Najvacsie filmove sklamanie

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
JaJeNiektoIny
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa JaJeNiektoIny »

Eden Lake

Vychvaľovaný všetkými na fóre, ale podľa mňa to bol priemerný horor, akurát, že mal netradičný koniec. Bolo tam príliš veľa náhod a nepochopiteľných vecí...

SPOILER
(ako napr. tá smetná kupa pri orientačnej mape uprostred lesa, alebo že sa išli hľadať auto do lesa, aj keď zlodeji by ho asi zobrali rovno do mesta a okrem toho sa už stmievalo a stan nechali na pláži a išli bez akýchkoľvek vecí, stále v tom lese natrafili na to čo hľadali, ten chlapík sa vedel príliš ľahko dostať z toho ostnatého drôtu - neviem skade tie deti ten ostnatý drôt zobrali, tak isto ako benzín s ktorým ich podpálili - ale to možno z auta, alebo že tá žena zabila toho chlapca, aj keď k nej milo prehovoril, alebo ten totálne odveci outsider čo sa potuloval po lese...)
SPOILER

Eden Lake mi v tom zlom pripomínal Hostel, ktorý očernil Slovensko. Teraz si budeme myslieť, že v UK sú podobné deti ako v tomto filme? Toto bol totálny extrém a nemyslím si, že by sa také niečo mohlo v skutočnosti stať.

Dal by som mu hodnotenie 6/10, ale herečka mala pekné prednosti :D takže hodnotím na 7/10

// Pre toho kto si myslí, že 7/10 nemôže byť sklamanie:

Mal som väčšie očakávania, keď ho každý z fóra vychvaľoval a dávali mu tu extrémne vysoké hodnotenia 9/10 alebo aj 10/10. Podľa mňa až taký dobrý nebol a preto bol pre mňa sklamaním. Určite nie najväčším filmovým sklamaním, ale aj ostatní sem hádžu filmy, ktoré sa dajú pozerať, len ich sklamali.

Dík za mínus dva body karmy :cry: :roll:
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Dnes som videl Loveckú sezónu II.. no na to, že sa okolo toho taký rozruch robil, tak to bolo dosť chabé, spracovanie pekné, ale myšlienka mi stále unikala a bolo to strašné popletené všetko.. 35%..
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Nuz mam zas prilezitost prispiet sem...
Na odporucanie som si pozrel film Fargo: http://www.csfd.cz/film/1606-fargo/
Na hodnotenie som nepozeral, od filmu som nic necakal a aj tak som ostal sklamany a znudeny. A uz vobec nechapem ako mohla ta herecka dostat oscara. Pre mna to bol iba priemerny film so stipkou drsneho humoru, nic viac.
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

no ja som si pozrel ten novy Underworld.Rise.Of.The.Lycans
tma tma a este raz tma .... den tam mozno bol 1 minutku ...proste aj ked to bol DVD rip .... tak aj tak, vlci v lese ked behali vsak to sa nedalo rozoznat co je co .. proste film moc tmavy na mna ! dobre som pri nom aspom zaspal a potom zobudil a dopozeral...
este ze upiri mali biele neopalene tvare :D :lol:
Pantinela
Star
Star

Príspevok od používateľa Pantinela »

R1k1nko napísal:no ja som si pozrel ten novy Underworld.Rise.Of.The.Lycans
tma tma a este raz tma .... den tam mozno bol 1 minutku ...proste aj ked to bol DVD rip .... tak aj tak, vlci v lese ked behali vsak to sa nedalo rozoznat co je co .. proste film moc tmavy na mna ! dobre som pri nom aspom zaspal a potom zobudil a dopozeral...
este ze upiri mali biele neopalene tvare :D :lol:
ja som neverila, že okrem mňa existuje ešte nejaký človiečik, ktorý nemá rád, keď sa dej odohráva väčšinou v noci :D
Mojím posledným veľkým sklamaním bol Pán Včielka :x
vikko78
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa vikko78 »

10000 b.c---------ten konec, no škoda hovoriť
Momo46
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Momo46 »

Jednoznačne Underworld.Rise.Of.The.Lycans .
Bolo to neuveritelne krepy film...To že to bolo tmáve je jedna vec ale proste sa to nemože vyrovnať predchadzajúcim dielam.hnus.
stevers
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa stevers »

Max payne - fádne, ubohé, nudné, bez hereckych vykonov, 0 bodov, sklamanie na plnej čiare
j.mihi
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa j.mihi »

Zaujimalo by ma v akom jazyku ste videli ten Fight club, komu sa nepacil..
Je to moj oblubeny film, a videl som ho v anglictine, slovencine a cestine.
Co bolo vsak pre mna uplne nepochopitelne, ako mohli cesi tak strasne pokazit ten film. Vazne v cestine sa to nedalo pozerat najma ked som to uz predtym videl v originali.. Proste otrasny hlas, otrasny preklad, vynechane vety!! Kto neveri a ma moznost to videt v anglictine aj cestine, nech si porovna 25.minutu v oboch jazykoch, a musi mu byt uplne jasne o com hovorim. Alebo ten koniec preboha! Naopak v slovencine to bolo podla mna dost dobre spravene, a to nemam rad slovensky dabing.
Takze pre mna je sklamanie fight club v cestine.
Dalsi film ktory sa mi ovela viac pacil v slovencine je Big Lebowski, moja oblubena komedia. Proste celkove jeho oblubena hlaska "srat na to" sa v cestine uplne vytratila, kedze zakazdym pouzili ine slova, a podobne.
Takymto zlym dabingom sposobia, ze z namakaneho filmu kde ma kazda veta daky vyznam (alebo aj viac, ktore sa postupne odhaluju), sa stane obycajny priemerny film.
Viem ze vacsinou to takto doseru slovaci, ale u tychto mojich dvoch oblubenych filmov je to naopak. No a potom divak ktory je zvyknuty na kvalitu ceskeho dabingu a doveruje mu ani netusi ze obycajny film ktory prave videl je v originali uplna pecka.

