Burnout Paradise

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa yazoo »

Tiez som to hladal ako mam z toho vyjst. Po 10 minutach okrem alt + F4 nic nepomohlo. Auto si mozes zmenit na tom vrakovisku. ;)
Robbie42
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Robbie42 »

Neviem to ukoncit, neviem nastavit ovladanie, takze kym mi niekto s tymto nepomoze tak to bojkotujem :D
tomasmate
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa tomasmate »

V menu sa pohybujete tlacidlami F1 a F2, dolava a doprava.
DAMON88
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DAMON88 »

no ale v tom menu toho moc neni ale najlepsie je " alt+F4" a hotovo :D
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa webmasterr »

v tom menu je vsetko len treba pozornejsie :shock:, nastavenie grafiky, ovladania, zvukov, aj exit :cookies:
21rOBO21
Star
Star

Príspevok od používateľa 21rOBO21 »

heh máš pravdu,nastavenie celej hry,exit a pod. veci,stačí len mačkať f1 a zobrazujú sa vám možnosti :) ale hra nič moc
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Ja by som tam prijal mozno nejake znamejsie modely aut. Na druhej strane, mozno to robi tu hrou taku chytlavu, ze nepoznam tie modely. Nie je to zle, ale na druhej strane nic uchvatne. Priznam sa, cakal som viac.
retep
Expert
Expert

Príspevok od používateľa retep »

yazoo napísal:Ja sa chystam to skusit s gamepadom. Za hodinku by som to mal mat tak uvidime.
caf skusal si to s gamepadom? islo to?
mne ta hra nechce zobrat gamepad...kupil som taky lacny shit ale aj tak inde funguje a tu nechce...
skusal to niekto na gamepade dajte svoje postrehy :)
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

ako som vravel na klasiku sa to nechyta , myslim ze velmi slabe. na gamepade hama mi to fici ale neni to ako na dualshocku na ps2
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Presne tak. Na gamepad od konzoly sa to nechyta.

retep: Cital som tu temu, kde si pisal o svojom probleme. Ako hovoril Gangy. Od lacneho shitu nic neocakavaj.
johny_sk
Professional
Professional

Príspevok od používateľa johny_sk »

yazoo napísal:Ja by som tam prijal mozno nejake znamejsie modely aut. Na druhej strane, mozno to robi tu hrou taku chytlavu, ze nepoznam tie modely. Nie je to zle, ale na druhej strane nic uchvatne. Priznam sa, cakal som viac.
zrejme nemaju zakupene licencie aut, bo tie modely jasne spoznavam ;) napr teraz jazdim so skylinom, aj ked tu sa vola uplne inak...

Inak hra mi pride dost dobra, v poslednej dobe spomedzi arkadovych zavodniciek na PC asi najlepsia. Len to ovladanie v menu a tie preklikavacky su fakt na dve veci...
Robbie42
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Robbie42 »

Tak uz som si to zahral, musim povedat, ze aj ked na auta moc nie som, tak tato hra je super, najlepsia disciplina je zuriva jazda = odrovnavanie ostatnych :) Je to proste taka adrenalinova arkada
Matiass
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Matiass »

MNE HRA VYPISUJE TOTO
NEVIETE AKO DALEJ CEZ TO??
Prílohy
bez_názvuDSFV.JPG
Bad.boy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bad.boy »

reinstal...najpr patch az potom crack
Matiass
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Matiass »

Bad.boy napísal:reinstal...najpr patch az potom crack
Velmi pekne dakujem za odpoved
Donkey Rollers
Novice
Novice

Problem.

