Sedlackost najhrubsieho zrna

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Stoporko
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

nordkapp_pb napísal:inak este tu nikto nespomenul pasik vyholeny do obočia :-) :-) ... (( tzv. žiletkový fail ))
nik ho nespomenul asi preto, že také šialenosti a sedláčiny je schopný spáchať len totál vymetenec, ktorý nerozozná reklamu na gillete od filmu Ali G in da House... jediné za čo sa modlím, aby do doby, keď budem mať deti, sa z tohoto "backhamovského" syndrómu nestal kult ako HH, emo a podobne...
olihope
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa olihope »

zaje*ané malé péra s mobilami v autobuse, nikto im nič nepovie, najradšej by som ich vyhodil cez zatvorené okno
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

olihope napísal:zajeba********é malé péra s mobilami v autobuse, nikto im nič nepovie, najradšej by som ich vyhodil cez zatvorené okno
tak im nieco povedz ty
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

fizz: To sa robi kvoli jednej prihode, ze ten, kto nenecha cukor na stole, tak do roka zbohatne ;)
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

mna dokaze vytocit, ked citam noviny alebo casak dakde v cakarni a zrazu len vidim ako z lava aj zprava citaju so mnou dalsi dvaja mrokovia :roll:
miso03
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa miso03 »

Ked sa clovek s trojnasobne nizsim iQ hra na minimalne 20x inteligentnejsieho, dolezitejsieho a skusenejsieho.
Prílohy
10313802-mestska-policia.jpg
FT
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa FT »

Martin44 napísal:Stále však lepšie ako keď idem do krčmy a počujem: Ta ci panečku som sa zrobil jak taký ch*j.
V tom momente len kukám, kde sú zas CP-čkári z mlynskej doliny a s nechuťou otáčam zrak.
Vrchol je však: Poprosim DVA PIVÁ
K tým dvom pivám sa dobrovoľne priznávam, u nás v LM to počuť dosť často, holt, sedláčik som, čo ti poviem. :wink:

Tak páni a dámy, dnes som bol svedkom, že nielen malé deti počúvajú hudbu na plecháč (rozumej reproduktor) cez mobil. Tak ma ovalilo, keď som pri Poluse nastupoval na električku, že zase dáky adolescent počúva. A to možno 45 až 50 ročný postarší pán, ale s výrazom ako tí mladí. Holt, si starý tak, ako sa cítiš. :lol:
Inak, pridal by som do zbierky ešte jednu vec, ktorú som zažil nespočetne veľakrát a to je zneužívanie preukazu zdravotne ťažko postihnutého, ktorý majú v obľube hlavne páni na pekných nových Audi či BMW, ktorí sú postihnutí akurát tak na rozum. Neraz som bol toho svedkom, keď som brigádoval na parkovisku ako to za deň na mňa aj 30-40 vytiahli a potom z toho auta vystúpili úplne zdraví (fyzicky) 20ročný ľudia. Išlo ma roztrhnúť. Len, aby si zaparkoval o 20 metrov bližšie, aby ho veľmi neboleli nohy.
joejoe
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa joejoe »

Kibo napísal:mna dokaze vytocit, ked citam noviny alebo casak dakde v cakarni a zrazu len vidim ako z lava aj zprava citaju so mnou dalsi dvaja mrokovia :roll:
to tiez nemam rad...ja zase ked sa hram na mobile tak za mnou 5 hlav vedla mna jedna hlava a este zerie rozok.....alebo ked kkt o sebe hovory ze je lepsi nez dakto iny... :roll:
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

FT napísal:Inak, pridal by som do zbierky ešte jednu vec, ktorú som zažil nespočetne veľakrát a to je zneužívanie preukazu zdravotne ťažko postihnutého, ktorý majú v obľube hlavne páni na pekných nových Audi či BMW, ktorí sú postihnutí akurát tak na rozum. Neraz som bol toho svedkom, keď som brigádoval na parkovisku ako to za deň na mňa aj 30-40 vytiahli a potom z toho auta vystúpili úplne zdraví (fyzicky) 20ročný ľudia. Išlo ma roztrhnúť. Len, aby si zaparkoval o 20 metrov bližšie, aby ho veľmi neboleli nohy.
Ty kokso to iste omg, tam prisla dajaka 20 rocna holka s BMW X3 a ukazala preukaz TZP, ale co uz sme byrokraticky stat tak uvazujme byrokraticky pustil som ju dalej. :? Ked vystupila z auta, nejavila ziadne znamky TZP, uz ty co to zneuzivaju tak nech sa aspon tvaria ze im nieco je :D .
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

mna zas dosť sere taky chalan čo : všade bol všetko videl každemu najebe poje**** všetky pekne baby .....skaždou chodil každy den je naje*any sfajčený a mysli aky je davač a tam kde chodi tam chodia len elity tam by si ty nemohol isť tam by ta nepustili abo by ti naj*bali .......atd. .......proste velky šefovia..............a ked mam takeho cely den počuvať v škole tak to už fakt dosť
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

uz sa to niekde rozoberalo, je fakt, ze to zneuzivaju, ale 20-30% z nich to moze mat naozaj a nie kvoli sebe ale napr kvoli zene, dietatu, mame...

