Sedlackost najhrubsieho zrna

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
KoCi
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa KoCi »

k predoslemu iba dodam - aj ked niekto tesne pred vstupom do miestnosti potiahne, odhodi spak.. ale vydychne to zo seba uz vnutri..
viper1993
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa viper1993 »

no mna vytaca vyjadrovanie sa typu(nahodny komentar z isteho chat servera):

welmii zwate defcatqoo=),,mam tha raada,,aaj ked sha moc nepoznaame,,ae tho newadii,,aa tho tricqoo co mas na fotqee nema chybuu,,hrooozne je pekne,,asii ho zozereem,,aee nee=)luudia piste jeej je faqt supeer,,aa terranova thoo istii,,zee??=)aa ece ze tho babetqo v albume ye twooe??=)=)cmuQssss:-)
VeOq
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa VeOq »

raz mi hovoril kamarat ze isiel niekde vonku zima -10 stupnov a vidi nejakeho frajera jak ide v skode 120 okno stiahnute, ruka vonku, hudba nejaka raperska na plne pecky a pritom sa cely triasol od zimy :D zato by som zabijal
jimmy_xp
King
King

Príspevok od používateľa jimmy_xp »

viper1993 napísal: welmii zwate defcatqoo=),,mam tha raada,,aaj ked sha moc nepoznaame,,ae tho newadii,,aa tho tricqoo co mas na fotqee nema chybuu,,hrooozne je pekne,,asii ho zozereem,,aee nee=)luudia piste jeej je faqt supeer,,aa terranova thoo istii,,zee??=)aa ece ze tho babetqo v albume ye twooe??=)=)cmuQssss:-)
:roll: OMG tak toto je moc...
hehe pre mna je velkou sedliackostou (neviem ci som to dobre) ked chlapci z dediny dojdu do mesta a snazia sa silou mocou na seba uputat pozornost...

//to VeOg - hehe my ked sme boli mladsi sme robili to iste s kamosom, do skodofky podavali hudbu, obliekli ciapky a rukavice a hybaj do mesta Lil Gangsta :lol: :lol: :lol:
kacjak116
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa kacjak116 »

Zacnem vecami kt. mi vadia:

1) ak ma niekto nazve sedlakom
-ano, narodil som sa na dedine
- ano, byvam teraz v BA, nazov "sedlak","widlak", a pod. maju iny vyznam
- sedlak je podla mna ten, co nevie zakladom slusneho spravania, bontonu a sebakontroly.
(este raz - sedlak nie je vidiečan)

2) Mali hiphoperkovia (proti HipHop nemam vobec nic), 42kg decka s velkymi dlhymi nohavicami, ciapkou vecsou nez cela ich hlava, tupym vyrazom v xichte a ich "reprakmi" (mobilne telefony na ktorych pustaju tu "kvalitu") nahlas na celu elektricku aby bolo vidno aki su oni machri...

3) Rozhadzovanie odpadkov.
V krajine kde som je normalne, ze chlapik otvori na krizovatke dvere a vysype obsah popolnika na cestu - sak pohodicka...
Zachovajte svoju zem /krajinu cistu, lebo budete hamba sveta!

4) Dodrziavanie dopr. predpisov
Ako ok, stane sa ze si niekto neustrazi rychlost, ze kde je dovolena 40, ide 50... priklad kopec z Karlovky do Dubravky (v BA).. je tam dovolena 50tka ale sak to ja na bicykli pojdem po ceste rychlejsie :D
Ale na dialnici v odstavnom pruhu audina ide 120km/h... trosku moc... tak neskutocne sa ponahlaju

5) "mekki chlapi"
Neznasam muzov/ludi muzskeho rodu/, ktori su mekki - ruka tensia nez zenske zapestie, po svale ani stopy, vychudnuti, 50kg "nic"
(chapem ze ja som pravy opak - ale nskutocne mi vadi ak sa vyjadruju ako zeny)

6) j*bliny!
"ah000j lasqocka moojA klAsnAAA" a pod... no ide mi srdce roztrhat. Uz vidim ako budu podavat zivotopis ked budu chciet ist do prace :D

