ja mam viac barov , ked dam shift+cisloWaldo napísal:Podla mna pekne prakticke UI aj ked ja mam seba a target tiez v strede. Nemusim kukat dolava hore. S mensim monitorom to slo ale s vacsim rozlisenim to bolo otravne. Len ma pobavilo kolko malo tlacitiek potrebuje paladin na hranie
Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
-
xH4wK
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
tak to si tam hral asi riadne davno...tipujem tak najneskor nejaky jul - august minuleho roku, co? odvtedy sa to dost zlepsilo a velakrat neni problem vyhrat AB 5:0 na zakladne a takisto EOTS 4:0 na zakladneFatall napísal:fuha no neviem ako je to teraz ale este pred WOLK ked som hraval na Agamaggane tak bol Blackout dost onicom, alici tam nevyhrali nic okrem AV...
disconect
Nazdar all chcem sa spytat ci ma niekot skusenst s disconnect v hre. Mam internet od T-mobilu a obcas sa mi aj stavalo ze ked som vosiel do hociakeho mesta tak ma odpojilo a aj ked ma pripojilo vsetkych som videl unknow a po minute discon...../zvedsa som to riesil ze sa za mna logol kamos a posunul ma inde / ale teraz mi to uz robi uplne vsate ...nieco som tu aj nasiel ze to moze mat nieco zo sietovou ale je tam len odkaz na ofi forum ale ten topick je zruseny pls poradte a cim skor !! diki za pomoc
-
xH4wK
Re: disconect
1. T-Mobile je wireless - teh suckCreeP3r napísal:Nazdar all chcem sa spytat ci ma niekot skusenst s disconnect v hre. Mam internet od T-mobilu a obcas sa mi aj stavalo ze ked som vosiel do hociakeho mesta tak ma odpojilo a aj ked ma pripojilo vsetkych som videl unknow a po minute discon...../zvedsa som to riesil ze sa za mna logol kamos a posunul ma inde / ale teraz mi to uz robi uplne vsate ...nieco som tu aj nasiel ze to moze mat nieco zo sietovou ale je tam len odkaz na ofi forum ale ten topick je zruseny pls poradte a cim skor !! diki za pomoc
2. Zrejme nehras na ofiku... ?
-
Fatall
Medium Star
toto iste mi zvykne robit v dalaraneCreeP3r napísal:Nazdar all chcem sa spytat ci ma niekot skusenst s disconnect v hre. Mam internet od T-mobilu a obcas sa mi aj stavalo ze ked som vosiel do hociakeho mesta tak ma odpojilo a aj ked ma pripojilo vsetkych som videl unknow a po minute discon...../zvedsa som to riesil ze sa za mna logol kamos a posunul ma inde / ale teraz mi to uz robi uplne vsate ...nieco som tu aj nasiel ze to moze mat nieco zo sietovou ale je tam len odkaz na ofi forum ale ten topick je zruseny pls poradte a cim skor !! diki za pomoc
disconect
ale ano hram ofik
No ale ide o to ze ina postava ide v pohode robi to len moja postava a len na mojom pc !!
No ale ide o to ze ina postava ide v pohode robi to len moja postava a len na mojom pc !!
-
xH4wK
prikladam link co som nasiel na ofi foru http://forums.wow-europe.com/thread.htm ... &pageNo=11 sice moja anglictina nieje bohvie ako no stale tam nevidim riesenie zeby blizzard nereagoval na topick ktori je vytvoreny od 31.12.2007 a prispevky sa pridavaju do dnes
//autoeditácia príspevku ( 29 Jan 2009, 16:02 )
H@wk tu link kde si mal aj ty daco podobne skus si spomenut co si s tym spravil http://www.hojko.com/post759780.html?hi ... iky#759780
H@wk tu link kde si mal aj ty daco podobne skus si spomenut co si s tym spravil http://www.hojko.com/post759780.html?hi ... iky#759780
-
xH4wK
To je uz ale davno vyriesene , blizz zainponoval do WoW ze pokial je WoW zapnute tak je ten algoritmus co to sposobuje na sietovke vypnuty.CreeP3r napísal:prikladam link co som nasiel na ofi foru http://forums.wow-europe.com/thread.htm ... &pageNo=11 sice moja anglictina nieje bohvie ako no stale tam nevidim riesenie zeby blizzard nereagoval na topick ktori je vytvoreny od 31.12.2007 a prispevky sa pridavaju do dnes![]()
Kamarát má podobný problém. Ale s tým rozdielom, že vidí všetky postavy a "pomenované" objekty ako Unknown, veci v inventári ako otázniky a podobne. (Ofik). Problém nie je na strane blizzu, ale v slabučkom neteCreeP3r napísal:Nazdar all chcem sa spytat ci ma niekot skusenst s disconnect v hre. Mam internet od T-mobilu a obcas sa mi aj stavalo ze ked som vosiel do hociakeho mesta tak ma odpojilo a aj ked ma pripojilo vsetkych som videl unknow a po minute discon...../zvedsa som to riesil ze sa za mna logol kamos a posunul ma inde / ale teraz mi to uz robi uplne vsate ...nieco som tu aj nasiel ze to moze mat nieco zo sietovou ale je tam len odkaz na ofi forum ale ten topick je zruseny pls poradte a cim skor !! diki za pomoc
Je to niečo, čo sa týka dátového toku, ak sa dobre pamätám. Snáď to tu niekde vysvetlí.
Po lopate: Máš svet... mimo mesta... to je pár malých paketov. Ale dojdeš do mesta, kde sa to hemží stovkami hráčov, ktorí bežia kade-tade, tak tých paketov je podstatne viac hehe. Vtedy nestíha.
-
xH4wK
-
theBliZZard
Star