CS 1.6 Server hojko.com

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
PsychoS
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Hojko team vs 4fuN

Príspevok od používateľa PsychoS »

Dnes vecer uz zrejme oznamim datum a cas zapasu All star hojko team vs 4fuN. Vela ludi sa teda neprihlasilo. este stale ocakavam ze sa ty najlepsi prihlasia. Kto sa chce prihlasit este, nech pise na cislo 291 902 448. pokusim sa potom spravit aj mensi video zostyh zo zapasu.
zdochliak
Light Expert
Light Expert

Re: Hojko team vs 4fuN

Príspevok od používateľa zdochliak »

PsychoS napísal:Dnes vecer uz zrejme oznamim datum a cas zapasu All star hojko team vs 4fuN. Vela ludi sa teda neprihlasilo. este stale ocakavam ze sa ty najlepsi prihlasia. Kto sa chce prihlasit este, nech pise na cislo 291 902 448. pokusim sa potom spravit aj mensi video zostyh zo zapasu.
psichos som ti pisal ze ja chcem hihihi :):):) ak tak mi sem napis:) ale podal toho lepse bude ak sa to bude hrat vecer ale nie v sobotu v sobotu skvor do obeda hi
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Psychos ty si písal že sa máme prihlásiť? Ja som si myslel že budeš vyberať ty alebo sa nejak dohodnú hojkáči...

K tomu odpočítavaniu bomby. Sme jeden z mála serverov na klavitnej úrovni už aj kvoli tomu, že tam nemám neskutočne veľa zbytočných plug inov. Písal som to už dávnejšie, že bez plug inov sa hralo fajn a fajn sa bez nich hrať aj bude... Netreba riešiť blbosti. Hrajte, bavte sa alebo nvm čo...
Mastros
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Mastros »

Ja som tiez mnohokrat apeloval, aby sa odpocet C4 pridal, no po case som zistil, ze je to max. kravina. Hra straca stavu, smrnc a napatie. Predsalen je to zazivnejsie, ked je ta bomba zahalena ruskom tajomstva. :)
kostak
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kostak »

217.12.62.133 mozete mi povedat za co mam ban na tejto ip a na kolko a ci by som nemohol dostat unban ?
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa webmasterr »

Th3 G4m3r 4nd Scop32 4nd hip0p! - Ban udelil: Drago dovod: Laming doba: 1 day

alebo aj: http://cs.hojko.com/banlist/ban_list.php
kostak
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kostak »

ale mam ho od vcera tak mi nedate unban
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa webmasterr »

ban ti bol udeleny o 18:55 cize az po tomto case by mal byt ban zruseny ;)
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

Mastros napísal:Ja som tiez mnohokrat apeloval, aby sa odpocet C4 pridal, no po case som zistil, ze je to max. kravina. Hra straca stavu, smrnc a napatie. Predsalen je to zazivnejsie, ked je ta bomba zahalena ruskom tajomstva. :)
a najlepsie je ked ju ani nepocujes ze tika... :? toto netusim ci to je chyba servera ...
jastur
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa jastur »

SMR4D: nemyslim si ze je to chyba serveru, to je chyba hry, rovnako ako je chyba hry aj strielanie z awp. Taktiez sa da bomba polozit aj do vzduchu, stacia na to dvaja T, jeden cupne druhy na neho vyskoci a polozi bombu. Skus.
Dudry
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dudry »

jastur napísal:SMR4D: nemyslim si ze je to chyba serveru, to je chyba hry, rovnako ako je chyba hry aj strielanie z awp. Taktiez sa da bomba polozit aj do vzduchu, stacia na to dvaja T, jeden cupne druhy na neho vyskoci a polozi bombu. Skus.
co je to awp?
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

sniperka
ef.K0
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ef.K0 »

...inak vsimli ste si ten nick hraca " (-_-K!ll3r-_-)" ?
Riadne to je, ze? Taky hacker nejaky i istotne aj hracie kvality mu ziadne nechybaju..ked uz take meno :)
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

l33t sk1llz0r, body z plantov a defusov, kempenie na spawne. Jeden z mojich oblubencov :) mas pravdu pomE', je riadny :D
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

morfeusko napísal:Lenze je rozdiel kempit pri plantnutej bombe a kempit v triane na spawne T za nakladiakom (vid. joxxo). Ja tiez nemam rad campmeter lebo sa stane ze ked walkujes tak ti to bere ako kempenie...ale by to napomohlo takytom neopodstatnenym kempam...
lol az teraz som si vsimol :D ale to si nahodou pamatam a preto som tam bol lebo som jedol alebo nieco take :D :P btw. nerozmyslali ste nad nejakym turnajom s inym serverom or statom ?
r3mi
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa r3mi »

Zdrawim Cs-kaarov z hojka :)
Na server Hojko chodim velmi raad,pretože v pohode ludia tam hraavajuu :)
Aj tii najlepsii sa nehrajjuu na najväcsiich skillerov :) ,ale co tu budem piisat radsej idem zalamit :D btw:Ak bude niekto chciet odo mna HS,tak nech ma skontaktuje 8) ,a keby bol na hojku campmeter tak PsychoS ma vždy 100 % :lol: ale ne
PsychoS
Professional
Professional

ble

Príspevok od používateľa PsychoS »

Ale ved ja sa hybem. len som opatrny. Asi berem CS moc vazne :D ved tam mam zivotov viac ze. A zas ked som sam na seckych, co sa dost casto stane tak nemozete odomna cakat ze sa na vas vrhem. mRx to sice robil ale to je uz o inom.
G0lDiER_
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa G0lDiER_ »

btw co sa tyka toho fuckoffu, nestaci vymazat config ? pripadne este okopirovat obsah z config_default co config.cfg...
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

G0lDiER_ napísal:btw co sa tyka toho fuckoffu, nestaci vymazat config ? pripadne este okopirovat obsah z config_default co config.cfg...
Mám pocit že sa to nepýtaš len tak pre seba ale pre jedného hráča na ktorého som to použil. Je tak!?

Mastros lol a čo teraz? Tak som ho citoval a bolo. To že som admin na cs servery neznamená že som admin na hojkovi. btw povedz mi jediný dôvod prečo by som nemohol citovať všetko možné čo kcem :wink:
Mastros
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Mastros »

lekoklatik: A poledny post sa nema citovat! Ku*va, si admin, tak bud prikladom!

Som nasrany!
Konecne sa podarilo odvotovat mapu de_volare, tesil som sa ako maly spoliak, ze bude konecne zmena z rutinneho hrania d2, inferna a nuku.
Rychlo som sa joinol, nech si zahram co najviac. Kuknem na TAB, minimalne 14 hracov uz bolo rozdelenych do timov. Ani nakupit som nestihol a co sa nestalo?
Nejaky drbo (sry za vyraz, ale uz ma vazne seriete) zmeni na de_nuke!
5 krat som sa pytal na pricinu! Po 6. otazke (Preco?) mi bola dodana odpoved: Lebo kazdemu by sa mapa stahovala 4 minuty.
Co je to za drbly dovod? Tato mapa uz bola hrana, vacsina ma mapu davno stiahnutu (svedci o tom pocet zadelenych hracov, co som pisal vyssie) a tych par ludi by snad pockalo, nie?
Tak uz, do riti, prehodnotte svoju admincinu! Ked sa daco odvotuje a mapa vyhovuje aspon pre pocet hracov, nechajte ju! Ked tak, mame funkciu "RTV"!

Jezisi! Rozum mi stoji!
Zamknuté