Asi tak :) uz sa mi nechce viac pisat .)
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

denno-denna situacia na zastavkach MHD: autobus zastavi, este ani neotvori dvere a ludia na zastavke uz zaterasili vsetky dvere, akonahle sa dvere otvoria, uz sa vsetci teperia dnu, pritom polovica cestujucich by aj rada vystupila

pri takychto situaciach sa mi neskutocne dviha tlak kazdy den
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

http://mobil.bazos.sk/inzerat/1401856/nokia-6300.php ----- > zhanam dakoho kto by predal nokiu 6300 do 3eur ...
No na toto som cumel 5 min a prepocitaval na sk ci vidim spravne :roll:
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Zrejme preklep...
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

nie lebo cenu pisal aj v inzerate aj v kolonke cena , 2x by sa pomylil ? :roll: neviem no ked sa nepomylil tak je husty...
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Jaaj, ten popis som prehliadol :)
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Preco mladi ludia pisu ako dementi?! Ach, miestami by som na tomto fore preplieskaval za hanobenie jazyka, panajana. Aj to by sme mozno teoreticky mohli zaradit medzi sedlackost.
reno23
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reno23 »

RoQa napísal:http://mobil.bazos.sk/inzerat/1401856/nokia-6300.php ----- > zhanam dakoho kto by predal nokiu 6300 do 3eur ...
No na toto som cumel 5 min a prepocitaval na sk ci vidim spravne :roll:
chlapec dostal od mamy 3 € na desiatu a rozhodol sa kupit mobil.
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Sedlackost je aj to ked pri nedelnom obede s rodinou pocujem taketo vety od susedov: (vety su presne take ako ich oni povedali)
1.Do pi*i, este raz mi pocahnes penezi, ta ce zabijem ty ch*ju.
2.Ty kur*a jedna vyje*ana, vypadni stadzi po ci pi*u ro*je*em. :roll:
olihope
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa olihope »

smejo napísal:denno-denna situacia na zastavkach MHD: autobus zastavi, este ani neotvori dvere a ludia na zastavke uz zaterasili vsetky dvere, akonahle sa dvere otvoria, uz sa vsetci teperia dnu, pritom polovica cestujucich by aj rada vystupila

pri takychto situaciach sa mi neskutocne dviha tlak kazdy den
PRESNE, treba sa pretlačiť !
Mne sa raz stalo, že som sa nepretlačil, a musel som ísť ešte jednu zastávku, to bola ale kur*a
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

dnes ma dorazil jeden chalan, s trochou fantazie to mozem povazovat za sedlactvo: svoju priatelku oznacil slovom "mlada". bol som s mladou... ja byt ta baba, tak ho skopem do kocky.
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

ades napísal:dnes ma dorazil jeden chalan, s trochou fantazie to mozem povazovat za sedlactvo: svoju priatelku oznacil slovom "mlada". bol som s mladou... ja byt ta baba, tak ho skopem do kocky.
To je ale uplne bezne. Mne to tiez moc nesedi, ja svojej hovorim stara :D ale iba ked neni so mnou. Hento stale pouzival jeden tipek z vychodu, co som s nim robil, znie to divne. Asi jak: Doneste nam dva piva :D
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

ééé vy toho narobite, sak mlada je docela hodne pouzivane ... ja teda poznam nie jedneho co to pouziva a este mi to ako sedlackost neprislo ... a osobne nezastavam ani jeden tabor ...

holubar: dva piva :-P ... to je jak: "Ked pojdes na fajciarsku, pockaj ma pri stánok" :-)
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

stara sa este da pochopit s trochou rezervy ako sranda, v podstate je stara terminus technicus pre manzelku. ale ked niekto povie, zenskej mlada, vyzera to akoby ju povazoval za standu a za male dieta
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Hmmm mladu este znesiem ale ked pocujem slovo "holka"/"holky" tak sa idem zgrcat.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

ades napísal:stara sa este da pochopit s trochou rezervy ako sranda, v podstate je stara terminus technicus pre manzelku. ale ked niekto povie, zenskej mlada, vyzera to akoby ju povazoval za standu a za male dieta
mlada je uplne taky isty terminus technicus ako stara, tak neviem co z toho robis halo.
Napísať odpoveď