Arogantni vodici na cestach

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
energy00
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa energy00 »

Ešte niečo. Ak si napríklad prešovčan a prechádzaš sa po Žiline, to mesto vôbec nepoznáš, a vidíš, že sa stala povedzme autonehoda, zavoláš na záchranku, ale nevieš kde si, tak utekáš k najbližšiemu stĺpu verejného osvetlenia, a nadiktuješ jeho číslo. Podľa GPS ťa okamžite nájdu. Presne kvôli tomuto sú všetky lampy zaznamenané v databáze. Len škoda, že o tomto vie málo ľudí.
Funguje to len v ZA alebo aj niekde inde ? Nemas nejake foto s oznacenim cisla na stlpe ? Moze sa to niekedy hodit....
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Tú žilinu som dal ako príklad, malo by to fungovať vo všetkých mestách v SR.
IM
Amateur
Amateur

nehoda

Príspevok od používateľa IM »

Dnes som nabural :evil: .............a inak ehm chce,m sa vam ospravdlnit za predchadzajuce moje hlupe prispevky hlavne tie urazky a nadavky .......dufam ze my date druhu sancu a zabudneme na ostatne :D
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: nehoda

Príspevok od používateľa jin »

IM napísal:Dnes som nabural :evil: .............
Konečne máš prvý skutočný zážitok z cesty, ako vodič. Doteraz to bolo len blbé vyťahovanie sa, ktorého nástrojom bolo jednotka / spojka / plyn (Alebo D na automate? :P )
IM
Amateur
Amateur

hmm

Príspevok od používateľa IM »

ale nebalo to niaka strasna buracka ........a okrem toho nebola to moja vina .............lebo dedo si nevsimol zmenu cestnej premavky ze sa meni hlavna ...ale nuz jeho chyba ............. 8) a automaty nemam rad nemozem tam spalit spojku :P
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

dnes ukazkovy priklad ako jazdia "bratislavski gangstri" s IQ 0,0 :roll:
idem si teraz po dialnici po Einsteinovej smer Lafranconi piankovych 80 a odbocujem dolava na Petrzalku ked tu zrazu okolo mna presvisti cierny mercedes E odhadom tak 180 ak nie viac... na tom by nic nebolo, keby sme neboli v miernej lavotocivej a pred stupanim na nadjazd do este ostrejsej lavotocivej. samozrejme, ze ho vynasalo na mna a len tak tak, ze ma nezostrelil, narobil svojim smykoflekovym manevrom taky prievan, ze moje spatne zrkadlo sa este asi teraz klepe od strachu :? samozrejme, ze heslo kto brzdi prehrava asi este nepocul, tak dal svojim kotucikom zabrat a jeho svetla som videl nepresusene asi minutu, podla mna sa dosral a hladal pod sedackou, kam to precedil :D
takmyto dementom by som na auta doporucil novy tuningovy diel zvany zvodidla, aplikuje sa zasadne vo vyssich rychlostiach a najlepsie v hodinach aby bol aplikovany rovnomerne :P

//autoeditácia príspevku ( 05 Feb 2009, 19:58 )
kokos ja asi tych dementov pritahujem alebo co... :?
dnes si idem vecer z roboty po dolnozemskej a idem si tych 55 cca a zrazu za mna doleti (doslova) cierny passat a blikne mi dialkovymi. Ja si idem dalej vo svojom, nakolko vedla mna je plno a nemam sa kam zaradit. Kedze mu neuhybam, zacne na mna vyblikovat, tak sa pozriem do spataku, ze komu drbe, ale kedze vedla mna su auta natlacene ako za trest, nemam kam uhnut. 80 kvoli nemu nepojdem a kedze blikacov dialkovymi nepustam ani na dialnici, tak idem 60, naco on tie dialkove necha zapnute a ide za mnou skoro naraznik na naraznik. kedze sa riadim heslom aky pozicaj, taky vrat, s kludom duse mu spomalim asi na 30 a on v klude na mna pali dialkove... kedze predo mnou na svetlach skoci oranzova, pomaly sa dogulam na svetla a stojim. on samozrejme na mna dialkove a prebliknutie brzdovymi nezabera. takze ked skocila zelena, ja som ostal stat. on ku svojim strasnym dialkovym zacal aj trubit, co som mal srdecne v P, ale ked uz zacali trubit za nim, tak som sa rozbehol, 1,2 raketa aby som sa zaradil a s chuti si ho obzrel dementa. tak sme na seba potrubili, chudak vedla mna sa aj zlakol z druhej strany a na chvilu nevedel co ma robit.
teraz aj trosku lutujem, ze som ho nevytiahol z auta, ale on tam mal zasran daku standu, co este ani obciansky nevidela a ja vedla seba kolegynu... ale nabuduce, ked sa mi este taketo nieco stane, beriem tu hlinnikovu rozperu medzi tlmice, co neviem preco este vlacim v kufri, kolegyni poviem nech sa zamkne zvnutra a mileho mladeho nakrmim travou zo stredoveho ostrovceka :evil: viem byt strasny nervak, ale neustale sa kontrolujem aby som nemusel potom zehlit nieco, ked to nahodou prepisknem, ale takyto kkti mi odpaluju poistky. normalne nabuduce dotycneho dakeho vytiahnem z auta po zhodnoteni situacie a rozbijem mu hlavu prinajmensom... tento dnesny vyzeral ako moriak ked ho dojete, schranka na kosti, cize na tej trave by len tak hrkal...
ruky nohy polamat takym kktom, ma nasraliba zbytocne :censored1:
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Kibo, podľa Tvojich príspevkov možno tušiť, že už niečo odjazdené máš, tak som si myslel, že voči takýmto dilinom si už imúnny, lebo s nimi sa (najmä v Bratislave) stretáš každú chvíľu. Mňa za volantom len tak niečo nevytočí, možno ma odradzuje príklad mamy, ktorá za volantom neskutočne nadáva. Ja to beriem v pohode. Nemal by si to brať tak osobne a možno by si sa nad takéto situácie mal povzniesť, proste nezmeníš všetkých vodičov na ohľaduplných a bezpečne jazdiacich.
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

