Vychvaľovaný všetkými na fóre, ale podľa mňa to bol priemerný horor, akurát, že mal netradičný koniec. Bolo tam príliš veľa náhod a nepochopiteľných vecí...
SPOILER
SPOILER(ako napr. tá smetná kupa pri orientačnej mape uprostred lesa, alebo že sa išli hľadať auto do lesa, aj keď zlodeji by ho asi zobrali rovno do mesta a okrem toho sa už stmievalo a stan nechali na pláži a išli bez akýchkoľvek vecí, stále v tom lese natrafili na to čo hľadali, ten chlapík sa vedel príliš ľahko dostať z toho ostnatého drôtu - neviem skade tie deti ten ostnatý drôt zobrali, tak isto ako benzín s ktorým ich podpálili - ale to možno z auta, alebo že tá žena zabila toho chlapca, aj keď k nej milo prehovoril, alebo ten totálne odveci outsider čo sa potuloval po lese...)
Eden Lake mi v tom zlom pripomínal Hostel, ktorý očernil Slovensko. Teraz si budeme myslieť, že v UK sú podobné deti ako v tomto filme? Toto bol totálny extrém a nemyslím si, že by sa také niečo mohlo v skutočnosti stať.
Dal by som mu hodnotenie 6/10, ale herečka mala pekné prednosti
// Pre toho kto si myslí, že 7/10 nemôže byť sklamanie:
Mal som väčšie očakávania, keď ho každý z fóra vychvaľoval a dávali mu tu extrémne vysoké hodnotenia 9/10 alebo aj 10/10. Podľa mňa až taký dobrý nebol a preto bol pre mňa sklamaním. Určite nie najväčším filmovým sklamaním, ale aj ostatní sem hádžu filmy, ktoré sa dajú pozerať, len ich sklamali.
Dík za mínus dva body karmy