Co ocakavaju muzi od vztahu?
No napadla mi dalsia vec, ktora sa statisticky potvrdzuje a uz sme ju tu z casti rozoberali, takze v skratke:
Dlhodobe vztahy (dajme tomu viac ako 6 mesiacov dlhe) ukoncuju takmer vzdy iba zeny. V pripade nevery v takomto vztahu zo strany zeny je velmi pravdepodobne, ze zacne uvazovat o vztahu s tymto novym muzom, na druhej strane pri nevere zo strany muza sa on vacsinou nicim takym nezaobera a dlhodoby vztah plynie dalej.
Je to zas o tej istote a neistote, ked muz najde zenu, s ktorou to takto dlho vydrzi, tak uz zacina verit, ze je vsetko ok a je s tym spokojny, no s tym zena nie je spokojna, ona potrebuje uz spominanu neistotu a nejake zmeny.
Ale podotykam, ze toto mam len odpozorovane na mnohych paroch, cize urcite existuju aj vynimky, ja iba tvrdim, ze takto je to vo vacsine pripadov, ked sa konci dlhy vztah.
Dlhodobe vztahy (dajme tomu viac ako 6 mesiacov dlhe) ukoncuju takmer vzdy iba zeny. V pripade nevery v takomto vztahu zo strany zeny je velmi pravdepodobne, ze zacne uvazovat o vztahu s tymto novym muzom, na druhej strane pri nevere zo strany muza sa on vacsinou nicim takym nezaobera a dlhodoby vztah plynie dalej.
Je to zas o tej istote a neistote, ked muz najde zenu, s ktorou to takto dlho vydrzi, tak uz zacina verit, ze je vsetko ok a je s tym spokojny, no s tym zena nie je spokojna, ona potrebuje uz spominanu neistotu a nejake zmeny.
Ale podotykam, ze toto mam len odpozorovane na mnohych paroch, cize urcite existuju aj vynimky, ja iba tvrdim, ze takto je to vo vacsine pripadov, ked sa konci dlhy vztah.
...
-
Začiatok Konca
Professional
Re: Co ocakavaju muzi od vztahu?
Je to upravena citaciaodpoved jemelissa napísal:
odovzdat len jednej zene.Dokazete byt verny? a dokazete vobec milovat?
Dokazem sa odovdat len jednej zene , dokazem byt verny,a viem milovat
miluje chcem len jednu a dokam byt verny.
Zial z dotycnou bohuzial "zatial" nechodim:(
-
Vigor
King
- Kontaktovať používateľa:
Asi nevies, co je to zniceny zivot.Benito277 napísal::...uplne mi to znicilo zivot...
Nie je kruta. Je normalna, nema zaujem tak sa nebude tvarit, ze Ta miluje. Zmier sa s tym.Benito277 napísal: nema zaujem absolutne jej namne nezalezi vela som si pretrpel koli tomu aj ta jej uprimnost boze,proste je kruta...
Sorry, ale toto mi prislo vyslovene smiesne...len som to chcle spomenut.Benito277 napísal:....slubil som jej ze jej budem verny cely zivot...
Chlapce...teraz pride ta cast, kedy sa mas poriadne, ale naozaj poriadne prefackat. Ver mi, ze az si toto o dajaky cas precitas budes sa hanbit sam za seba jake p*coviny tu trepes.Benito277 napísal: ...ale vztah s niekym inym nema zmysel to by zaniklo...nikdy nikoho okrem nej necem...
Verny mozes byt holke, s ktorou mas vztah. Co Ty nemas, zobud sa.Benito277 napísal:.Ale ostanem jej verny...
Mal som chut povedat, ze ano si chory ale...to je blbost, si skratka mlady a zalubeny, stava sa, ale laskavo sa tak ci tak poriadne prefackaj.Benito277 napísal:...Vam to bude pripadat asi dost chore...mozno by som potreboval psychiatra alebo co..
"Nestracajte cas s niekym, kto nema zaujem ho stracat s vami..." =>chlapce, uvedom sa. Neviem co Ti este povedat. Ak Ti daco hovori slovo hrdost, tak sa snaz si ju zachovat, alebo u Teba by bolo skor na mieste povedat, skus sa k nej vratit.
-
FX4087
Medium Expert
Toto ma kusok dá sa pvoedať urazilo, prečo odsudzuješ celé mužské pokolenie kvôly pár blbcom, ktorí sa nedokážu odtrhnúť od fyzík (sex).
Veď láska, myslím tým skutočnú lásku je niečo...ja neviem proste.
Ak niekoho naozaj ľubim tak je mi fuk či má pehy abo nie,či je tenká,plochá abo ja nvm aká.
Téda toto čo píšem myslím vážne ja osobne vnímam lásku ako kúzlo pretože každá emocia sa dá vedecky vysvetliť ale citová naviazanosť jedného organizmu na druhý nie.
A čo sa týka tvojho dotazu či by som bol schopný sa obetovať pre svoju lásku. Tak bez mihnutia oka odpovedam ANO.
Veď láska, myslím tým skutočnú lásku je niečo...ja neviem proste.
Ak niekoho naozaj ľubim tak je mi fuk či má pehy abo nie,či je tenká,plochá abo ja nvm aká.
Téda toto čo píšem myslím vážne ja osobne vnímam lásku ako kúzlo pretože každá emocia sa dá vedecky vysvetliť ale citová naviazanosť jedného organizmu na druhý nie.
