Burnout Paradise
-
webmasterr
Medium Professional
zrejme nemaju zakupene licencie aut, bo tie modely jasne spoznavamyazoo napísal:Ja by som tam prijal mozno nejake znamejsie modely aut. Na druhej strane, mozno to robi tu hrou taku chytlavu, ze nepoznam tie modely. Nie je to zle, ale na druhej strane nic uchvatne. Priznam sa, cakal som viac.
Inak hra mi pride dost dobra, v poslednej dobe spomedzi arkadovych zavodniciek na PC asi najlepsia. Len to ovladanie v menu a tie preklikavacky su fakt na dve veci...
-
Donkey Rollers
Novice
Problem.
Zdrawim uz si fakt neviem rady tak by som potreboval pomoct ak sa najde daky dobrak.Hru som si ehm proste stiahol
a mam taky problem ze hru som rozpakoval,nainstaloval (vsetko v poriadku), nahodil patch a aj crack do hlawnej zlozky a prepisal ale ked zapnem hru objavi sa Paradise City a loaduje to a nic a vypiseme mi akurat Program Burnout paradise prestal pracovat a toto neustale uz som to skusal preinstalovat a podobne a furt mi vypise toto iste maximalne som sa dostal na logo EA a sprawilo to to iste bol by som fakt rad ak by niekto vedel ako na to dakujem.Ked som to spustal zo zlozky T2B tak sa mi to len loaduje a nic sa nedeje poziadavky urcite splnam takze v tom by problem byt nemal a mam wistu bohuzial . OSPRAWEDLNUJEM SA ZE SOM VYTVORIL NEW TEMU SOM SA POMYLIL PARDON .
Tak dnes som si nainstaloval plnu verziu, zahral asi hodinu a som nadseny
Presne toto mi na PC chybalo. Cista arkada, ktora sa na nic nehra, nepotrebuje pribeh a ani hospodarenie s peniazmi ako napriklad v NFS a navyse ma celkom dobry model poskodenia a chytlave preteky.
Len mam trochu problem s tym, ze na Viste s 2GB ram mi to sem tam nestiha dotahovat a trosku sa to zasekava, pomohla by moznost nastavenia maximalnej zobrazovanej vzdialenosti, no v menu som to nenasiel
Len mam trochu problem s tym, ze na Viste s 2GB ram mi to sem tam nestiha dotahovat a trosku sa to zasekava, pomohla by moznost nastavenia maximalnej zobrazovanej vzdialenosti, no v menu som to nenasiel
-
DAMON88
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Problem.
vyskusaj dat nizsie detaily v config tool je to tam kde mas nainstalovanu hru aj mne to robilo tak som len tak zo srandy dal stredne detaily a uz to islo potom som ich uz len v hre dal na max a uz to ideDonkey Rollers napísal:Zdrawim uz si fakt neviem rady tak by som potreboval pomoct ak sa najde daky dobrak.Hru som si ehm proste stiahola mam taky problem ze hru som rozpakoval,nainstaloval (vsetko v poriadku), nahodil patch a aj crack do hlawnej zlozky a prepisal ale ked zapnem hru objavi sa Paradise City a loaduje to a nic a vypiseme mi akurat Program Burnout paradise prestal pracovat a toto neustale uz som to skusal preinstalovat a podobne a furt mi vypise toto iste maximalne som sa dostal na logo EA a sprawilo to to iste bol by som fakt rad ak by niekto vedel ako na to dakujem.Ked som to spustal zo zlozky T2B tak sa mi to len loaduje a nic sa nedeje poziadavky urcite splnam takze v tom by problem byt nemal a mam wistu bohuzial . OSPRAWEDLNUJEM SA ZE SOM VYTVORIL NEW TEMU SOM SA POMYLIL PARDON .
-
Hulkm
Professional
- Kontaktovať používateľa:
mal by som par otazok na tych co to hraju aj na tych co nie co budu vediet
:
1. kolko ludi si moze zahrat Party mod??,ze to ma byt na jednom PC, ako to funguje??? delena obrazovka???
2. ako je to s pridavnym balikom The Island, je obsiahnuty v Ultimate Boxe?? alebo bude dostupny na Pc za volaky poplatok???
3. v ktorom baliku su obsiahnute tieto auta, bol uz vydany alebo sa este len chysta??? :
Kitt zo seriálu Knight Rider
Back To The Future - Delorean
Octo auto z GhostBusters
Cavalry Bootlegger
obrazky vozidiel najdete -->tu<--
THX

1. kolko ludi si moze zahrat Party mod??,ze to ma byt na jednom PC, ako to funguje??? delena obrazovka???
2. ako je to s pridavnym balikom The Island, je obsiahnuty v Ultimate Boxe?? alebo bude dostupny na Pc za volaky poplatok???
3. v ktorom baliku su obsiahnute tieto auta, bol uz vydany alebo sa este len chysta??? :
Kitt zo seriálu Knight Rider
Back To The Future - Delorean
Octo auto z GhostBusters
Cavalry Bootlegger
obrazky vozidiel najdete -->tu<--
THX
-
webmasterr
Medium Professional
lol to chces vediet do tej sutaze na sector.sk co?
1) 8
2) asi za priplatok (nasiel som ze to bude za pripaltok ale nikde nebolo ci to je iba pre konzoli alebo aj pre pc)
3) nvm
btw staci poouzit google, alebo prejst clanky na sectore a myslim, ze odpovede by si nemal problem najst
(a to ti este pomaham znizit si sance na vyhru
)
1) 8
2) asi za priplatok (nasiel som ze to bude za pripaltok ale nikde nebolo ci to je iba pre konzoli alebo aj pre pc)
3) nvm
btw staci poouzit google, alebo prejst clanky na sectore a myslim, ze odpovede by si nemal problem najst
(a to ti este pomaham znizit si sance na vyhru