mne to pripada ze asi soplos zobral otcove rodinne auto alebo pripadne firemne
Sedlackost najhrubsieho zrna
no podla mna vrchol sedlaciny je ked vidim nejakeho "machra" ako machruje na COMBI, myslim auto vo verzii combi. akoze toto je vrchol trapnosti, hudba na plne pecky, odpich, smyk, ako fakt combi auta su najlepsie na take veci ved predsa combi je najsportovejsie a najidealnejsie auto na tuning
neviem ci taky "illegal street racers" poculi o trojdverových verziach aut ktoré majú tendenciu byt sportove, ale combi to akoze fakt loool 
Moc som to zovseobecnil.
Musim sa naucit pisat presnejsie ako doteraz. Aby som to uviedol na spravnu mieru:
- Cigani, ktori ziju ako potkany, idu sa bit len ako skupina, prezivaju len zo socialnych davok, ktore aj tak prechlascu a prefajcia a posielaju aj vlastne deti zobrat.
- Madari paliaci vlajky a siriaci uz spominany sovinizmus. Takisto by sa zislo dat par po papuli aj Slovakom rovnakych... hodnot (?).
- Mrcedes owners... za tymi si stojim. Urcite dobre vedia, ze budia verejne pohorsenie. Byt nimi, ked neveziem ZTP clena rodiny alebo kohokolvek takeho, davam si ten stitok dolu.
Musim sa naucit pisat presnejsie ako doteraz. Aby som to uviedol na spravnu mieru:
- Cigani, ktori ziju ako potkany, idu sa bit len ako skupina, prezivaju len zo socialnych davok, ktore aj tak prechlascu a prefajcia a posielaju aj vlastne deti zobrat.
- Madari paliaci vlajky a siriaci uz spominany sovinizmus. Takisto by sa zislo dat par po papuli aj Slovakom rovnakych... hodnot (?).
- Mrcedes owners... za tymi si stojim. Urcite dobre vedia, ze budia verejne pohorsenie. Byt nimi, ked neveziem ZTP clena rodiny alebo kohokolvek takeho, davam si ten stitok dolu.
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
uff, to je stran, kto to ma citat
k teme: sedlacina s pustanim traposin z mobilu nahlas - neda mi nez suhlasit, minule som videl taku jednu asi 10rocnu babu a hip hap hop z mobilu... esteze som mal v usiach sluchatka, tak som si dal hlasnejsie hudbu
to ma kompletne dojima takito neznalci sluchatiek
ale tiez su dobri taki, co si kupia nejake smejdy co im ani na usiach nedrzia. Minule vedla mna stal v trolejbuse jeden typek, pocuval akysi drsny metal, pocul to cely trolejbus, ale on sam asi nie, pretoze sa normalne bavil so svojim kamaratom
k teme: sedlacina s pustanim traposin z mobilu nahlas - neda mi nez suhlasit, minule som videl taku jednu asi 10rocnu babu a hip hap hop z mobilu... esteze som mal v usiach sluchatka, tak som si dal hlasnejsie hudbu
ale tiez su dobri taki, co si kupia nejake smejdy co im ani na usiach nedrzia. Minule vedla mna stal v trolejbuse jeden typek, pocuval akysi drsny metal, pocul to cely trolejbus, ale on sam asi nie, pretoze sa normalne bavil so svojim kamaratom
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
aj kombik moze byt pekne spraveny (RS6, 330i so sport packetom a pod) samo ze sa to netyka zrovna ochcaviek v 1,9 TDI PD (asi si na take aj narazalnewone napísal:...
Pretoze tym mozes obmedzit ludi, ktorym je takato pomoc urcena.triple napísal:ja by som spravil presne to isté.. naše zákony zatial oje*** len a len mna tak prečo by som to nespravil ja s nimi?