A čo sa týka tvojho dotazu či by som bol schopný sa obetovať pre svoju lásku. Tak bez mihnutia oka odpovedam ANO.
-
Smith
Medium Star
Benito277 ver mi ze ak sa po tej zakladke rozidete kazdy na inu skolu, skor ci neskor ta tá zavislost na nej prejde a urcite si najdes inu babu, ktoru budes lubit a ona bude lubit teba.. Susedia cesi maju na toto jedno krasne porekadlo: Pro jedno kvítí slunce nesvítí takze hlavu hore, si mlady, tie najkrajsie zazitky ta este len cakaju, len sa neviaz na ziadnu babu u ktorej prakticky nemas sancu. Stredna 4ever.. skoda ze som tam uz skoncil 
Takze na zaver.... lovu zdar
a teraz k teme.... co muzi ocakavaju od vztahu? No urcite ze kazda chvilu spolu bude jedinecna a vzacna. Pokial davate prednost kamoskam pred priatelom, nech sa paci no nie je to to prave orechove. Nehovorim ze mate kamosky pustit k vode ale obcas si najst cas aj na svoju polovicku (cest vynimkam, pisam na priklade mojej ex). Tiez by sa hodila daka ta dovera a co najmenej ziarlivosti. Predtym nez spravite ziarlivostnu scenku svojmu drahemu, overte si fakty a neplette si dojmy s pojmami...
Takze na zaver.... lovu zdar
a teraz k teme.... co muzi ocakavaju od vztahu? No urcite ze kazda chvilu spolu bude jedinecna a vzacna. Pokial davate prednost kamoskam pred priatelom, nech sa paci no nie je to to prave orechove. Nehovorim ze mate kamosky pustit k vode ale obcas si najst cas aj na svoju polovicku (cest vynimkam, pisam na priklade mojej ex). Tiez by sa hodila daka ta dovera a co najmenej ziarlivosti. Predtym nez spravite ziarlivostnu scenku svojmu drahemu, overte si fakty a neplette si dojmy s pojmami...
-
fifika171
Novice
kazdy si o tom mysli svoje a inak bola rec o chlapoch........GothaR napísal:hahaha dobra tema...myslim ze tu kazda napise len to ako vedia byt verne a neprestajne milovat len toho jedneho...hahahaha...myslim ze ani v najlepsom sne to tak nebude.....preboha budme realisti....zeny vzdy boli su aj budu..kur*y a swine..no na strane druhej...dokazu s nami zazraky:)
melissa: Toto nie je Pokec.
K téme: Moja schopnosť milovať prekračuje rámec môjho chápania, bohužiaľ však neexistuje nikto, kto by mal o moju lásku záujem. Za tie roky som si pozorovaním svojich kamarátov vypracoval dosť detailnú a na takmer všetko mysliacu teóriu. Už keď nič iné, aspoň mám dobrý pocit, že nebudem zaskočený.
Nuž čo, nemôžem mať, čo chcem.
K téme: Moja schopnosť milovať prekračuje rámec môjho chápania, bohužiaľ však neexistuje nikto, kto by mal o moju lásku záujem. Za tie roky som si pozorovaním svojich kamarátov vypracoval dosť detailnú a na takmer všetko mysliacu teóriu. Už keď nič iné, aspoň mám dobrý pocit, že nebudem zaskočený.
Re: Co ocakavaju muzi od vztahu?
Dost by ma zaujimalo co si muzske pohlavie predstavuje pod pojmom velka laska
-ze myslim len na nu, som s nou stastny a ked mam nejake vyhrady alebo namietky na danu osobu tak mi vobec nevadia
ci vobec dokaze prevziat takuto lasku
-ked to dana osoba neprehana tak ano da sa to 'prevziat'
ci o nej snivaju
-hej preco nie, snivat je krasne
ci sa dokazu odovzdat len jednej zene
-ano, ale nikto nie je dokonaly, ze?
Dokazete byt verni?
-to iste co predosla otazka
Postavili by ste sa strachu kvoli svojej polovicke keby to bolo nutne?
ano, detaily zavisia na konkretnej situacii
Co vsetko ste ochotny obetovat kvoli vztahu s milovanou osobou
-obetovat nieco je dost zavadzajuce slovo.. myslim ze vztah by mal byt kompromisom a nie len to ze vsetko pre vztah a potom zistis ze si obetoval prilis mnoho a uz sa cez to neprenesies
a dokazete vobec milovat?
-si robis srandu nie?
-ze myslim len na nu, som s nou stastny a ked mam nejake vyhrady alebo namietky na danu osobu tak mi vobec nevadia
ci vobec dokaze prevziat takuto lasku
-ked to dana osoba neprehana tak ano da sa to 'prevziat'
ci o nej snivaju
-hej preco nie, snivat je krasne
ci sa dokazu odovzdat len jednej zene
-ano, ale nikto nie je dokonaly, ze?
Dokazete byt verni?
-to iste co predosla otazka
Postavili by ste sa strachu kvoli svojej polovicke keby to bolo nutne?
ano, detaily zavisia na konkretnej situacii
Co vsetko ste ochotny obetovat kvoli vztahu s milovanou osobou
-obetovat nieco je dost zavadzajuce slovo.. myslim ze vztah by mal byt kompromisom a nie len to ze vsetko pre vztah a potom zistis ze si obetoval prilis mnoho a uz sa cez to neprenesies
a dokazete vobec milovat?
-si robis srandu nie?