jj presne tak normal multak mozes hrat po nete ale cop up len cez gold ucetPok3R napísal:aby si mohol hrat matche nie ??? po nete .. suboje .. team vs team .. omg
Gears of War
-
Rosssoneri
Medium Expert
HELP
Mam tak mensiu otazku nejde mi to zapnut nainstalujem to potom spustim startup a vypise mi
-
Cyrus666
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
toto presne vypisuje aj mne akurat ze ja mam origos len to mam cracknute lebo sa mi tam nechce davat dvd a to kvoli tomu ze ked ho nacita tak stale sa mu nepaci jak keby to nebola originalka....hra sa spusti az na niaky 5x co to dvd vysuniem a zasuniem....zacalo to dnes neviem ci nemaju niaku novu ochranu ale nebola ziadna aktualizacia ani nic takze nechapem 
-
Rosssoneri
Medium Expert
Hm
Ale ja nemam origos mam to stiahnute z netu cesku verziu a ani to nezapnem tak neviete co stym?
-
Cyrus666
Light Professional
to nezalezi ci mas origos alebo cracknute..mircosoft zas ukazal ze su bohovia.....tu je to vysvetlene.....jednoducho povedane skoncil nam certifikat aby sme to mohli hrat
docasne riesenie je ze si zmenite systemovy datum na 27.01
-
Rosssoneri
Medium Expert
LOL
OMG to su lamy a inak sa to neda spravit??? lebo mne zas blbnu nektore programy...Cyrus666 napísal:to nezalezi ci mas origos alebo cracknute..mircosoft zas ukazal ze su bohovia.....tu je to vysvetlene.....jednoducho povedane skoncil nam certifikat aby sme to mohli hrat![]()
-
paracentesis
VIP
na osmej strane nieco take je len ked aplikujem ten fix tak mi nejde spustit hra..prave to skusam vyriesit
//autoeditácia príspevku ( 07 Feb 2009, 13:24 )
Neviem to ani za boha spraviť..našiel som aj návod na internete..skusam to s bratom urobit ale jak tam nahodim tie lan fixi tak mi hra vobec nejde..teraz som ju spustil ale nemam tam tie veci potrebne na lan
//autoeditácia príspevku ( 07 Feb 2009, 13:24 )
Neviem to ani za boha spraviť..našiel som aj návod na internete..skusam to s bratom urobit ale jak tam nahodim tie lan fixi tak mi hra vobec nejde..teraz som ju spustil ale nemam tam tie veci potrebne na lan
Narychlo som prebehol tych 10 stran ale nic som nenasiel. Pocas instalacie mi vyhodi chybu 1309 ze nemoze citat z programu files na dvdimage-i a ignore mi nepomoze, lebo tych suborov je sakra vela a vyskakuje to stale. Niekde som vygooglil, ze mam zaskrtnut kompatibilitu s XP SP2 ale ani to mi nepomohlo...