Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa metthal »

http://www.onlinegamers.cz/ -> ten server totalne upadol, dokonca isty cas(mozno 2 mesiace dozadu) vyhlasili koniec Sargerasu a Narniasu... avsak potom to obnovili ale uz to nema zmysel, jediny server na ktorom sa aktualne oplati hrat je anthoria(http://wwwanthoria.mine.sk/) avsak problem je len v tom ze server prednedavnom presiel na patch 3.0.3 a teraz je tam este dost bugov ktore sa riesia ale mam taky pocit ze ked Rastikz hodi fix tak pokazi dalsich 5 veci :?
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

-=wolf=- napísal:jediny server na ktorom sa aktualne oplati hrat je
ofik :D
Bad.boy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bad.boy »

ja momentalne hram na www.twinstar.cz ...ide o server kde presiel takmer cely sargeras a narnias takze v spicke v poho 1800 ludi a bez lagov...gm su na super urovni a dev robia dost casto updaty 8)
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

H@wk napísal:ofik :D
myslel som z free serverov :roll:
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

H@wk napísal:ofik :D
konkretne Twilight"s hammer :D owned
Sao Feng
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Sao Feng »

a chcem sa spýtať že ako by som si mal zmeniť verziu hry z 3.0.2 (také dačo) na 2.4.3
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

SchYzo napísal:konkretne Twilight"s hammer :D owned
nechcete odtial prejst na dragonmaw? :P je teraz free migracia
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

vendo napísal:nechcete odtial prejst na dragonmaw? :P je teraz free migracia
na dragonmawe neni nic...
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

SchYzo napísal:na dragonmawe neni nic...
definuj "nic" :) myslim ze na serveri je jedna z najlepsich komunit vobec + premigrovali k nam nejake fresh gildy. sme v silnej battlegrupe co viac chces :)
Fiky
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Fiky »

bladeboy napísal:no vsetky tvoje kriteria splna wow.kryha.sk cize ten diveportal (Funny World) ale ten wipe, byva tak raz do roka ked nie viac
(prave teraz bol inak, akurat nahadzuju server, ale tento bol nechceny, sposobil ho vypadok elektriny v presove :D )
Dík za typ,usadil som sa tam, k+ :)
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

vendo napísal:definuj "nic" :) myslim ze na serveri je jedna z najlepsich komunit vobec + premigrovali k nam nejake fresh gildy. sme v silnej battlegrupe co viac chces :)
mno my mame tiez silnu battlegroup, silna komunita takisto...to nic som skor myslel ze tam u vas je dost malo ludi v porovnani s plnymi servermi :wink: a ja som rad tam kde to zijeeee :lol:
Lord PROXI
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lord PROXI »

no DT nebol nikdy bohvie aky ... alici gangovaly low lvl hordakou a naopak ... stym nic nenarobys, ale ....
az na par guild ( No Way, Motion, Not Prepared ) a par dalsich nedokazaly nic ... max. tak doist ako raid ku naxu ku sumon sutru a zhadzovat hordakou dole ... islo im len to ... nic viac ... a to ze migrovaly, hold o par ludi menej, budis.
Pripadne este pri TK: The Eye, isly sme s guildou, a alici raid na to aby tam zacaly hordakou pri summone resskilovat ... a ako skoncily ? vyhladeny aj s tym malym kempom pri sumone, tam sa ukazal skill alikou. Vedely iba gangovat, daco v style cigánskej ferovky, cize pre nich PVP znamenalo Party VS Player.
Ty dobry hraci z ali odisly, ale blaznou/lamy si nechaly na DT :?

