Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...
Goldier najlepsie je nemat nijakýG0lDiER_ napísal:Aky je podla vas najlepsi mod na CWcka do source enginu ? mam tam meta mod + mani admin plugin + sourcemod, takze moze byt kludne nieco do meta modu alebo do sm..
skusal som z warmod, warriormod, ace match ale nvm ktory by som si mal nechat..ake mate skusenosti vy ?
Uz samostatné AMX dokáze rozlagovat server a rozladit hitboxy,najlahsie by bolo keby si na ftp hodil warmup.cfg , knife.cfg a live.cfg,a potom uz len cez konzolu na zapase zadat "rcon exec live.cfg" a más po probléme
Counter-Strike 1.6
cus all prosim vas mam cs 1.6 a mam problem mam patch 35 a mal som aj 36 a jak ho pustim v pravom dolnom rohu je ze loading a jak ho pustim neodpoveda preco pls diikk.. .

Ahojte mam tu taky problem
mam cs, mam steam, mam vlastny CONFIG no prave s tym configom mam problem ..... ked zapnem CS vsetko v pohode zapnem config .... ( zapinam ho po napisani do console exec b.cfg ) tak este v pohode prve hranie, ale ked
vypnem hru a zapnem uz mi CS ani nespusti proste ma da do biosu a restartuje PC ( asi sa PC prehrial ) ako som zistil ze to prave config ?
skusal som spustit cs este pred tym ako som mal config kopirovany do cstrike a vsetko slo uuuplne v pohode pustim vypnem pustim vypnem v pohode asi 2 mesiace..
spravil som si novy cfg a zasa toto ( restart , bios .... )
dost ma to sere lebo hra ma bavi a bez cfg hrat ani neviem Very Happy ( sila zvyku ) ked ma da do biosu tak uz automaticky musim celu hru preinstalovat lebo hru nesputi ani po odstraneni configu s hry ( s priecinku cstrike )
DAKUJEM a pls help : (
PC mam dost dobry aby mi hru utiahlo ....
mam cs, mam steam, mam vlastny CONFIG no prave s tym configom mam problem ..... ked zapnem CS vsetko v pohode zapnem config .... ( zapinam ho po napisani do console exec b.cfg ) tak este v pohode prve hranie, ale ked
vypnem hru a zapnem uz mi CS ani nespusti proste ma da do biosu a restartuje PC ( asi sa PC prehrial ) ako som zistil ze to prave config ?
skusal som spustit cs este pred tym ako som mal config kopirovany do cstrike a vsetko slo uuuplne v pohode pustim vypnem pustim vypnem v pohode asi 2 mesiace..
dost ma to sere lebo hra ma bavi a bez cfg hrat ani neviem Very Happy ( sila zvyku ) ked ma da do biosu tak uz automaticky musim celu hru preinstalovat lebo hru nesputi ani po odstraneni configu s hry ( s priecinku cstrike )
Nechápem ťa,naco otváras ten config? Sak vsetko co más v "b.cfg" si skopiruj do autoexec a más po probléme,po prípade ho skopiruj sem a kuknem si hoTakth!K napísal:Ahojte mam tu taky problem
máš tam zrejme neplatné nastavenia grafiky alebo zvuku, ktoré tvoj komp (ovládače) asi nie sú schopné spracovať... preto dôjde k chybe a komp sa ti reštartuje...
môj návrh riešenia:
- spusti si CSko, nastav si grafiku, zvuky ako chceš mať
- skopíruj nastavenia z config.cfg do tvojho configu, pričom premažeš nastavenia grafiky a zvuku ktoré si mal v svojom, ale ovládanie ("bindy" a podobné blbosti) tam necháš svoje pôvodné...
- skús spustiť CS, načítať b.cfg a potom reštartnúť CS
môj návrh riešenia:
- spusti si CSko, nastav si grafiku, zvuky ako chceš mať
- skopíruj nastavenia z config.cfg do tvojho configu, pričom premažeš nastavenia grafiky a zvuku ktoré si mal v svojom, ale ovládanie ("bindy" a podobné blbosti) tam necháš svoje pôvodné...
- skús spustiť CS, načítať b.cfg a potom reštartnúť CS
WarMod
Ludia nemohli by ste mi napisat nejaky navod ako nainstalovat WarMod na CS:S server?Thx all
http://www.hojko.com/counter-strike-dis ... -2010.html
Návod na inštaláciu:
http://www.gotgames.com.au/forums/suppo ... dme-12277/
Preklad cez google:
http://translate.google.com/translate?p ... =sk&swap=1
Návod na inštaláciu:
http://www.gotgames.com.au/forums/suppo ... dme-12277/
Preklad cez google:
http://translate.google.com/translate?p ... =sk&swap=1
-
blazer
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Nepodarilo, spravne to je:Mastros napísal:Podarilo sa mi nabindovat text "/me".
bind "MOUSE3" "say_team: /me"
Co mi este chyba k tomu, aby mi aj vypisalo, kolko dmg som narobil?
Kód: Vybrať všetko
bind "MOUSE3" "say_team /me"CHoBoT:defaultne, pokial tam na to nejsu nejake specialne pluginy, tak do team_say pis zavinac "@" pred text a je jedno ci si admin alebo hrac aj tak sa to posle adminom, pripadne mozes cez konzolu pouzit "amx_chat bla bla bla" a je to to iste
-
G0lDiER_
King
- Kontaktovať používateľa:
Prip.mi napis na ICQ a z radosou ti ho nainstalujem...pripomeniem ze je to SMX mod takze potrebujes na server sourcemod...ak chces mi teda napis a vsetko ti tam nahodim..fabry napísal:Ludia nemohli by ste mi napisat nejaky navod ako nainstalovat WarMod na CS:S server?Thx all
//autoeditácia príspevku ( 15 Feb 2009, 18:55 )
skus napriklad TWSE #07 a #08:johnyzh94 napísal:pls napiste mi tu najlepsie CZ alebo SK Death Match servery na Counter Strike Source Non-Steam
DIK
# 07: 78.24.9.105:27070
# 08: 78.24.9.105:27080