Windows Vista

Informácie o software, ankety...
Natro
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Windows Vista

Príspevok od používateľa Natro »

Kupil som notebook a mal som na tom vistu. Pokazila sa mi a hladam kde by sa dala stiahnut ale nwm kde. Neviete kde by sa dala? mam original cd-key ktory som mal pri kupe a teraz nechcem kupovat originalku. Takze pls poradte.

P.S.: Mam cd-key na vistu basic thx
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: Windows Vista

Príspevok od používateľa cORP. »

Natro napísal:Kupil som notebook a mal som na tom vistu. Pokazila sa mi a hladam kde by sa dala stiahnut ale nwm kde. Neviete kde by sa dala? mam original cd-key ktory som mal pri kupe a teraz nechcem kupovat originalku. Takze pls poradte.

P.S.: Mam cd-key na vistu basic thx
na disku nebola skryta recovery particia ? resp. asi si nedostal k tomu ziadne recovery cd ze ?
Natro
Medium Star
Medium Star

nie nic len cd-key.... potrebujem niaky link na download pls dakujem
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

Natro napísal:nie nic len cd-key.... potrebujem niaky link na download pls dakujem
tak stiahni na hociakom warez fore ,popripade torente vistu a nainstaluj s tvojim cdkeyom vistu basic,malo by to ficat
Natro
Medium Star
Medium Star

to je ten problem ze nwm kde to mam download
Daedalus
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Daedalus »

akej znacky je ten book ? a kam si dal instalacku z disku ?
Natro
Medium Star
Medium Star

ja som instalacku nemal na notebooku uz bolo nainstalovane-vista, notebook-asus, a ja potrebujem len link na vistu basic nic viac :?
Daedalus
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Daedalus »

Dobre ak si teda instalacku vedome nezmazal, tak sa stale nachadza na disku na 99%. Zacni hladat. A link na vistu ti tu nikto nepastne, to snad pochopis
Natro
Medium Star
Medium Star

Tak ale ako mozem mat instalacku v compe?
deMarkqo
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa deMarkqo »

nechcem zakladat novu temu tak to pisem sem: mam vistu ultimate sp1 ..a vsetky videa a filmy maju spravene miniaturi v zlozkach...taky nahlad.......a uz asi taky tyzden vsetky filmy a videa co som stiahol za poslednu dobu tuto minuaturu nemaju a nechapem preco :? neviete poradit ?
lobobo
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lobobo »

Vacsina notebookov ma recovery managera... spustis ho bud niekde v systeme ale pri spustani... neako skratkou alebo tlacitkom... neakym efkom alebo kombinaciu...k notebookum sa nedavaju instalacne cd... jednoducho ti obnovy system z disku... formatne, nahra znova vsteky programy ktore tam boli odnova aj cely win...
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Natro napísal:Tak ale ako mozem mat instalacku v compe?
Omfg ked si tam mal nainstalovanu vistu tak mas na disku urcite skrytu particiu kde je instalacka tej Visty ktoru mozes kedykolvek spustit. Ked to chces spravit, navod ako na to najdes v manuali co si dostal k notebooku.
deMarkqo napísal:nechcem zakladat novu temu tak to pisem sem: mam vistu ultimate sp1 ..a vsetky videa a filmy maju spravene miniaturi v zlozkach...taky nahlad.......a uz asi taky tyzden vsetky filmy a videa co som stiahol za poslednu dobu tuto minuaturu nemaju a nechapem preco :? neviete poradit ?
Tipujem to na nejaky software na cistenie disku, vacsina takychto programov maze thumbnailove subory.

Druha moznost je ze videa ktore si stiahol su formaty ako .mkv .flv .mp4 atd. ktore Vista implicitne pre vytvaranie thumbnailov nepodporuje. Ak je v tomto pes zakopany, staci nainstalovat najnovsi K-lite codec pack (najprv ale odinstaluj akekolvek ine kodeky ktore mas) a po instalacii si zafajknut volbu ktora znie asi "Make thumbnail generation possible for these formats:".

Tretia moznost je ze si generaciu thumbnailov proste uplne vypol. Zapnes ju tymto sposobom: Otvor si nejaky priecinok v prieskumnikovy, klikni na usporiadat -> Moznosti priecinka a hladania -> Zobrazenie -> odfajkni "vzdy zobrazovat ikony namiesto miniatur".

Nic dalsie ma uz nenapada.
deMarkqo
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Gangy: tak som preinstaloval codeky ( K-lite mam uz dlhu dobu ) a zaskrtol som tu volbu, tak teraz vsetky .mkv maju miniaturu co do teraz nemali, super :) ale .avi stale nemaju miniaturu :( ...ono chcel som si dat ATI catalysty 9.1 a PC mi tak zblbo, ze som sa musel vratit k 8.12 a odvtedy mi tusim robi toto s miniaturami..
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

deMarkqo:Co ti presne blblo ked si naistaloval ATI Catalyst 9.1?
vikko78
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa vikko78 »

Natro: pri spustení ntb stlačaj hlavesu F9 a hodi sa ti tabulka na recovery...tam vyber tu prvú možnost a instaluješ.....hodí sa tam povodná vista aj skódom......pedpokladám, že máš OEM verziu, takže stiahnutie nejakej visty ti nepomože aj ked máš kód
deMarkqo
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

plasmon: no ked som si dal 9.1, odinstaloval som predosle 8.12 a hodil som 9.1 lenze pocitac mi nechcel spolupracovat s drivermi 9.1 proste graficku kartu mi nenaslo :? a CCC vypisovalo chyby...takze enviem fakt co to bolo ostanem radsej pri 8.12
Plasmon
Darca
Darca

deMarkqo:Tak presne taky problem som mal aj ja s ovladacmi 9.1.Ked som zistil, ze vysli ovladace 9.1, tak hlavne kvoli gta iv som si ich nainstaloval.Po nainstalovani vobec pocitac nenasiel grafiku, hodilo mi rozlisenie 800x600 a ziadne ine sa nedalo nastavit.Tak som sa opat musel vratit k ovladacom 8.10 (ktore som dostal na cd s kartou).Ziadne ine ovladace nechceju na mojom pc ist iba tie co su na cd.Neviete kde by mohol byt problem? :?
deMarkqo
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

plasmon a skusal si 8.12 ? tie su dost vyladene s tymi ja problem nemam...
Plasmon
Darca
Darca

Tak skusim tie 8.12 a napisem ci bezia alebo nie. :)

//Nakoniec som si nainstaloval 9.1 (kvoli tomu, lebo boli vyrobene kvoli gta iv) a vsetko uz fici v pohode.
Prílohy
catalyst.jpg
deMarkqo
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

tak super ja tie 9.1 nejdem radsej pokusat :D a GTA mi ide v pohode aj na 8.12
Napísať odpoveď