Prvý bozk
-
Flinstone
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
neviem asi ta burinaMaki napísal:no co asi? nejaka burina a zemmyslis,ze ma v tu chvilu trapila burina podo mnou alebo holka na mne s jazykom v mojich ustach?....
Tak sa niečo zmenilo.Prvý francuzák som dostal v 13 alebo 14.Myslím že tesne po 14tich narodeninách a prvú pusu som dostal teraz v 17tich, 2 mesiace pred narodeninami
.Ale môžem povedať že tá pusa bola fakt niečo geniálne čo som v živote nezažil a predčilo to o 300% toho francúza čo som dostla v 14tich 
-
forgottten
Medium Star
Ja si pamätám svoj celkom dobre... Viem, že som mal zatvorené oči a že to bol pre mňa taký šok, až sa mi prebleslo pred očami doslova ako blesk proste také biele čosi
fakt taká.. proste šupa... ale čo sa týka emocionálnej energie okolo toho, neumieral som zase od lásky... nepripadalo mi to ako nič výnimočné... možno to nebola skutočná láska.
uha no aj sa hanbim napisat sem kedy to bolo (ak neratam take detske bozky na lice a podobne, co si ani poriadne nepamatam) no mal som podstatne viac ako ludia co tu spominaju, no mrzi ma ze som ho dostal doteraz, bo nebolo to pre mna velmi romanticke, holka bola dost opita a pamatam si ze som to vobec necakal doslova mi jazyk napchala do ust a par minut nato som ju drzal v krikoch ked od tolkeho alkoholu musela vracat, skratka romantika nenormalna 
//edit for RoQa :ked som ju stretol nasledovny den, tvarila sa akoby sa nic nestalo a akoby som bol cudzi
//edit for RoQa :ked som ju stretol nasledovny den, tvarila sa akoby sa nic nestalo a akoby som bol cudzi
a kolko mas rokov (viem ze sa nepatri pytat sa na vek no nedlao mi to prepacEritrea napísal:prvy? v 13 bolo to take prirodzene...
ale od vtedy jeden v 15 nic moc .po poziti alkoholu a velmo na to nechcem spominat...
no ehm mozno divne ale odvtedy nic, teda nitko .ale neberiem to ako tragediu, lebo ked vidim nejakych 15 rocnych olizujucich sa pred diskou je mi zle...ked uz to ma byt tak s niekym na kom mi bude zalezat
Takze moj prvy bozk sa uskutocnil dneska vecer vo vchode s mojou prvou frajerkou zaroven to bol aj jej prvy bozk opisem to takto. po 2,7 hodine prechadzania sme sli do jej vchodu, tam asi hodinu sa odvazovala mi dat obycajnu pusu stale ze uz som skoro bola pripravena a taak, no potom po tej hodine mi dala pusu ale ja som ju zacal iba tak peramy jej tlacit do ust a ona zacala taka proste nvm ci sa snazila mi dat pusu alebo jazyk do ust tomu som nechapal asi nevedela ze chcem len pery tak ocucovat . potom nas niekdo vyrusil pri tej puse hned a sme sli vyssie a sme si sadli a uz sa na mna hned prisala potom si lahla na schody a mna stiahla a sme sa bozkavali tak a bolo to take zvlastne , amaterske ja som jej nedaval jazyk hlboko len proste tak trosku som jej ho daval dnu a inac som jej bozkaval pery a taak , ona mi vravela ze to uz nejak dobre poznam , ale nvm preco a mala male usta ale co uz , no niekedy odvratila hlavu po dlhsej chvili na chvilu nvm preco a potom povedala ze "co na tom vidia, ved to je stale to iste" tak som si pomyslel ze asi ju to nudi ale tak ked ma potom zasa a zasa zacala bozkavat tak neviem a potom jej v tom zavolala mama a to ma skoro drblo, bo bola 2 hodiny po limite von
tak sme sa ani poriadne nerozlucili ja som povedal ahoj a ona nic a tak som este raz zakrical a az potom sa odzdravila tak neviem co si mam o tom mysliet, ci ma schizofreniu alebo nvm ?! je to velmi cudne a neviem ako sa teraz bude tvarit ked ma stretne ... nemal som ju bozkavat abo co ? Inac moj vek je 17. a jej 16.
-
Flinstone
Light Professional
kriste ty si z toho riadne vedla ...skazatoN napísal:Takze moj prvy bozk sa uskutocnil dneska vecer vo vchode s mojou prvou frajerkou zaroven to bol aj jej prvy bozk opisem to takto. po 2,7 hodine prechadzania sme sli do jej vchodu, tam asi hodinu sa odvazovala mi dat obycajnu pusu stale ze uz som skoro bola pripravena a taak, no potom po tej hodine mi dala pusu ale ja som ju zacal iba tak peramy jej tlacit do ust a ona zacala taka proste nvm ci sa snazila mi dat pusu alebo jazyk do ust tomu som nechapal asi nevedela ze chcem len pery tak ocucovat . potom nas niekdo vyrusil pri tej puse hned a sme sli vyssie a sme si sadli a uz sa na mna hned prisala potom si lahla na schody a mna stiahla a sme sa bozkavali tak a bolo to take zvlastne , amaterske ja som jej nedaval jazyk hlboko len proste tak trosku som jej ho daval dnu a inac som jej bozkaval pery a taak , ona mi vravela ze to uz nejak dobre poznam , ale nvm preco a mala male usta ale co uz , no niekedy odvratila hlavu po dlhsej chvili na chvilu nvm preco a potom povedala ze "co na tom vidia, ved to je stale to iste" tak som si pomyslel ze asi ju to nudi ale tak ked ma potom zasa a zasa zacala bozkavat tak neviem a potom jej v tom zavolala mama a to ma skoro drblo, bo bola 2 hodiny po limite vontak sme sa ani poriadne nerozlucili ja som povedal ahoj a ona nic a tak som este raz zakrical a az potom sa odzdravila tak neviem co si mam o tom mysliet, ci ma schizofreniu alebo nvm ?! je to velmi cudne a neviem ako sa teraz bude tvarit ked ma stretne ... nemal som ju bozkavat abo co ? Inac moj vek je 17. a jej 16.