2012 koniec sveta?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Čo si o tom myslíte?

Verím tomu
97
13%
Neverím tomu
524
68%
Nezaujíma ma to
149
19%

Celkom hlasov: 770

audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

tento link tu už bol? http://www.cez-okno.net/node/892
...
5076 - Hranice vesmíru. Nikdo neví co s tím.

5078 - Rozhodnutí opustit hranice vesmíru. Ačkoli asi 40 procent obyvatel je proti tomu.

5079 - Konec světa.
tá baba jaga bola asi pekne sfetovaná keď toto videla. Všetky tieto konce sveta, vesmírni lidé a neviem čo sú kraviny.
winni
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa winni »

Thek_SVK napísal:winni, len pre buducnost - risu Aztekov, Mayov a Inkov dobili hernan cortez a francisco pizzaro v 16 storoci , a sumeri asimilovali :)
asi som trochu nevzdelany :? ale zase pozri tento clanok -
http://www.mysteria.sk/readarticle.php?article_id=44

aa tam niekde v strede je napisane "Rok 5188 PNL - Ďalšia svetová kasatrofa, po ktorej vznikla Sumérska civilizácia"
cize mi chces povedat ze sumerska civilizacia zila 7000 rokov? ked bola podla teb dobyta v 16tom storoci (tych 7000 neber vazne + - dake stovky :wink: )

"Rok 1588 PNL - Legenda o temnnom dni" - sorry ale nic som nenasiel o to som sa zatial nezaujimal, ked nieco najdem dam vedet....
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Nauc sa citat winni. Sumeri asimilovali.

Rise Mayov, Aztekov a Inkov dobyli tito pani v 16tom storoci.
winni
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa winni »

hups :roll: sorry asi neviem citat :(
Peter15
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Peter15 »

podla toho co vsetko som cital bdue este show....oplati sa teraz zastrelit sa nez potom cakat kedy nam na hlavy budu bomby padat
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

mna by skor zaujimala ta svetova potopa. Su potom nejake "dokazy"? Myslim "nieco", nielen bibliu. Diky za kazdy link ;)
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Frco napísal:mna by skor zaujimala ta svetova potopa. Su potom nejake "dokazy"? Myslim "nieco", nielen bibliu. Diky za kazdy link ;)
vacsina kultur ma vo svojich legendach nieco na ten styl... to je jediny dokaz toho ze bola "svetova"

ta nulearna vojna sa dako nie a nie dostavit... zeby meskali dakemu cernoknaznikovi hodinky? alebo je to jasny priklad toho ze su to vsetko voloviny?
JaJeNiektoIny
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JaJeNiektoIny »

Tá potopa nebola taká ako je opísaná v Biblii, ani hocikde inde. Podľa mňa je to tak, že po skončení doby ľadovej bolo extrémne veľa záplav, ľudia o nich hovorili z generácie na generáciu a tak vznikol mýtus/legenda o nejakej "potope"...

// Alebo aj toto mohlo k tej legende prispieť: „Noemovská potopa" pri Čiernom mori bola menšia
Výskumy sedimentov z delty Dunaja v Rumunsku podstatne znižujú odhady, o koľko stúpla hladina Čierneho mora po preliatí či prelomení Bosporskej šije koncom poslednej ľadovej doby. Tento jav niektorí bádatelia spájajú s biblickou potopou, keďže narušil osídlenia ľudí mladšej kamennej doby pozdĺž brehov Čierneho mora.
//
will.i.am napísal:neviem ci to tu uz bolo, ale snad este nie... Kamos mi poslal link v piatok... Dost zaujimavy dokument, pozrel som to cele...
No neviem co bude... ale budem optimista a dufam, ze vsetko dobre dopadne :)
Áno, už to tu bolo, asi dva alebo tri krát. Asi je to v poslednej dobe dosť obľúbené.... :roll:
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

neviem ci to tu uz bolo, ale snad este nie... Kamos mi poslal link v piatok... Dost zaujimavy dokument, pozrel som to cele...
No neviem co bude... ale budem optimista a dufam, ze vsetko dobre dopadne :)
Dešifrování minulosti: Konec světa 2012
Part I.
Part II.
Part III.
Part IV.
Part V.
stanulik
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa stanulik »

