+ hokej, ke-slovan, vyborne bolo, vyvrieskal som sa jak zidak, dal si dve pifca, uplna pohodicka (dik kubo)
- minul som zas viac ako som chcel
+ ale ch*j do toho, bolo super
dnes som pred jednym podnikom videla grcat holku, ktoru bola doslova zavesena na dvoch chalanoch, lebo nevladala stat na nohach a po prezreti zblizka jej typujem max.12 rokov. Uz z dialky bolo vidiet, ze je to este decko. A ti dvaja sa na tom velmi dobre bavili.
//GothaR: neda mi -
"Hej, hej, mladé baby sa mi páčia, pijú, grcajú ako za mladých čias ja.
Hej, hej, je ich stále viac, bojím sa, že už v baroch nebude pre chlapov plac."
2Pacaveli napísal:+ hokej, ke-slovan, vyborne bolo, vyvrieskal som sa jak zidak, dal si dve pifca, uplna pohodicka (dik kubo)
- minul som zas viac ako som chcel
+ ale ch*j do toho, bolo super
Lol.... presne to iste by som dal ja...
pridam este male... zdochnuta druha tretina celkom... iba ciste stastie ze sme v nej nedostali zo dva goly.
nove PC fici ako ma a konecne tu mam poriadok polrocne vysvedcenie dopadlo velmi dobre, som necakal fajne som dnes rozhybal telo v plavarni, zajtra repete celkovo sa mam fajn
+++od zajtra ma caka tyzdnova lyzovacka, po 3 rokoch konecne zase na lyziach. pol metra snehu a stale chumeli (liptovska teplicka)
+nove lyziarske okuliare, som v nich fesak
+ide trieda plna prvacok VSETCI, KTORI TOTO CITATE, PRIDAJTE SA DO SKUPINY HOJKO.COM TEAM NA FACEBOOKU A NAPISTE SI TAM NICK
zobudil ma kkt sused o 8 30 si pustit hudbu na plno je drzost i ked nerusi nocny klud ak chce mi vyhlasit vojnu tak je v <> ked ho stretnem, pekne slova ho cakaju radsej nech sa mi vyhyba ten zmrd
nadrbany na vcas rana v sobotu ked som mohol este v klude spat
vcerajsia nostalgicka chvilka mi znicila naladu ... keby osm sa toho mal zbavit asi by som musel vyhadzat polku izby a sidliska kde byvam dnes je uz vsetko ok predlzeny vikend no rychlo ubieha mam sa velmi vela ucit na pondelok dnesny den si este uzijem ako sa da v pondelok konecne skuska po dlhom neskusani kapely ... tesim sa neskutocne
dost som sa naucil den bol kludny ale vecer uz je horsi silny rozhovor s pratelkou.....dost neprijemne preco som taky uprimny...... utvrdilo to nas vztah.. myslim
ppci deeeen haluuuuz bola dneska som vyhral magnetku v tombole bolo ppci xD kto by povedal ze mobil zobudi tolko ludi no ale bola kur*a haluuuuuz haluuz fakt bola pecka dneska stale nemam kocku ale kamosov ppci xD aj bab malo kreditu minul som 1,5 eura kredit
prvý krát v živote som sa bol "sánkovať" na aute... (zrejme aj posledný ) takmer som pritom trafil strom a v aute som mal dalších dvoch nepripútaných fellas... (chvalabohu som pritom moc nezazmetčil a ukočíroval som to celkom slušne... )
// fyziku neo*ebeš... a fyzika nepustí
jazz koncik nocne tulacky po kosiciach [a hlavne v okoli:D] / strasne ma dostala tato vec[v prilohe], je to napisane na tahanovskom tuneli v KE, kde uz par ludi spachalo samovrazdu, pri tych vsetkych predstavaach, ach, snad to dakoho odradi... ucenie
Back in PRG from WAW V lietadle letela asi 16rocna baba co letela 1. Krat ... Z kazdeho pohybu bola vysrata ... A pri klesani na PRG si pilot jak naschval hladal dieru v oblakoch ze G bolo aj mensie ako 1. Ta mohla robit nahradu RGB panelu Dostal som AUTB (Available Upgrade to Business) v Oboch smeroch Pribrzdena sesternica ide studovat Farmaciu ... Ta si bude mylit Viagru a ibuprofen ... uz vidim jak sa zdvihne pocet umrti otravenim Jej schopnosti sa odzrkadlili na psovi ... Nadherny zlaty Labrador ... Po pol roku je jak pripeceny ... 1. Dokaz ze demencia sa prenasa aj na zvierata. V pondelok Java ... Vobec sa mi nechce ucit