Zakon mozes odrbavat aj inde
PS: sustaky na diskoteke, v skole, atd. >>
takze moj zoznam sedlakov a prejavov sedlactva:
-100x spominana vrestiaca hudba z telefonu na verejnych priestranstvach a dopravnych prostriedkoch
-ganxtaz zo ZS
-ked niekto pri zivani ukazuje okoliu svoje korunky a plomby
-tuning na hrdzavom favorite
-objemnejsie slecny s obtiahnutym trickom spod ktoreho trcia 2 kila slaniny
-krcmovi riaditelia vesmiru
-ozrati herkulovia
-ludia co maju vela reci o tom ako ta idu rozje*at a kolko (radovo desiatok) kamaratov na teba zavolaju a ked pride na lamanie chleba tak len tupo cumia
-mamlasi u ktorych je vsetko na vychod od hlavneho mesta lazy (vyskyt v SK aj CZ)
-predavacky ktore cumia po ludoch ako keby isli kazdu chvilu daco lopnut, pritom maju v kosiku nakup aspon za 20E
-v neposlednom rade v podstate vsetci ludia, ktori svoju spolocensku hodnotu pokladaju za priamo umernu hrubke zlatej klobasy okolo krku, objeme svalovej hmoty, hlasitosti hudby v aute, hlasitosti svojho verbalneho prejavu, potrebe ochrany "svojho teritoria" na verejnom priestranstve slovnym napadanim nic netusiacich okoloiducich a pod.
inac sa povazujem za velmi tolerantneho cloveka...
-100x spominana vrestiaca hudba z telefonu na verejnych priestranstvach a dopravnych prostriedkoch
-ganxtaz zo ZS
-ked niekto pri zivani ukazuje okoliu svoje korunky a plomby
-tuning na hrdzavom favorite
-objemnejsie slecny s obtiahnutym trickom spod ktoreho trcia 2 kila slaniny
-krcmovi riaditelia vesmiru
-ozrati herkulovia
-ludia co maju vela reci o tom ako ta idu rozje*at a kolko (radovo desiatok) kamaratov na teba zavolaju a ked pride na lamanie chleba tak len tupo cumia
-mamlasi u ktorych je vsetko na vychod od hlavneho mesta lazy (vyskyt v SK aj CZ)
-predavacky ktore cumia po ludoch ako keby isli kazdu chvilu daco lopnut, pritom maju v kosiku nakup aspon za 20E
-v neposlednom rade v podstate vsetci ludia, ktori svoju spolocensku hodnotu pokladaju za priamo umernu hrubke zlatej klobasy okolo krku, objeme svalovej hmoty, hlasitosti hudby v aute, hlasitosti svojho verbalneho prejavu, potrebe ochrany "svojho teritoria" na verejnom priestranstve slovnym napadanim nic netusiacich okoloiducich a pod.
inac sa povazujem za velmi tolerantneho cloveka...