tu su tiez nejake zaujimave stranky, nielen o roku 2012 ale aj o inych veciach

http://matrix-2001.cz/v2/?cid=12

audiotrack napísal:tento link tu už bol? http://www.cez-okno.net/node/892 tá baba jaga bola asi pekne sfetovaná keď toto videla. Všetky tieto konce sveta, vesmírni lidé a neviem čo sú kraviny.
jj, suhlasim, su to vymysly, inac ta baba jaga, v detstve spadla do studne a od vtedy je slepa.mozno, ze si buchla i hlavu. ked take ch*j...viny videla. jej spisy su vraj len spojene od troch roznych autoroch, no neviem co je na tom pravdy. ale ona je nic.

vsetko sa da spochybnit. no jednu vec si neviem vysvetlit, nostradamus napisal tabulku s ktorou chcel byt pochovany, tak sa i stalo, na tej tabulke bol presny datum kedy bude jeho hrob naruseny a vers, ze kto narusi jeho pozostatky caka ho smrt. a tak sa i stalo, po 225 rokoch bol hrob zneucteny, a jeden typek sa dokonca napil z jeho lebky, vravelo sa, ze tak moze clovek ziskat jeho schopnosti, a toho typka v tom okamziku trafila gulka.

toto by sa dalo vysvetlit jedine tak, ze ti co pochovavali nostradama, tak videli tie tabulky a bolo to ako ich dedicstvo a odovzdavali si ho z generacie na generaciu. a az ked nastal ten den D tak to otvorili, jeden pil z lebky a ten druhy co bol s nim ho zastrelil, no len sa hovori, ze islo o nejaku zbludenu gulku.
cele na vysvetlenie je to dost obtiazne. bo to rozumne vysvetlenie nema.
JaJeNiektoIny
Light Professional
Light Professional

Ešte niečo k tomu globálnemu otepľovaniu:
  • Question

Why aren't other variables considered when talking about global warming? CO2 may have AN effect on global warming, but I hardly believe it is the ultimate cause of global warming. Why isn't the sun's level of activity not taken into account? I tend not take things as whole truth, but there are ice core samples out there that show that, yes, there is a correlation between CO2 and temperature rise, but that the rise in temperatures occured before the rise in CO2 levels. I guess what I am trying to ask is this: global warming as presented right now (by Gore and the IPCC) is almost comparable to religion where faith trumps reason. Why aren't climate change "study groups" more diverse and include scientists that are skeptical and scientists that support global warming? Seems to me that the religion of global warming is one more attempt by world governments to flex their muscle and control the population with junk science that cannot even be proven.

Apparently you have been taken in by the global warming deniers, many of them funded by the fossil fuel energy companies. They have presented a very distorted picture. Today's climate models take into account many things besides CO2, including other atmospheric composition changes, the role of clouds and aerosols, and most certainly solar variations. Solar variations, in particular, have been carefully monitored for the past two decades, and they are extremely small. The conclusion that CO2 dominates global warming over the past half century is just that -- a conclusion, from careful comparison of many different computer models with the data. No competent atmospheric scientist denies this. Where scientists do legitimately differ is in assessing the future course of global warming. It is certain that it will get worse, but we don't know how fast. This is where the scientific conclusions intersect with public policy. It is my impression, from reading and talking with climate scientists, that the IPCC has been very conservative, as one would expect from a large international panel. I think the bad consequences of global warming will impact us much sooner that the IPCC predictions. But only time (and more data and better models) will tell. Meanwhile, please don't be taken in by these claims that the IPCC is not representative. The fact is that hardly any scientists who have studied the subject deny the reality of global warming primarily from the CO2 greenhouse effect, nor the fact that it will inevitably get worse in the coming decades, even if we start to phase out fossil fuel consumption.