ja sa ich nesnazim zmenit, mam ich v P, ked sa dakto ponahla za svojou smrtou, kludne mu uhnem, ale ked hento dementne retardovane hovado nedokazalo zaregistrovat, ze nemam kam okrem stredoveho ostrovceka s 20cm obrubnikom uhnut a nedokaze to pochopit a s kludom mi zacne palit dialkove do ksichtu, tak co mam urobit? dat do dva plny a nechat ho v prachu, aby som sa zaradil? moze ma vies co... :) myslim si o sebe, ze som tolerantny vodic, ale co je vela to, je moc a hento bolo prilis :wink: :twisted:
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Kibo napísal:...
Bohuzial ja tomuto podlieham ... Ked dostanem vyblikavaca za seba tak do 3. A ideme ... Vacsina sa zlakne ked sa to blizi k 170 na Obchvate cast Einsteinova.
Mal som aj takeho hrdinu ktory nedal ... A na zakrute na Lafranconi mal veeelmi na male. Ja to tam uz poznam jak vlastne vrecko cize idem mimo kanaly a diery nech ma to "nevyradi zo stopy". On presny opak ... Zramoval napravou kazdu dieru kazdy kanal hadzalo to s nim jak z handrou a smrt v ociach.
Ale za kazdu cenu musel byt rychlejsi ... Neviem ci mu potom spolusediaca za odmenu roztiahla nohy.
Obehol ma az na Zjazde na Karlovu Ves.

Zaujimave ze ked podobneho vodica stretnes sameho za volantom tak ide jak predpisovy vodic pekne 50-90-130.
Ako nahle ma vedla seba mrdadlo (14-17r-Cim menej oblecenia tym lepsie) tak je z neho trhac asfaltu a Race King
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

nie je to priamo z cesty, ale arogantne urcite, respektive drze minimalne

nie raz som takto videl parkovat ciernu A8ku, troska to opisem:
-modrou je oznacene miesto, kde si to odstavi (vybetonovana plocha s prasiakom, vedla chodnika)
-zlte su chodniky
-cervena je cesta

cele sidlisko na kopci, spad ma smerom sprava dolava => cesta je nizsie ako chodnik, medzi nimi su schody, takze tipek si musel prejst cez celu ulicu po chodniku (dole na obrazku je tenka cervena, to je mini parkovisko)
Prílohy
parkovisko.JPG
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Shark NX, obcas uleti aj mne, ale nie v meste. nie ze by som nemal gule, ale necitim potrebu znizovat sa na jeho uroven (tym ta neurazam :P), ale uz sa par krat stalo, ze ma dakto vyblikal a ja som mu dal priucku. naposledy tak ostali oci pre plac dakemu mercedesu, ked sa ma vehementne snazil svojimi dialkovymi ohurit, tak som dal 3 podlaha a co to dalo, zrazu som radil 6 a na budikoch 240 a pozeram dozadu, ze kde je mercedes :D

