Co ocakavaju muzi od vztahu?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Gothar
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gothar »

No napadla mi dalsia vec, ktora sa statisticky potvrdzuje a uz sme ju tu z casti rozoberali, takze v skratke:
Dlhodobe vztahy (dajme tomu viac ako 6 mesiacov dlhe) ukoncuju takmer vzdy iba zeny. V pripade nevery v takomto vztahu zo strany zeny je velmi pravdepodobne, ze zacne uvazovat o vztahu s tymto novym muzom, na druhej strane pri nevere zo strany muza sa on vacsinou nicim takym nezaobera a dlhodoby vztah plynie dalej.
Je to zas o tej istote a neistote, ked muz najde zenu, s ktorou to takto dlho vydrzi, tak uz zacina verit, ze je vsetko ok a je s tym spokojny, no s tym zena nie je spokojna, ona potrebuje uz spominanu neistotu a nejake zmeny.
Ale podotykam, ze toto mam len odpozorovane na mnohych paroch, cize urcite existuju aj vynimky, ja iba tvrdim, ze takto je to vo vacsine pripadov, ked sa konci dlhy vztah.
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

súhlasím s tebou
Makovnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Makovnik »

Tiez suhlas a z toho (aj ineho vyplyva), ze zene nikdy nemozete dat vsetko, co si zaziada, inak sa jej to stane vsednym a prestane si to vazit. Treba jej vsetko vediet diplomaticky davkovat :)
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

Makovnik napísal:Treba jej vsetko vediet diplomaticky davkovat :)
a v tom je to umenie :)
Benito277
Novice
Novice

...

Príspevok od používateľa Benito277 »

:cry: Ja lubim jedno dievča...predtym sme boli kamarati aj s nou chodim 9 rokov do triedy...ATD...ale odkedy som sa do nej zalubil je to vsetko tak strasne strasne na nič...uplne mi to znicilo zivot...a som jej verny aj ked nemusim vyse dvoch rokov pritom viem ze omna nema zaujem absolutne jej namne nezalezi vela som si pretrpel koli tomu aj ta jej uprimnost boze,proste je kruta...chcel som byt s nou,pomahat jej,starat sa o nu,lubit ju,ZIT LEN PRE NU....slubil som jej ze jej budem verny cely zivot...aj ked viem ze mi tu sancu nikdy neda:cry: ...ale vztah s niekym inym nema zmysel to by zaniklo...nikdy nikoho okrem nej necem...aj ked som tu vynechal vela informacií ale to sa neda vsetko napisat co sa udialo za tu dlhu dobu.Ale ostanem jej verny...Takze NIEKTORY MUZI DOKAZU BYT VERNY AJ LUBIT....Vam to bude pripadat asi dost chore...mozno by som potreboval psychiatra alebo co.. :cry:
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Na zaciatok staci par poriadnych faciek a neskusaj ist na tu istu strednu ako ona.
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

fabo myslel dať si facky sebe... :) takže sa dobre prefackaj... ak pomôže, pobúchaj si hlavu o stôl, stenu.. alebo použi ľubovoľný predmet... A ako spomenul aj on... ak pôjdeš na rovnakú školu, si je*o. Nájdi si nejaký lepší objekt, ktorý o teba bude stáť... :wink:
Tommyno
Zablokovaný
Zablokovaný

Re: Co ocakavaju muzi od vztahu?

Príspevok od používateľa Tommyno »

melissa napísal:
odovzdat len jednej zene.Dokazete byt verny? a dokazete vobec milovat?
Je to upravena citaciaodpoved je
Dokazem sa odovdat len jednej zene , dokazem byt verny,a viem milovat
miluje chcem len jednu a dokam byt verny.
Zial z dotycnou bohuzial "zatial" nechodim:(
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Benito277 napísal::...uplne mi to znicilo zivot...
Asi nevies, co je to zniceny zivot.
Benito277 napísal: nema zaujem absolutne jej namne nezalezi vela som si pretrpel koli tomu aj ta jej uprimnost boze,proste je kruta...
Nie je kruta. Je normalna, nema zaujem tak sa nebude tvarit, ze Ta miluje. Zmier sa s tym.
Benito277 napísal:....slubil som jej ze jej budem verny cely zivot...
Sorry, ale toto mi prislo vyslovene smiesne...len som to chcle spomenut.
Benito277 napísal: ...ale vztah s niekym inym nema zmysel to by zaniklo...nikdy nikoho okrem nej necem...
Chlapce...teraz pride ta cast, kedy sa mas poriadne, ale naozaj poriadne prefackat. Ver mi, ze az si toto o dajaky cas precitas budes sa hanbit sam za seba jake p*coviny tu trepes.
Benito277 napísal:.Ale ostanem jej verny...
Verny mozes byt holke, s ktorou mas vztah. Co Ty nemas, zobud sa.
Benito277 napísal:...Vam to bude pripadat asi dost chore...mozno by som potreboval psychiatra alebo co.. :cry:
Mal som chut povedat, ze ano si chory ale...to je blbost, si skratka mlady a zalubeny, stava sa, ale laskavo sa tak ci tak poriadne prefackaj.