David Morrison
    NAI Senior Scientist
    February 5, 2009
Bobrik
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bobrik »

myslim si že to pravda je ale necem tomu veriť
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Po prečítaní tohto článku sa fakt začínam báť.. si imho predstavte nejakého Španiela, jedno nohou stojí v mori, druhou na súši a zrazu sa to prehodí.. :shock:

http://www.aktuality.sk/koktejl/pikosky ... a-o-3-roky
JaJeNiektoIny
Light Professional
Light Professional

Setton napísal:Po prečítaní tohto článku sa fakt začínam báť.. si imho predstavte nejakého Španiela, jedno nohou stojí v mori, druhou na súši a zrazu sa to prehodí.. :shock:

http://www.aktuality.sk/koktejl/pikosky ... a-o-3-roky
Niekedy mám pocit, že by sme potrebovali tvrdšiu cenzúru, aby sa nemohli uverejňovať také klamstvá ako v tom článku. :roll: Veď toto je čistý nezmysel:
aktuality.sk napísal:...dnes sa o tom vážne hovorí aj medzi geofyzikmi, astrofyzikmi či historikmi, ktorí podobné informácie potvrdzujú súvislosťami z minulosti.
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Flinstone »

zo dňa na deň aby sa prepoľovala zem ? ... to sa mi nezdá ... áno je pravda že sa vychyľuje ale za 1 deň .... to si nemyslím zatiaľ je to pre mna jedno velke scifi ale stale ma nuti nad tym rozmysalt lebo vsade o tom pisu na nervy .. dpc
eMPiko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa eMPiko »

Mam plan! Vsetky vase pozemske statky by ste mali poslat MNE. Po presunuti dostatocne velkeho mnozstva by sa mala zem vychylit zo svojej osi a ta planetka ju netrafi! Ak sa nepresunie dostatocne mnozstvo veci, zomrieme. Upozornujem, ze nemate co stratit.
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

nakoniec to nastane, ale nie preto zeby sa to malo stat, ale ze ludia podlahnu mediam...
Georgeo88
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Georgeo88 »

zelovoc napísal:2012? asi preto ze vtedy konci maysky kalendar. ale koniec sveta nenastane. mala by nastat veeka zmena. aka? netusim. mozno koniec krestanstva. zem by mala prejst z veku ryby do veku vodnara.

moj predpoklad na rok 2012:
vsetci budeme mat o 4 roky viac
bude este drahsi benzin
ceny bytov budu tak na 70 rocnu hypoteku
snad budem mat po skole, a budem pracovat
v dosledku globalneho oteplenia budu fajne leta a kratke zimy
odstahujem sa od rodicov
hadam este nebudem otec :D

edit:// hojko dospeje :lol: (ale niesom Nostradamus, tak kto vie)
super predpoved :D
myslím že nič výnimočné sa nestane a tieto predpovede o konci sveta ma už začínajú nudiť
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

Keď si pozriete to video, zistíte, že sa nemáme vo súvislosti s 2012 ničoho báť:
1. nepresnosti v rokoch (takže to robil amatér alebo to bolo zámerné)
2. s tými katastrofami s neuvedomujú, že sa posledných 150 rokov sa počet obyvateľov zšesťnásobil, takže počet obetí takej istej katastrofy je logicky 6-násobný a to nejdem ďalej do minulosti.
3. opäť ku katastrofám a vojnám, keďže médiá ukazujú len tie zlé veci, čo sa na svete stanú (lepšie sa predávajú), tak je jasné aký obraz z toho vzniká...
4. k tomu botovi, aj v tom filme je povedané, že ten dátum môže mať z mayského kalendára, takže vlastne dva dôkazy sú jeden...

a pershing, súhlasím, ale nebol by som až taký skeptický...ale mám pocit, že niekto má záujem, aby si verejnosť naozaj myslela, že v roku 2012 nastane koniec sveta...ale neviem kto...
mulatt
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mulatt »

blbost nehorazna...v tych videach popisuju tie udalosti ako tsunami, velke zemetrasenia ako keby sa to stavalo kazdy den..myslim ze sucasna civilizacia je natolko vyspela aby sa v priebehu troch rokov totalne nevyhlusila :)
Napísať odpoveď