CS 1.6 Server hojko.com
Hojko team vs 4fuN
Dnes vecer uz zrejme oznamim datum a cas zapasu All star hojko team vs 4fuN. Vela ludi sa teda neprihlasilo. este stale ocakavam ze sa ty najlepsi prihlasia. Kto sa chce prihlasit este, nech pise na cislo 291 902 448. pokusim sa potom spravit aj mensi video zostyh zo zapasu.
Re: Hojko team vs 4fuN
psichos som ti pisal ze ja chcem hihihiPsychoS napísal:Dnes vecer uz zrejme oznamim datum a cas zapasu All star hojko team vs 4fuN. Vela ludi sa teda neprihlasilo. este stale ocakavam ze sa ty najlepsi prihlasia. Kto sa chce prihlasit este, nech pise na cislo 291 902 448. pokusim sa potom spravit aj mensi video zostyh zo zapasu.
-
lekoklatik
VIP
Psychos ty si písal že sa máme prihlásiť? Ja som si myslel že budeš vyberať ty alebo sa nejak dohodnú hojkáči...
K tomu odpočítavaniu bomby. Sme jeden z mála serverov na klavitnej úrovni už aj kvoli tomu, že tam nemám neskutočne veľa zbytočných plug inov. Písal som to už dávnejšie, že bez plug inov sa hralo fajn a fajn sa bez nich hrať aj bude... Netreba riešiť blbosti. Hrajte, bavte sa alebo nvm čo...
K tomu odpočítavaniu bomby. Sme jeden z mála serverov na klavitnej úrovni už aj kvoli tomu, že tam nemám neskutočne veľa zbytočných plug inov. Písal som to už dávnejšie, že bez plug inov sa hralo fajn a fajn sa bez nich hrať aj bude... Netreba riešiť blbosti. Hrajte, bavte sa alebo nvm čo...
-
webmasterr
Medium Professional
Th3 G4m3r 4nd Scop32 4nd hip0p! - Ban udelil: Drago dovod: Laming doba: 1 day
alebo aj: http://cs.hojko.com/banlist/ban_list.php
alebo aj: http://cs.hojko.com/banlist/ban_list.php
-
webmasterr
Medium Professional
a najlepsie je ked ju ani nepocujes ze tika...Mastros napísal:Ja som tiez mnohokrat apeloval, aby sa odpocet C4 pridal, no po case som zistil, ze je to max. kravina. Hra straca stavu, smrnc a napatie. Predsalen je to zazivnejsie, ked je ta bomba zahalena ruskom tajomstva.
-
RoQa
Darca
- Kontaktovať používateľa:
lol az teraz som si vsimolmorfeusko napísal:Lenze je rozdiel kempit pri plantnutej bombe a kempit v triane na spawne T za nakladiakom (vid. joxxo). Ja tiez nemam rad campmeter lebo sa stane ze ked walkujes tak ti to bere ako kempenie...ale by to napomohlo takytom neopodstatnenym kempam...
Zdrawim Cs-kaarov z hojka
Na server Hojko chodim velmi raad,pretože v pohode ludia tam hraavajuu
Aj tii najlepsii sa nehrajjuu na najväcsiich skillerov
,ale co tu budem piisat radsej idem zalamit
btw:Ak bude niekto chciet odo mna HS,tak nech ma skontaktuje
,a keby bol na hojku campmeter tak PsychoS ma vždy 100 %
ale ne
Na server Hojko chodim velmi raad,pretože v pohode ludia tam hraavajuu
Aj tii najlepsii sa nehrajjuu na najväcsiich skillerov
ble
Ale ved ja sa hybem. len som opatrny. Asi berem CS moc vazne
ved tam mam zivotov viac ze. A zas ked som sam na seckych, co sa dost casto stane tak nemozete odomna cakat ze sa na vas vrhem. mRx to sice robil ale to je uz o inom.
-
lekoklatik
VIP
Mám pocit že sa to nepýtaš len tak pre seba ale pre jedného hráča na ktorého som to použil. Je tak!?G0lDiER_ napísal:btw co sa tyka toho fuckoffu, nestaci vymazat config ? pripadne este okopirovat obsah z config_default co config.cfg...
Mastros lol a čo teraz? Tak som ho citoval a bolo. To že som admin na cs servery neznamená že som admin na hojkovi. btw povedz mi jediný dôvod prečo by som nemohol citovať všetko možné čo kcem
lekoklatik: A poledny post sa nema citovat! Ku*va, si admin, tak bud prikladom!
Som nasrany!
Konecne sa podarilo odvotovat mapu de_volare, tesil som sa ako maly spoliak, ze bude konecne zmena z rutinneho hrania d2, inferna a nuku.
Rychlo som sa joinol, nech si zahram co najviac. Kuknem na TAB, minimalne 14 hracov uz bolo rozdelenych do timov. Ani nakupit som nestihol a co sa nestalo?
Nejaky drbo (sry za vyraz, ale uz ma vazne seriete) zmeni na de_nuke!
5 krat som sa pytal na pricinu! Po 6. otazke (Preco?) mi bola dodana odpoved: Lebo kazdemu by sa mapa stahovala 4 minuty.
Co je to za drbly dovod? Tato mapa uz bola hrana, vacsina ma mapu davno stiahnutu (svedci o tom pocet zadelenych hracov, co som pisal vyssie) a tych par ludi by snad pockalo, nie?
Tak uz, do riti, prehodnotte svoju admincinu! Ked sa daco odvotuje a mapa vyhovuje aspon pre pocet hracov, nechajte ju! Ked tak, mame funkciu "RTV"!
Jezisi! Rozum mi stoji!
Som nasrany!
Konecne sa podarilo odvotovat mapu de_volare, tesil som sa ako maly spoliak, ze bude konecne zmena z rutinneho hrania d2, inferna a nuku.
Rychlo som sa joinol, nech si zahram co najviac. Kuknem na TAB, minimalne 14 hracov uz bolo rozdelenych do timov. Ani nakupit som nestihol a co sa nestalo?
Nejaky drbo (sry za vyraz, ale uz ma vazne seriete) zmeni na de_nuke!
5 krat som sa pytal na pricinu! Po 6. otazke (Preco?) mi bola dodana odpoved: Lebo kazdemu by sa mapa stahovala 4 minuty.
Co je to za drbly dovod? Tato mapa uz bola hrana, vacsina ma mapu davno stiahnutu (svedci o tom pocet zadelenych hracov, co som pisal vyssie) a tych par ludi by snad pockalo, nie?
Tak uz, do riti, prehodnotte svoju admincinu! Ked sa daco odvotuje a mapa vyhovuje aspon pre pocet hracov, nechajte ju! Ked tak, mame funkciu "RTV"!
Jezisi! Rozum mi stoji!