edit: Pre toho najmudrejsieho karmadarcu na svete :smt098 :
1, citaj co pisem, nesiel som tak po meste, ked uz ide o to, bolo to na dialnici a nie pred trnavou kde su tri pi*e aut a navyse to bolo v sobotu poobede, kde dokopy na tom useku mohlo byt snad 5 aut aj s tym medvedom a mnou...
2, viem co si mozem dovolit a na co mam, nemam potrebu sa zabit
3, nekukal som na budiky cely cas, ale pred seba tak naprv rozmyslaj, kym nieco napises :roll:
4, a ked uz ide o to, v tej rychlosti by som bol mrtvy medzi prvymi, tak aspon netrep
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Na dialnici? Na dialnici ta musel niekdo vyblikavat? A na co sa je*es v lavom pruhu ked brzdis toho druheho? A este on je debil ked si dovoli zablikat ti? To si ma teraz prekvapil, pretoze to skor svedci o tvojej "inteligencii" nez o jeho.
taurus666
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa taurus666 »

keby boli tie dialnice v lepsom stave,a povedzme ze by boli stvorprudove v jednom smere,tak by sa dal vymedzit jeden pruh,kde by bola rychlost neobmedzena.aspon ja si to viem tak predstavit
Mustafa
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Mustafa »

Kibo - to som nepochopil. Keď bolo na tom úseku dokopy 5 áut, tak si sa nemohol zaradiť do pravého pruhu a pustiť ten Mercedes, keď sa tak strašne ponáhľal? Chápem, že to dokáže nahnevať keď na teba nejaký ma°or vyblikáva, ale nezdá sa ti, že keď kvôli nemu zbytočne riskuješ, tak sa staviaš na rovnakú úroveň ako je on?
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

omg, asi som nesiel v tom lavom pruhu 90 :roll:
uz som v inej teme pisal, ze nemam problem pustit dakoho, kto je rychlejsi, ale tiez to nemusi robit systemom ja som kkt uhni... keby mi z dialky blikol raz, mozno preblikol 2x, nemam problem a uhnem, keby dal smerovku dolava ako to robim ja, tiez sa dam nabok, ale ked ide za mnou ako dement, mozno o 20km/h rychlejsie ako ja a zacne mi blikat ako osvetlovac na metalovom koncerte, ani ma nehne... vyblikavanie odtial potial :)
Mustafa, teraz nechcem obhajovat svoje konanie, ale povedz mi co je nebezpecnejsie a kto koho viac ohrozil, ci ja seba na tej dialnici alebo Shark_NX na obchvate? rozmyslajte... ano, beriem, moze mi prdnut guma, moze mi nieco vletiet do cesty... ale ked viem co si mozem dovolit, neberiem to ako ohrozenie a navyse som pisal, ze to nerobim bezne, stane sa to raz za uhersky rok, lebo nemam take silne auto k dispozicii denne (sice teraz uz hej, ale je moje, tak ho nebudem nicit a taktiez ho musim aj zivit a tornado v nadrzi pekne zamava rozspoctom :D)
Gangy
Darca
Darca

To je predsa uplne jedno kolko si siel, staci ze si siel pomalsie nez on. On by ti nemal blikat vobec, ty by si sa mu mal uhnut automaticky ked vidis ze ide rychlejsie ako ty. A ked ti uz musi dat najavo ze ho brzdis tak to ma ako spravit ked nie blikanim, napisat si zrkadlovo na celne sklo "PROSIM UHNI, DIK" a cakat kym si to precitas? Ako teraz si ma fakt dojal.

Keby za mnou siel na dialnici niekdo koho blokujem a zablika 20x za sekundu tak mi asi dojde ze sa niekam fest ponahla a uhnem sa mu co najrychlejsie. Je to predsa moja chyba ze mi vobec zablikat musel.
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

ono lahko sa sudi podla par slov, ale ked som tomu dupol a nechal ho v prachu uz sa zrazu tak neponahlal, co? :roll:
a pisal som ako dat slusne najavo, ze sa niekto ponahla a chce aby som tahal do skarpy
este zacnite pisat, ze sme mali ist obaja dpc, lebo na dialnici je 130...
to ze ma vyblikal, myslis, ze som ho nechal nech sa na mna nalepi na centimeter? prilis brzdit nemusel, mozno nohu z plynu. a ked uz ma tak vehementne odsudzujete, dement je aj on, lebo aj ked niekam letim, tak ratam s tym, ze dotycny moze byt slepy a nemusi ma zbadat, tak asi pre istotu uberiem a neletim kotlom spoliehajuc sa an to, ze dotycny ma registruje :roll:
zozrali ste vsetku mudrost sveta karmaonani??? poje**** sa
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Kibo ti odporucam si kupit nieco taketo :P
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

uz na mna mieril jeden dement gunom, takze neviem ci je lepsie mu fuckera ukazat nazivo alebo hentym vynalezom :D
Gangy
Darca
Darca

Ty kks predava sa to niekde na slovensku? :D
Napísať odpoveď