Mate Tattoo?
mna zas trapy jedna vec....mmam 16...a mama rozmysla ze mi povoly tetovanie....jenomze bojim sa ze budem mat alergiu...lebo mama ma strasila ze mnohy mali nato alergie a potom im to tusim ze hnisalo ci co...mama je sestricka cize ta ma hodne tich skusenosti...mam sa bat aalebo dnesne technologie su natolko vyspele ze sa nemusim bat?? 
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Tak si to nedaj a neries nie? Alebo sa chod spytat do salonu...
Predpokladam ze moznost "liecitelnosti" bude priamo umerny velkosti kerky, tak ak sa bojis mohol by si skusit nejaku malu hlupost, hoc len gulicku na nejake malo viditelne miesto a ak s tym nebude problem tak sa mozes pustit do velkeho.
Predpokladam ze moznost "liecitelnosti" bude priamo umerny velkosti kerky, tak ak sa bojis mohol by si skusit nejaku malu hlupost, hoc len gulicku na nejake malo viditelne miesto a ak s tym nebude problem tak sa mozes pustit do velkeho.
-
addictor
Medium Star
no, ak si das poradit, tak si este pocakaj aspon do 18tky, ci ta to neprejde... bo to moze byt iba chvilkove poblaznenie... vela kamaratov si chcelo dat a potom si to rozmysleli po par rokoch a nedali si nic... ja som tiez chcel tak od 16tich a dal som si to az v 19tich...A7X napísal:mna zas trapy jedna vec....mmam 16...a mama rozmysla ze mi povoly tetovanie....jenomze bojim sa ze budem mat alergiu...lebo mama ma strasila ze mnohy mali nato alergie a potom im to tusim ze hnisalo ci co...mama je sestricka cize ta ma hodne tich skusenosti...mam sa bat aalebo dnesne technologie su natolko vyspele ze sa nemusim bat??
co sa tyka tej alergie... tie tuse by nemali byt alergeene... skor sa ti moze stat, ze sa ti to zapali, bo predsalen je to zasah do organizmu a jemu sa to ne vzdy paci... Zalezi od viacerych okolnosti... tvoj zdravotny stav, vnutorna nervozita a podobne... Kamarat si siel dat kerovat lytko tesne po chrypke, kde bral antibiotika a sa mu to zapalilo, ze mal 2x take velke lytko a to neprehanam... sa mu tam jazvy vytvorili a musel si to davat pretetovat...
vela ludi hovori o tom, ze sa to tetovanie zdeformuje... ale to je blbost.. to by sa musel fest asymetricky vyvijat, aby sa mu to zdeformovalo... ale tiez by som neodporucal v 16tich davat si etovanie... bo vtedy sa este vyvija viac jednak telo, ale vo vacsej miere individualita a osobnost...Zaxman napísal:mno ja by som sa viac bal kedže maš 16 že ked si tam daš napr. draka tak za 2 roky stoho bude cintorin z kamionom alebo bohvie čo stoho vznikne ked sa to ponaťahuje a nvm čo všetko
poviem priklad... povedzme, ze v 16tich inklinuje k punku... neha vytetovat cely rukav... a na konci studia SS si uvedomi, ze chce ist studovat pravo... a kto by vlozil svoj zivot do takto pokerovaneho pravnika? Nehovoriac o tom, ze niektore spolocnosti su konzervativne, a aj ked budes mat neviemake odporucania, tak ta nevezmu iba koli kerke, co je IMHO strasna volovina, ale je to tak...
