje...co sa tyka spolocnost,ja a moje tetovanie:strasne by som chcel mat potetovanu cast krku ale nedam si to len koli tomu ze ked pojdem na nejake dolezite miesto do prace tak budem diskriminovay(aspon si myslim)...v kazdom pripade su aj dolezitejsie veci ako tetovanie...ale preco sa neskraslit(inak aj mama chce ist :D )
nauraa
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa nauraa »

A7X napísal:strasne by som chcel mat potetovanu cast krku ale nedam si to len koli tomu ze ked pojdem na nejake dolezite miesto do prace tak budem diskriminovay
Tetovanie na krku (asi dvadsatcentimetrove ornamenty z oboch stran) mal aj jeden moj znamy z prace a ze by bol diskriminovany, tak to vobec nie. Ale asi to bude individualne.
A7X
Medium Star
Medium Star

diskriminaciu v tom zmysle ako dajme tomu ze budem mat nejake obchodne stretnutie a ja s tetovanim na krku...alebo(only joke)keby som bol nejaky poslanec ci premier ci prezident :lol: a ja s tetovanim na krku chapes....nebolo by pochopenie premna
PageRank
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa PageRank »

ja mam anechal by som sa cely potetovat, len nie na SK
uNreal_saTch^
Professional
Professional

Príspevok od používateľa uNreal_saTch^ »

PageRank napísal:ja mam anechal by som sa cely potetovat, len nie na SK
a to uz preco? tak na tento argument som fakt zvedavy...
Dežko
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Dežko »

A nezabúdajte na hygienu. Ak ti niekto bude chcieť robiť tetovanie doma a podobné divi, tak bež het, a keď vidíš že ti chlapík vyberá neaké neznáme ihli bez obalu, tak tiež ber nohy na plecia! Môj kamarát si teraz dal spraviť tattoo, no je to hrozné. Má to nesprávne rozmery na nesprávnom mieste, a vyzerá mu to ako tetovanie z basy pred 30timi rokmi. Tetovanie je dnes už by som povedal že umenie. Tetovanie musí niečo znamenať, napr. tvoj štýl. Ak nič neznamená, tak je zbytočné. Tak ho budeš mať len preto, aby si na sebe niečo mal.
jarji
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa jarji »

tak ja tetovanie chcem...no este nemožem :( tak možno si to do 18ky rozmyslím
The Calvin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa The Calvin »

Dežko napísal:A nezabúdajte na hygienu. Ak ti niekto bude chcieť robiť tetovanie doma a podobné divi, tak bež het, a keď vidíš že ti chlapík vyberá neaké neznáme ihli bez obalu, tak tiež ber nohy na plecia! Môj kamarát si teraz dal spraviť tattoo, no je to hrozné. Má to nesprávne rozmery na nesprávnom mieste, a vyzerá mu to ako tetovanie z basy pred 30timi rokmi. Tetovanie je dnes už by som povedal že umenie. Tetovanie musí niečo znamenať, napr. tvoj štýl. Ak nič neznamená, tak je zbytočné. Tak ho budeš mať len preto, aby si na sebe niečo mal.
Lenze si predstav ze chlapec ktory je EMO a da si tatoo a po istom dlhsom case alebo je jedno kedy mu dojde ze EMO je blud a meni svoj styl napr na Punk tak to EMO tatoo mu tam ostane. Preto si myslim ze neake velke styly by som si vytetovat nenechal aj ked take nevinne DnB pod zapestie by som si vytetovat dal :)

BTW prepacte ze som taky lenivi a ze sa mi nekce v tyhcho 31 stranach hladat to co kcem vediet ale kolko ma asi vyde take tatoo a ake su podmienky(koza , vek ... ?)
addictor
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa addictor »

Calvin SFX napísal:Lenze si predstav ze chlapec ktory je EMO a da si tatoo a po istom dlhsom case alebo je jedno kedy mu dojde ze EMO je blud a meni svoj styl napr na Punk tak to EMO tatoo mu tam ostane. Preto si myslim ze neake velke styly by som si vytetovat nenechal aj ked take nevinne DnB pod zapestie by som si vytetovat dal :)

BTW prepacte ze som taky lenivi a ze sa mi nekce v tyhcho 31 stranach hladat to co kcem vediet ale kolko ma asi vyde take tatoo a ake su podmienky(koza , vek ... ?)
podmienky? v salone ti pod 18 rokov spravia kerku iba s potvrdenim rodica a koza? tej otazke som nepochopil... ale tam su neni ziadne obmedzenia... a cena sa pohybuje rozne.. zalezi od dotycneho tattera... :wink:
luksiman
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa luksiman »

whiteronie napísal:prečo by sa nerobilo? Keď si zoženieš UV farbu tak ti to vykeruje hocikto
ja som odpadol

http://www.tattooartists.org/Img18096_T ... 1298.J.asp
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Calvin SFX napísal:Lenze si predstav ze chlapec ktory je EMO a da si tatoo a po istom dlhsom case alebo je jedno kedy mu dojde ze EMO je blud a meni svoj styl napr na Punk tak to EMO tatoo mu tam ostane. Preto si myslim ze neake velke styly by som si vytetovat nenechal aj ked take nevinne DnB pod zapestie by som si vytetovat dal :)

Nj....najvystiznejsie heslo, ktore pouzivam aj ja :P A ktore sa nikdy nezmeni: 'Zkurv*ny System' :D
To si viem predstavit na chrbte :D
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Tetovanie neodsudzujem, ale potetovat by som sa nikdy nedal, ale zas na druhej strane sa mi to na druhych ludi paci, ale to musi byt nejake pekne tetovanie. :wink:
žeby?
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa žeby? »

chcel by som sa spytat ako na tetovanie posoby to ked budem cvicit (posilovat a tak), mam si dat spravit tetovanie ked som este nezacal alebo az ked budem mat vyrysovane niecot? nebude to potom inak vyzerat? tohto sa bojim... :roll:

//autoeditácia príspevku ( 08 Mar 2009, 21:43 )
no co nikto nic?
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

som sa nepochvalil novym este?
az mi to je divne..
takze daval som v lete, vobec nebolelo, neni to nic specialne, ale ja to milujem a o tom to je!
Prílohy
n39499500722_1509162_3155.jpg
Napísať odpoveď