sorry :oops:
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

ved ale preukaz je jeho s jeho fotkou .........čiže asi nema preukaz ZTP = jeho žena...............ty si myslel asi to že ma na aute nalepku ...........ale on hovoril o preukaze
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Nadeo »

No, ja mam bohuzial takychto spoluziakov. Cesta na obed - z mobilu rytmus, cigareta v ruke, silny vyraz, silne slova, gate po kolena, siltovka nakrivo. Niekedy mam chut niektoremu z nich poriadnu naj*bat aby sa uz kua uvedomili !
FT
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa FT »

Zaxman napísal:ved ale preukaz je jeho s jeho fotkou .........čiže asi nema preukaz ZTP = jeho žena...............ty si myslel asi to že ma na aute nalepku ...........ale on hovoril o preukaze
Hej, preukaz. Tú nálepku som začal po týždni vtedy ignorovať a vždy si pýtal preukaz a vždy tam bola fotka vodiča alebo mladíka na strane spolujazdca, čo mu tiež nič nebolo. :) A teda, pokiaľ by to aj mal naozaj, kvôli žene, dieťaťu, tak by to hádam nemal zneužívať, keď s ním necestujú. ;)
Sheep
Addict
Addict

fizz napísal:Ten preukaz dostavaju napriklad aj ludia s celiakliou a na tych na prvy pohlad nevidno, ze im nieco je.
nato sa dava preukaz TZP? to je choroba nie postihnutie
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

asi tak. ono je to dost vazne postihnutie. postihnuti nie su len ludia bez koncatin alebo co
Stenky
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Stenky »

Sheep napísal:nato sa dava preukaz TZP? to je choroba nie postihnutie
nevyliecitelne choroby sa zvyknu nazyvat postihnutim. sprevadza to cloveka od narodenia (dakedy) az do horobu. nijako si to nevybera ani neovplyvni a ombedzuje mu to zivot. takze nie, nieje to choroba je to postihnutie

Kamaratka celiakicka ma ZTP ale invalida do auta si nevybavila. zasa nieje to take ze by sa plazila a kazdy meter chodze by ju do zadku pichal.

mne este prijdu dost sedliacke tie pumparske siltovky s velikou zlatou nalepkou a rovnym siltom. Fity sent raz mal v klipe tak pol slovenska to nosi :D
FABi2
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa FABi2 »

- Keď sa niekto „vysoplí“ cez jednu nosnú dierku – HUMUS maximálny

- 3kg retiazok z bižutérie na krku a v zime dobre že ich nemajú na bunde. A mám taký pocit, že čím lacnejšie retiazky majú tým viac ich ukazujú:]

- 14ročný gangstri – [ja ich volám „čapkari“ ] oblečenie z číňaku za 10 centov a chodia ako 50centový po ulici... Tričko XXXXXXXXL, nohavice jak by dal... Nakrivo čiapky, tupé tváre a v slúchadlách im ide popri tom disko. To je fakt vrchol...
olihope
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa olihope »

Naje*ávajú ma maďari v autobusoch
Ktorý sa tvária, ako keby sme boli na autonómnom úzémií, a ako keby to bola časť Maďarska.
A to aj v BLAVE !!
oni sa najebú úplne všade, neznášam ich, keď sa na mňa pozerajú, ako keby som bol debil, alebo keď sa rozprávajú ide mi vracať
Nechutné
ďalej maďarskí hiphoperi grc.... ale aj slovenskí sú grc
kur*a kúpte si už slúchatká !! Neničte život ostatným
a taktiež neznášam ten mullat účes, to je určite gay čo to má
Pérečká z hojka, ktorý dávajú k- ale nie len to, ale tie komentáre, ide mi grcať

očakávam tonu k-, niektorí by si tie komentáre mohli odpustiť ,,, pravdaže nie všetci ale niektorí fakt nemajú rozum hlavne jednanie v bazáre o cene :D fakt, a to iq niekedy ... možno bude basa ....

// píšem veľkým písmom, lebo menším to neviem vyjadriť
Sheep
Addict
Addict

olihope, na moj veru ozaj ze ano :D nastupim v Bratislave do elektricky a tam stare baby po madarsky :D inak tomu nie je ani v Kosiciach :D .
Napísať odpoveď