"Nestracajte cas s niekym, kto nema zaujem ho stracat s vami..." =>chlapce, uvedom sa. Neviem co Ti este povedat. Ak Ti daco hovori slovo hrdost, tak sa snaz si ju zachovat, alebo u Teba by bolo skor na mieste povedat, skus sa k nej vratit.
FX4087
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa FX4087 »

Toto ma kusok dá sa pvoedať urazilo, prečo odsudzuješ celé mužské pokolenie kvôly pár blbcom, ktorí sa nedokážu odtrhnúť od fyzík (sex).
Veď láska, myslím tým skutočnú lásku je niečo...ja neviem proste.
Ak niekoho naozaj ľubim tak je mi fuk či má pehy abo nie,či je tenká,plochá abo ja nvm aká.

Téda toto čo píšem myslím vážne ja osobne vnímam lásku ako kúzlo pretože každá emocia sa dá vedecky vysvetliť ale citová naviazanosť jedného organizmu na druhý nie.
A čo sa týka tvojho dotazu či by som bol schopný sa obetovať pre svoju lásku. Tak bez mihnutia oka odpovedam ANO.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Sak hej, pre lasku ano, ale toto neni laska to je proste a jednoducho chlapcova blbost.
Haslerka
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Haslerka »

ano zena potrebuje pocut, ze je lubena, pretoze vo vacsine vztahov su tie "prakticke" dokazy sotva vsimnutelne...
Smith
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Smith »

Benito277 ver mi ze ak sa po tej zakladke rozidete kazdy na inu skolu, skor ci neskor ta tá zavislost na nej prejde a urcite si najdes inu babu, ktoru budes lubit a ona bude lubit teba.. Susedia cesi maju na toto jedno krasne porekadlo: Pro jedno kvítí slunce nesvítí takze hlavu hore, si mlady, tie najkrajsie zazitky ta este len cakaju, len sa neviaz na ziadnu babu u ktorej prakticky nemas sancu. Stredna 4ever.. skoda ze som tam uz skoncil :(
Takze na zaver.... lovu zdar :wink:

a teraz k teme.... co muzi ocakavaju od vztahu? No urcite ze kazda chvilu spolu bude jedinecna a vzacna. Pokial davate prednost kamoskam pred priatelom, nech sa paci no nie je to to prave orechove. Nehovorim ze mate kamosky pustit k vode ale obcas si najst cas aj na svoju polovicku (cest vynimkam, pisam na priklade mojej ex). Tiez by sa hodila daka ta dovera a co najmenej ziarlivosti. Predtym nez spravite ziarlivostnu scenku svojmu drahemu, overte si fakty a neplette si dojmy s pojmami...
fifika171
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa fifika171 »

hahaha dobra tema...myslim ze tu kazdy napise len to ako vedia byt verny a neprestajne milovat len tu jednu...hahahaha...myslim ze ani v najlepsom sne to tak nebude.....preboha budme realisti....chlapi vzdy boli su aj budu..prasce a swine..no na strane druhej...dokazu s nami zazraky:) :smt050
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

:? Och moj boze, toto dat zaramovat...
Gothar
Moderátor
Moderátor

hahaha dobra tema...myslim ze tu kazda napise len to ako vedia byt verne a neprestajne milovat len toho jedneho...hahahaha...myslim ze ani v najlepsom sne to tak nebude.....preboha budme realisti....zeny vzdy boli su aj budu..kur*y a swine..no na strane druhej...dokazu s nami zazraky:) :smt050
fifika171
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa fifika171 »

GothaR napísal:hahaha dobra tema...myslim ze tu kazda napise len to ako vedia byt verne a neprestajne milovat len toho jedneho...hahahaha...myslim ze ani v najlepsom sne to tak nebude.....preboha budme realisti....zeny vzdy boli su aj budu..kur*y a swine..no na strane druhej...dokazu s nami zazraky:) :smt050
kazdy si o tom mysli svoje a inak bola rec o chlapoch........ :smt104
Gothar
Moderátor
Moderátor

Ja som to len upravil tak, aby ti bolo jasne, ze toto vnimanie je obojstranne.
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

melissa: Toto nie je Pokec.
K téme: Moja schopnosť milovať prekračuje rámec môjho chápania, bohužiaľ však neexistuje nikto, kto by mal o moju lásku záujem. Za tie roky som si pozorovaním svojich kamarátov vypracoval dosť detailnú a na takmer všetko mysliacu teóriu. Už keď nič iné, aspoň mám dobrý pocit, že nebudem zaskočený. :) Nuž čo, nemôžem mať, čo chcem.
Loomy
Light Star
Light Star

Re: Co ocakavaju muzi od vztahu?

Príspevok od používateľa Loomy »

Dost by ma zaujimalo co si muzske pohlavie predstavuje pod pojmom velka laska
-ze myslim len na nu, som s nou stastny a ked mam nejake vyhrady alebo namietky na danu osobu tak mi vobec nevadia

ci vobec dokaze prevziat takuto lasku
-ked to dana osoba neprehana tak ano da sa to 'prevziat'

ci o nej snivaju
-hej preco nie, snivat je krasne

ci sa dokazu odovzdat len jednej zene
-ano, ale nikto nie je dokonaly, ze?

Dokazete byt verni?
-to iste co predosla otazka

Postavili by ste sa strachu kvoli svojej polovicke keby to bolo nutne?
ano, detaily zavisia na konkretnej situacii

Co vsetko ste ochotny obetovat kvoli vztahu s milovanou osobou
-obetovat nieco je dost zavadzajuce slovo.. myslim ze vztah by mal byt kompromisom a nie len to ze vsetko pre vztah a potom zistis ze si obetoval prilis mnoho a uz sa cez to neprenesies

a dokazete vobec milovat?
-si robis srandu nie?
Napísať odpoveď