ja som chcel nieco male...rozmery asi ako hojkovo kerko...no ale samozrejme aj nadtym som uvazoval ze ked este povyraste do objemu(chcem zacat cvicit-posilka)tak aj to ma mierne maatalo ze sa to zdeformuje...myslim ze z rastom som na konci(mam 184cm..topane 46 LOL
)...no ale taku blbost zeby som dal...ako napriklad obycajnu ciernu hviezdickusikmo pod pupkom alebo take nejake....to by som musel este prozmyslat....v kazdom pripade uz 10 rokov chcem tetovanie
takze chvilkove to nieje...co sa tyka spolocnost,ja a moje tetovanie:strasne by som chcel mat potetovanu cast krku ale nedam si to len koli tomu ze ked pojdem na nejake dolezite miesto do prace tak budem diskriminovay(aspon si myslim)...v kazdom pripade su aj dolezitejsie veci ako tetovanie...ale preco sa neskraslit(inak aj mama chce ist
)
Tetovanie na krku (asi dvadsatcentimetrove ornamenty z oboch stran) mal aj jeden moj znamy z prace a ze by bol diskriminovany, tak to vobec nie. Ale asi to bude individualne.A7X napísal:strasne by som chcel mat potetovanu cast krku ale nedam si to len koli tomu ze ked pojdem na nejake dolezite miesto do prace tak budem diskriminovay
-
uNreal_saTch^
Professional
A nezabúdajte na hygienu. Ak ti niekto bude chcieť robiť tetovanie doma a podobné divi, tak bež het, a keď vidíš že ti chlapík vyberá neaké neznáme ihli bez obalu, tak tiež ber nohy na plecia! Môj kamarát si teraz dal spraviť tattoo, no je to hrozné. Má to nesprávne rozmery na nesprávnom mieste, a vyzerá mu to ako tetovanie z basy pred 30timi rokmi. Tetovanie je dnes už by som povedal že umenie. Tetovanie musí niečo znamenať, napr. tvoj štýl. Ak nič neznamená, tak je zbytočné. Tak ho budeš mať len preto, aby si na sebe niečo mal.
-
The Calvin
Star
Lenze si predstav ze chlapec ktory je EMO a da si tatoo a po istom dlhsom case alebo je jedno kedy mu dojde ze EMO je blud a meni svoj styl napr na Punk tak to EMO tatoo mu tam ostane. Preto si myslim ze neake velke styly by som si vytetovat nenechal aj ked take nevinne DnB pod zapestie by som si vytetovat dalDežko napísal:A nezabúdajte na hygienu. Ak ti niekto bude chcieť robiť tetovanie doma a podobné divi, tak bež het, a keď vidíš že ti chlapík vyberá neaké neznáme ihli bez obalu, tak tiež ber nohy na plecia! Môj kamarát si teraz dal spraviť tattoo, no je to hrozné. Má to nesprávne rozmery na nesprávnom mieste, a vyzerá mu to ako tetovanie z basy pred 30timi rokmi. Tetovanie je dnes už by som povedal že umenie. Tetovanie musí niečo znamenať, napr. tvoj štýl. Ak nič neznamená, tak je zbytočné. Tak ho budeš mať len preto, aby si na sebe niečo mal.
BTW prepacte ze som taky lenivi a ze sa mi nekce v tyhcho 31 stranach hladat to co kcem vediet ale kolko ma asi vyde take tatoo a ake su podmienky(koza , vek ... ?)
-
addictor
Medium Star
podmienky? v salone ti pod 18 rokov spravia kerku iba s potvrdenim rodica a koza? tej otazke som nepochopil... ale tam su neni ziadne obmedzenia... a cena sa pohybuje rozne.. zalezi od dotycneho tattera...Calvin SFX napísal:Lenze si predstav ze chlapec ktory je EMO a da si tatoo a po istom dlhsom case alebo je jedno kedy mu dojde ze EMO je blud a meni svoj styl napr na Punk tak to EMO tatoo mu tam ostane. Preto si myslim ze neake velke styly by som si vytetovat nenechal aj ked take nevinne DnB pod zapestie by som si vytetovat dal
BTW prepacte ze som taky lenivi a ze sa mi nekce v tyhcho 31 stranach hladat to co kcem vediet ale kolko ma asi vyde take tatoo a ake su podmienky(koza , vek ... ?)
ja som odpadolwhiteronie napísal:prečo by sa nerobilo? Keď si zoženieš UV farbu tak ti to vykeruje hocikto
http://www.tattooartists.org/Img18096_T ... 1298.J.asp
Nj....najvystiznejsie heslo, ktore pouzivam aj jaCalvin SFX napísal:Lenze si predstav ze chlapec ktory je EMO a da si tatoo a po istom dlhsom case alebo je jedno kedy mu dojde ze EMO je blud a meni svoj styl napr na Punk tak to EMO tatoo mu tam ostane. Preto si myslim ze neake velke styly by som si vytetovat nenechal aj ked take nevinne DnB pod zapestie by som si vytetovat dal
To si viem predstavit na chrbte
-
Key5ers0ze
Guru wannabe