Myslite si že pokec kazí ľudí?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa begbeee »

No s tym ICQ (myslim protokol, nie klienta) by si vo svete tiež velmi neprerazil :wink:

Mna by napr. zaujimala trhova cena za azet.sk :)

//: Hej to som mal na mysli, ICQ fici iba v 4 krajinach CZ, SK, Izrael a Rusko. Ale napr. Poliaci maju tiez "svoj" prptokol: Gadu-Gadu. :)
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

begbeee napísal:No s tym ICQ (myslim protokol, nie klienta) by si vo svete tiež velmi neprerazil :wink:
Vo svete nie, ale u nas a v CZ ano :) A pre ine krajiny je kombinacia ICQ/MSN/YIM/Jabber neporazitelna :wink:
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

No za 2 minúty som našiel tieto kvietočky na pokeci..
http://pokec.azet.sk/monika19169 (a lá Pamela Anderson)
http://pokec.azet.sk/bradford.1 (a lá Brad Pitt)

A mnoho mnoho ďalších.. si predstavte že nemá foto a Vám napíše a budete ju baliť.. pfuj. Princíp pokecu no..
DejmiJohn
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DejmiJohn »

fruxo napísal:Kazdy vidi pod normalnym seba :)
Je to diskutabilné, lebo v tejto dobe je už ťažké dokázať že si normálny nie ešte dokazovať že si niečím výnimočný...
Haslerka
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Haslerka »

Setton no tak, aj menej pekni (ej ale som to pekne vyjadrila) ludia maju pravo mat fotku na verejnom webe :) az na takych menej peknych co maju album s nazvom "ja" a tam svoju tvar rovnaku(okej mozno hlava ohnuta o par stupnov) na 30tich fotkach...to ma spociatku vytacalo ale teraz ma to vytoci uz len slabo...teraz zostavam uz len pri povzdychu
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Setton napísal:.. si predstavte že nemá foto a Vám napíše a budete ju baliť.. pfuj. Princíp pokecu no..
A ked ma tak si si isty, ze vies, ze je to on/a? :wink:
segenica
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa segenica »

nie nemyslím si, že pokec kazí &ĺudí, pretože tam sú väčšinou už ľudia ,,pokazení"

:lol: :lol: :lol:
typek61
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa typek61 »

najlepšie je asi ked baba piše popišeš??
A ked jej už odpišeš tak o čom popišeme :smt044
stretli ste sa už aj s niečim takymto??? :?
agy
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa agy »

jasne... ved je to casto dohlupa...
Su ludia ktori su na tomto chate schopni travit cele dni, a z ich fotoalbumov a profilu sa dozviete asi uplne vsetko co sa da ... myslim si ze pokec hodne ludom sposobi aj neprijemnosi ... a vtipne su najnovsie tie komentare v profiloch ... "ked zomries, zomriem aj ja " ... a pod. :) ... ale tak kazdy to berie inac, niekto iba ako chvilkove rozptylenie alebo skratenie dlhej chvile a pre niekoho je pokec druhy zivot :) ....
bajlachVT
Expert
Expert

Príspevok od používateľa bajlachVT »

mam sice nick,profil,albumy,.....ale chodim tam odpisat raz za cas na RP a pozerat e-maili najme....neznasam take RP deti co maju 13 a napisu ci popisem...
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

begbeee napísal:A ked ma tak si si isty, ze vies, ze je to on/a? :wink:
Tento príklad čo som dal vyzerá dosť dôveryhodne - čekuj komentáre - samé nárečie a samé komenty od Rómov s fotkami typu "Toto je moja tetuška, bars ju ľubim.." a tak no.. takže podľa mňa toto fake neni.. Aj keď viem že Pokec je plný osieračov a úchylov no..
mulatt
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mulatt »

tam uz skazeni ludia chodia (aj ja) :) urcite pokec nijak nekazi ludi..
matus87
Expert
Expert

Príspevok od používateľa matus87 »