heh čítal som stými šuštákmy ked má niekto oblečené napr. v škole
ja zase mám 2 spolužiakov ktorý nosia do školy ťepláky a hrajú sa na tvrdých gangstaz a všetko čo stým súvisí
heh alebo eťe 1 spolužiaka,ktorý prisahám nosí to isté do školy uz od 1 ročníka (na SOš)
nedokážem pochopiť takých ludí,mne osobne sa to strašne hnusý,a oni si spokojne chodia do školy akoby nič
ja zase mám 2 spolužiakov ktorý nosia do školy ťepláky a hrajú sa na tvrdých gangstaz a všetko čo stým súvisí
heh alebo eťe 1 spolužiaka,ktorý prisahám nosí to isté do školy uz od 1 ročníka (na SOš)
nedokážem pochopiť takých ludí,mne osobne sa to strašne hnusý,a oni si spokojne chodia do školy akoby nič
ViRuS moja spolusediaca nema plomby ani korunky ale ked sa rozpravame a ziva tak si ruku neda pre usta a ja mam chut sa otocit a hodit sablu, je to vazne nechutne aj ked chrup je ukazkovy a bohuzial s nou sa mi to stava dost casto, ked si predstavim ze ten vzduch az niekde "zo zaludka" na mna vovali 
To je otázka uhla pohľadu na vec....... Aspoň mne osobne ide hlavne o výhody ako možnosť parkovať kdekoľvek a kedykoľvek (nikto ti nesmie ani dať pokutu či papuču, o odtiahnutí ani nehovoriac), bezplatné diaľnice, občasné vjazdy do zákazov, jednosmeriek a peších zón..... Nejaké parkovanie na vyhradených miestach ZTP????? A načo by som to robil, veď môžem parkovať kde si zmyslím, aj na chodníku...... Takéto miesta väčšinou (na 95%) neobsadím..... Takže tak........ Koho týmto konkrétnym jednaním obmedzím?????GothaR napísal:Pretoze tym mozes obmedzit ludi, ktorym je takato pomoc urcena.:
k tomu tuningu: dnes som videl ako z vedlajsej cesty na hlavnu islo auto, bol to nejaky stary renault 19 alebo co, uplne hnusny, sivy, spinavy a majitel (ganxta) to rozbehol, ze za nim ostali cierne smuhy na ceste, no v polovici zakruty uz nevladal, ledva ledva pridal, skoro ho sundal kamion, pred ktory sa chcel frajersky dostat
Pinhead: s tvojim pristupom v podstate nikoho, ale ako vidime, tak vela ludi to zneuziva prave na parkovanie na vyhradenych miestach a to presne vtedy, ked je vsetko ostatne obsadene (hypermarket, centrum mesta,...).
Ale tak ci tak s takymto vybavovanim si preukazov ZTP nesuhlasim. Vzdy sa niekto stazuje, ze sme skorumpovanym statom, ale nikto s tym aj tak nic nerobi, pretoze kto moze, ten to zneuzije a kto nemoze, ten sa iba stazuje.
Ale tak ci tak s takymto vybavovanim si preukazov ZTP nesuhlasim. Vzdy sa niekto stazuje, ze sme skorumpovanym statom, ale nikto s tym aj tak nic nerobi, pretoze kto moze, ten to zneuzije a kto nemoze, ten sa iba stazuje.
Taktiez najviac nenavidim tazkych 16r hoperov s 10x väcsimi vecami + pusteny mobil v ruke. Romov co sa hraju na tazkych "neyo" spevakov a strasne vibráta davaju na konce slov... Dalej trapnych sedlakov co sa machruju kto kolko vypil a kedy sa zasa pôjdu na****t... Tych veci je viac.
Co ma vsak najviac vytáča je ak niekto kto ma 15+ rokov a ma za sebou základnú školu, píše ako maďar... Každý občas spraví chybku. Absencia diakritiky je este v poho. No ak davaju y/i uplne na ine miesta, nezatazuju sa dat bodku, nieto este ciarku, ci velke pismeno na zaciatku vety... To ma fest vytáča. Keď k tomu začnú pridávať namiesto V dvojité W a namiesto CH davaju X, to už chytám nerva...
Co ma vsak najviac vytáča je ak niekto kto ma 15+ rokov a ma za sebou základnú školu, píše ako maďar... Každý občas spraví chybku. Absencia diakritiky je este v poho. No ak davaju y/i uplne na ine miesta, nezatazuju sa dat bodku, nieto este ciarku, ci velke pismeno na zaciatku vety... To ma fest vytáča. Keď k tomu začnú pridávať namiesto V dvojité W a namiesto CH davaju X, to už chytám nerva...
Hanbi sa.Tazko povedat cloveku co to nezazil ale 18 rokov zijem s bratom co je tazko zdravotne postihnuty a teba stretnut tak si zasluzis iba polamat rukyPinhead napísal: Prečo to robím????? Pretože môžem a som pohodlný........
Teším sa na k-...........