No a teda k tym sklamaniam, v poslednej dobre som videl tusim Wanted, Podivuhodny pripad B.Buttona, a Madagaskar2.
Wanted- nic moc, ale nic viac som necakal
Madagaskar2- absolutne som sa nesmial, a to som sa dokladne pripravil :smt033

Podivuhodny pripad- no nebolo to zle, ale v podstate ziadne nove myslienky okrem tej zakladnej, a strasna zmes stylov co sa tej kamery tyka. Proste toto by si mohol daky zacinajuci reziser dat do portfolia a ukazovat "aha ake rozne zanre dokazem urobit". Celkove sa to akoze dalo pozerat, ale tajne som dufal ze vznikol daky novy genialny film, v com som sa rozhodne sklamal.

Z coho som este trochu sklamany su tie filmy o huleni s haroldom a kumarom. Vsetci mi vraveli ze jezis jak je to supe sranda pozri si to, ale absolutne som sa nebavil. Asi nemam rad tych hercov alebo co.

Celkovo by som ale povedal k tejto teme, ze som sklamany ze uz tak dlho nevznikol (alebo o tom neviem) taky dobry film ako Matrix, Pulp fiction, Big Lebowski, Dead man, ci Fight club, ktory by som pozeral stale dokola a vzdy na konci len s otvorenymi ustami a zastavenym dychom uzasnuto pocuval skvelu hudbu k titulkom a nechapal jak take daco mohol niekto vymyslet.
Rammer
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Rammer »

Die Welle/Náš vodca CSFD: 83%, IMDB: 7.5
Film je podla skutocnej udalosti, namet je skvely, ale vykreslenie postav je ubohe. Vsetko vo filme ide velmi hladko, bez zadrhelu, nevidel som ziadnu motivaciu studentov vstupu do Vlny. 6/10
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Royalflush »

Alone in the Dark / Sam v temnote Uplne jednoduche, nemalo to ani poriadny pribeh vlastne... a hlavne tie ''akcne'' sceny .. lol
kenvelo177
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa kenvelo177 »

Pok3R napísal:Alone in the Dark / Sam v temnote Uplne jednoduche, nemalo to ani poriadny pribeh vlastne... a hlavne tie ''akcne'' sceny .. lol
dieter bohlen... cert nam bol dlzny takeho rezisera... fakt by uz mohol skoncit s rezirovanim americkych filmov
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Madagaskar II. 6/10
Po skvelej 1tke som cakal nieco aspon rovnako dobre, avsak okrem tucniakov to bolo az moc nezazivne..Humor oproti jednotke o dost slabsi az miestami moc detsky..
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Indigo »

Soviet napísal:Madagaskar II. 6/10
Po skvelej 1tke som cakal nieco aspon rovnako dobre, avsak okrem tucniakov to bolo az moc nezazivne..Humor oproti jednotke o dost slabsi az miestami moc detsky..
Sa ti inac divim, mne uz jednotka neprisla dobra no a po tomto asi 2ku nikdy neuvidim :D
kenvelo177
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa kenvelo177 »

Indigo napísal:Sa ti inac divim, mne uz jednotka neprisla dobra no a po tomto asi 2ku nikdy neuvidim :D
odporucam, vyser sa na nu :) mne sa velmi pacila jednotka, dvojka vo mne nic nezanechala, vtipne boli tucniaky no a asi vtipna mala byt aj ta babka z jednotky, ktora v dvojke bola vkuse. a fakt mi dost liezla na nervy..
tomek00
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tomek00 »

Transporter 3 .. akoze vsetky rozhovory o jedle mohli preskocit a celkovo ma to nejak nechytilo ..
infinite
Star
Star

Príspevok od používateľa infinite »

Happy-Go-Lucky - aj ked som sa az tak nenudil ale cakal som od toho ovela viac
Punisher: War Zone - wth? - jednotka bola fasa, ale toto..
Role Models - cakal som viacej
Idiocracy - ten koniec, nechapem... sak to vlastne nijak neskoncilo :lol:
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

sluggy napísal: Idiocracy - ten koniec, nechapem... sak to vlastne nijak neskoncilo :lol:
to este len zacina :) :wink:
mna sklamal Requiem za sen..mozno len preto, ze tolko ludi pisalo aky fantasticky film to je. Nebolo to az take zle, len ma to sklamalo :?
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Hej to je veru svinstvo pokial o tom filme vies dopredu. Mas ocakavania, no tie sa bohuzial zriedka naplnia.
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

ved to, ak by som o tom filme nikdy v zivote nepocul asi by som povedal, ze to bola bomba, ale na to, aku chvalu som na to pocul, ma to sklamalo..tazko opisat, ale som rad, ze chapes :wink:
Napísať odpoveď