Príspevok od používateľa Donkey Rollers »

Zdrawim uz si fakt neviem rady tak by som potreboval pomoct ak sa najde daky dobrak.Hru som si ehm proste stiahol :) a mam taky problem ze hru som rozpakoval,nainstaloval (vsetko v poriadku), nahodil patch a aj crack do hlawnej zlozky a prepisal ale ked zapnem hru objavi sa Paradise City a loaduje to a nic a vypiseme mi akurat Program Burnout paradise prestal pracovat a toto neustale uz som to skusal preinstalovat a podobne a furt mi vypise toto iste maximalne som sa dostal na logo EA a sprawilo to to iste bol by som fakt rad ak by niekto vedel ako na to dakujem.Ked som to spustal zo zlozky T2B tak sa mi to len loaduje a nic sa nedeje poziadavky urcite splnam takze v tom by problem byt nemal a mam wistu bohuzial . OSPRAWEDLNUJEM SA ZE SOM VYTVORIL NEW TEMU SOM SA POMYLIL PARDON .
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Tak dnes som si nainstaloval plnu verziu, zahral asi hodinu a som nadseny :) Presne toto mi na PC chybalo. Cista arkada, ktora sa na nic nehra, nepotrebuje pribeh a ani hospodarenie s peniazmi ako napriklad v NFS a navyse ma celkom dobry model poskodenia a chytlave preteky.
Len mam trochu problem s tym, ze na Viste s 2GB ram mi to sem tam nestiha dotahovat a trosku sa to zasekava, pomohla by moznost nastavenia maximalnej zobrazovanej vzdialenosti, no v menu som to nenasiel :-?
DAMON88
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: Problem.

Príspevok od používateľa DAMON88 »

Donkey Rollers napísal:Zdrawim uz si fakt neviem rady tak by som potreboval pomoct ak sa najde daky dobrak.Hru som si ehm proste stiahol :) a mam taky problem ze hru som rozpakoval,nainstaloval (vsetko v poriadku), nahodil patch a aj crack do hlawnej zlozky a prepisal ale ked zapnem hru objavi sa Paradise City a loaduje to a nic a vypiseme mi akurat Program Burnout paradise prestal pracovat a toto neustale uz som to skusal preinstalovat a podobne a furt mi vypise toto iste maximalne som sa dostal na logo EA a sprawilo to to iste bol by som fakt rad ak by niekto vedel ako na to dakujem.Ked som to spustal zo zlozky T2B tak sa mi to len loaduje a nic sa nedeje poziadavky urcite splnam takze v tom by problem byt nemal a mam wistu bohuzial . OSPRAWEDLNUJEM SA ZE SOM VYTVORIL NEW TEMU SOM SA POMYLIL PARDON .
vyskusaj dat nizsie detaily v config tool je to tam kde mas nainstalovanu hru aj mne to robilo tak som len tak zo srandy dal stredne detaily a uz to islo potom som ich uz len v hre dal na max a uz to ide
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hulkm »

mal by som par otazok na tych co to hraju aj na tych co nie co budu vediet :) :
1. kolko ludi si moze zahrat Party mod??,ze to ma byt na jednom PC, ako to funguje??? delena obrazovka???
2. ako je to s pridavnym balikom The Island, je obsiahnuty v Ultimate Boxe?? alebo bude dostupny na Pc za volaky poplatok???
3. v ktorom baliku su obsiahnute tieto auta, bol uz vydany alebo sa este len chysta??? :
Kitt zo seriálu Knight Rider
Back To The Future - Delorean
Octo auto z GhostBusters
Cavalry Bootlegger

obrazky vozidiel najdete -->tu<--
THX :cookies: :wink:
Prílohy
zajazdit si na neicom takto by mohla byt haluska :)
zajazdit si na neicom takto by mohla byt haluska :)
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa webmasterr »

lol to chces vediet do tej sutaze na sector.sk co? :lol:

1) 8
2) asi za priplatok (nasiel som ze to bude za pripaltok ale nikde nebolo ci to je iba pre konzoli alebo aj pre pc)
3) nvm

btw staci poouzit google, alebo prejst clanky na sectore a myslim, ze odpovede by si nemal problem najst ;)

(a to ti este pomaham znizit si sance na vyhru :D )
Napísať odpoveď