//autoeditácia príspevku ( 30 Jan 2009, 23:36 )
Predstav si ze niesi takyto sam co si vybavil po znamosti.Clovek s TZP ktory dozivotne trpi nejakou poruchou musi prejst kvoli nejakemu koko*ovi typu ty o 30 metrov viac ktore mu nijak na zdravi neprispejuPinhead napísal:Otázka svedomia je veľmi relatívna záležitosť........ Rovnako ako by som si ja mal podľa niektorých vstupovať do svedomia kvôli určitým výhodám, ktoré si dokážem vybaviť, tak potom by si tu mali vstúpiť do svedomia ľudia pernamentne porušujúci hocijaké dopravné predpisy od nejakej stopky až po alkohol za volantom....... A verím, že takých je v tejto diskusii dosť...... Ale na rozdiel od nich ja zo seba svätca robiť nebudem, keď ním nie som a niektoré veci nemám problém povedať a nemám dôvod kvôli tomu pociťovať akékoľvek výčitky.........
To je len k šikovnosti a možnostiach..... Kto si vie vybaviť výhody, ten ich môže aj užívať...... O tom či je to správne polemizovať nemienim, ale proste v tejto republike to tak je........ a buď sa v tom človek naučí chodiť, alebo potom môže nadávať........
Dieg0,
k Tvojim hrozbám...... nedávaj hrozby pokiaľ ich nedokážeš naplniť...... v prípade záujmu Ti veľmi rád poskytnem kontakt na moju osobu, aby si mal príležitosť naplniť svoje silné slová, alebo skôr dostať lekciu slušného správania, ktorá by sa Ti isto hodila a naučila by ťa v budúcnosti vážiť slová........
Dieg0,
k Tvojim hrozbám...... nedávaj hrozby pokiaľ ich nedokážeš naplniť...... v prípade záujmu Ti veľmi rád poskytnem kontakt na moju osobu, aby si mal príležitosť naplniť svoje silné slová, alebo skôr dostať lekciu slušného správania, ktorá by sa Ti isto hodila a naučila by ťa v budúcnosti vážiť slová........
Kde konkrétne????
Tým, že si viem vybaviť výhody???? Pre niektorých to možno morálne neni, ale to mňa nezaujíma, mňa zaujímajú konkrétne výsledky a možnosti...... Dôkaz debility je schopnosť si niečo vybaviť????
Ale je snáď debilita niekomu vysvetliť, že pokiaľ nedokáže hrozby naplniť, tak ich radšej nemá dávať?????
edit.
Už som na predchádzajúce strane spomínal ako to využívam..... Samotné miesta na parkovanie pre invalidov väčšinou nechávam tak.....
Vigor, každému je určené to čo si zaslúži, a rovnako aj to, čo si vybaví na čom popracuje....... Ale vždy sa nájdu aj moralisti a závistlivci...... Jedni chcú byť pápežskejší ako pápež, a tí druhí sú zase závistliví a zahorknutí k tým úspešnejším/vychcanejším......
Tým, že si viem vybaviť výhody???? Pre niektorých to možno morálne neni, ale to mňa nezaujíma, mňa zaujímajú konkrétne výsledky a možnosti...... Dôkaz debility je schopnosť si niečo vybaviť????
Ale je snáď debilita niekomu vysvetliť, že pokiaľ nedokáže hrozby naplniť, tak ich radšej nemá dávať?????
edit.
Už som na predchádzajúce strane spomínal ako to využívam..... Samotné miesta na parkovanie pre invalidov väčšinou nechávam tak.....
Vigor, každému je určené to čo si zaslúži, a rovnako aj to, čo si vybaví na čom popracuje....... Ale vždy sa nájdu aj moralisti a závistlivci...... Jedni chcú byť pápežskejší ako pápež, a tí druhí sú zase závistliví a zahorknutí k tým úspešnejším/vychcanejším......