Ja tam tiež mám nick, ale moja navštevnosť je raz za 3 tyždne. Rovno poviem pokec sa mi zhnusil, chodia tam poväčšinou mladšie ročníky a podľa mňa ich to trošku kazí po komunikačnej stránke. Niektorí tam presedia hodiny ako kvoky, myslia si, že pokec im nahradí osobný kontakt, spoločnosť... :?
Famine
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Famine »

hmmm... čo aj viem... su tam aj zlí ludia. a dá sa pohadať aj na nete ale píšem si tam aj s dievčatami a dá sa s nimi celkom pekne popísať to ano ale radšej ísť niekam von alebo do ozajstnej spoločnosti ako tej na pokeci... ale v mnohych prípadoch tam cítim neuprimnosť od ostatných ludí... proste oni si maju vlastne problemy a potrebuju zahnat nudu na skamaratovanie sa nejak vačšina nema náladu alebo čo,...
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

o pokeci som sa uz vyjadril davnejsie, ale vynara sa mi otazka kam teda ist na chat, aby to nebolo preplnene uchylakmi, zobranim o hlasovanie v ankete, detmi do 10 rokov a pod. pokec je da sa povedat monopol medzi chatmi na SVK. ved co ine mame okrem pokecu? xchat a IRC kanaly, ktore su povacsinou prazdne. tak teda kam inde ak nie na pokec? hmm?
pe3x
Professional
Professional

Príspevok od používateľa pe3x »

Pockaj take 3 tyzdne a myslim ze ta uspokoji www.pipl.sk
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

pe3x napísal:Pockaj take 3 tyzdne a myslim ze ta uspokoji www.pipl.sk
Takých pokusov tu už bolo.. Chatík, partneri.sk, boom.sk a neviem čo všetko.
Ten pokec je ako Windows - nie je najlepší, treba platiť (za inak bežné funkcie), ale napriek tomu je najviac rozšírený. A hocičo to len tak nezmení.
Však už mal čo ja viem 2 brutálne aféry, keď hackli fotoalbumy a teraz nedávno keď unikli maily...
pe3x
Professional
Professional

Príspevok od používateľa pe3x »

Uvidime... :)
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

Na pokec chodim do miestnosti VTIPY... aby som ich čital, ked sa nudim :D Prečo? Lebo sa rad smejem a niekedy tam teda padaju hlašky lepšie ako na hojkovi :) A samozrejme využivam aj tie "RP" na pisanie... ked to pisanie ma zmysel... väčšinou sa to da zistiť po prvych troch RP-čkach? CCA... Potom take konverzacie typu 1. otazka: "Ahoj", 2."Popišeš?", 3."Ako sa maš?" - nemilosrdne uzatvaram :? áno, bohužial! :lol: Ale som milo prekvapeny, ked niekto napiše a da sa s nim v pohode pekne podebadovať... čiže nie je problem :) a ked si najdete nejake stalice, s ktorymi si mate čo povedať.. ehm, napisať.. tak už ani nejako nevnimam reklamne bannery, nizku uroven niektorych rp-čiek, spam od uživatelov za učelom reklamy a blabla... sa prehryzne, odklikne :D

//a parkrat som v tych spamovych rp-čkach našiel aj niečo užitočne, napr. odkaz na stiahnutie programu na spamovanie pokecu, muheheh :lol:
winni
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa winni »

noo podla mna nekazi ludi aj ked je pravda ze ten sposob komunikacie (aWoYQQy PQp1sEs?) a dpodobne neni pohvieco ked tak dakdo pise ae ked sa najde niekdo v pohode tak neni problem :D aa takych je tam dost takze je z coho si vyberaz... jednoznacne moj nazor - nekazi... ty co uz su negramotny tak to maju od narodenia a ne z pokecu... mozno sa dakkomu akurat zhorsi slovencina a to je jedine :wink:
thats all aj ja tam chodim a nasiel som tam kopec skvelych bab...
Napísať odpoveď