Grond napísal:som cisto zamerany na pve sheep tu vravel o nedostatku healov a tankov
hmm ked ti teraz poviem (som tank) ze ked idem skladat pug a je fakt problem zohnat kvalitne dps pretoze sa mi stava ze som nad troma DPSkami v dmg a to som tank tak to uz je co povedat ....
no ja mam zasa trocha iny problem ... z huntom naist tanka co si agro udrzi je problem ... uz som si odtankoval v UK princa ...
hold treba stastie a hlavne neposkladat grupu za 5min, ale ludi si pozriet na armory co maju zac na sebe.
Potrva to dlhsie tu grupu poskladat, to ano, ale zasa nieje z toho wipe fest, a zvycajne ak su ludia normalny tak sa da ist snimy aj viac ako jedno HC/raid ... len treba trpezlivost :D

a este len tak OT, ohladne tych DPS ... s resto druidom som mal dost ked som mal vecsie dps na trashi ( nexus,HC ) ako lock ... hold lama detection ( alebo Ebay Detection :lol: )
Fatall
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fatall »

SchYzo napísal:mno my mame tiez silnu battlegroup,
fuha no neviem ako je to teraz ale este pred WOLK ked som hraval na Agamaggane tak bol Blackout dost onicom, alici tam nevyhrali nic okrem AV...
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Lord PROXI napísal:no ja mam zasa trocha iny problem ... z huntom naist tanka co si agro udrzi je problem ... uz som si odtankoval v UK princa ...
hold treba stastie a hlavne neposkladat grupu za 5min, ale ludi si pozriet na armory co maju zac na sebe.
Potrva to dlhsie tu grupu poskladat, to ano, ale zasa nieje z toho wipe fest, a zvycajne ak su ludia normalny tak sa da ist snimy aj viac ako jedno HC/raid ... len treba trpezlivost :D

a este len tak OT, ohladne tych DPS ... s resto druidom som mal dost ked som mal vecsie dps na trashi ( nexus,HC ) ako lock ... hold lama detection ( alebo Ebay Detection :lol: )
Ako je jasne ze randomy su vacsinou lamerske ale aj tak neznasam ked sa idem prihlasit a dostavam sproste otazky typu aky mas gear? si skilled? kolko krat si tu bol? ake mas staty? rovno zivotopis nech si pytaju sak nejdeme omg pro raid na Blizzcone :roll: .
xH4wK

ooo dobry dmg mam :D:D (je to bomba :D)
http://screenshot.xfire.com/screenshot/ ... 6c3045.png

a bu bu bu :D

http://screenshot.xfire.com/screenshot/ ... 2c4194.png

Ach som sa zamiloval do ofiku , ako som mohol hrat na neoffi omg :D

Pre zaujemcov o ofik viac screenov am tu ^^ http://www.xfire.com/screenshots/h4wk003/

Ludia nestracajte cas na nudnom neoffi
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

sorry ale ten interface vyzera hrozne
xH4wK

Sheep napísal:sorry ale ten interface vyzera hrozne
mne nejde o to ako vyzera ale o fukncnost a praktickost
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

no na tom UI nieje nic zle, nejsu tam zbytocne graficke prkotiny, sice pre mna i x perl neni potrebny, ale nevedel by som hrat s tym, ze unit framy mam vlavo hore :) sice pouzivam povodne unit framy ale mam ich presunute do stredu
xH4wK

Mrk napísal:no na tom UI nieje nic zle, nejsu tam zbytocne graficke prkotiny, sice pre mna i x perl neni potrebny, ale nevedel by som hrat s tym, ze unit framy mam vlavo hore :) sice pouzivam povodne unit framy ale mam ich presunute do stredu
Raz som si ich tiez presunu ale vzdy som uz zo zvyku pozeral hore dolava ma to plietlo tak som ich nechal tam ...
Waldo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Waldo »

Podla mna pekne prakticke UI aj ked ja mam seba a target tiez v strede. Nemusim kukat dolava hore. S mensim monitorom to slo ale s vacsim rozlisenim to bolo otravne. Len ma pobavilo kolko malo tlacitiek potrebuje paladin na hranie :D
Napísať odpoveď