Sedlackost najhrubsieho zrna
-
viper1993
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
no mna vytaca vyjadrovanie sa typu(nahodny komentar z isteho chat servera):
welmii zwate defcatqoo=),,mam tha raada,,aaj ked sha moc nepoznaame,,ae tho newadii,,aa tho tricqoo co mas na fotqee nema chybuu,,hrooozne je pekne,,asii ho zozereem,,aee nee=)luudia piste jeej je faqt supeer,,aa terranova thoo istii,,zee??=)aa ece ze tho babetqo v albume ye twooe??=)=)cmuQssss:-)
welmii zwate defcatqoo=),,mam tha raada,,aaj ked sha moc nepoznaame,,ae tho newadii,,aa tho tricqoo co mas na fotqee nema chybuu,,hrooozne je pekne,,asii ho zozereem,,aee nee=)luudia piste jeej je faqt supeer,,aa terranova thoo istii,,zee??=)aa ece ze tho babetqo v albume ye twooe??=)=)cmuQssss:-)
viper1993 napísal: welmii zwate defcatqoo=),,mam tha raada,,aaj ked sha moc nepoznaame,,ae tho newadii,,aa tho tricqoo co mas na fotqee nema chybuu,,hrooozne je pekne,,asii ho zozereem,,aee nee=)luudia piste jeej je faqt supeer,,aa terranova thoo istii,,zee??=)aa ece ze tho babetqo v albume ye twooe??=)=)cmuQssss:-)
hehe pre mna je velkou sedliackostou (neviem ci som to dobre) ked chlapci z dediny dojdu do mesta a snazia sa silou mocou na seba uputat pozornost...
//to VeOg - hehe my ked sme boli mladsi sme robili to iste s kamosom, do skodofky podavali hudbu, obliekli ciapky a rukavice a hybaj do mesta Lil Gangsta
Zacnem vecami kt. mi vadia:
1) ak ma niekto nazve sedlakom
-ano, narodil som sa na dedine
- ano, byvam teraz v BA, nazov "sedlak","widlak", a pod. maju iny vyznam
- sedlak je podla mna ten, co nevie zakladom slusneho spravania, bontonu a sebakontroly.
(este raz - sedlak nie je vidiečan)
2) Mali hiphoperkovia (proti HipHop nemam vobec nic), 42kg decka s velkymi dlhymi nohavicami, ciapkou vecsou nez cela ich hlava, tupym vyrazom v xichte a ich "reprakmi" (mobilne telefony na ktorych pustaju tu "kvalitu") nahlas na celu elektricku aby bolo vidno aki su oni machri...
3) Rozhadzovanie odpadkov.
V krajine kde som je normalne, ze chlapik otvori na krizovatke dvere a vysype obsah popolnika na cestu - sak pohodicka...
Zachovajte svoju zem /krajinu cistu, lebo budete hamba sveta!
4) Dodrziavanie dopr. predpisov
Ako ok, stane sa ze si niekto neustrazi rychlost, ze kde je dovolena 40, ide 50... priklad kopec z Karlovky do Dubravky (v BA).. je tam dovolena 50tka ale sak to ja na bicykli pojdem po ceste rychlejsie
Ale na dialnici v odstavnom pruhu audina ide 120km/h... trosku moc... tak neskutocne sa ponahlaju
5) "mekki chlapi"
Neznasam muzov/ludi muzskeho rodu/, ktori su mekki - ruka tensia nez zenske zapestie, po svale ani stopy, vychudnuti, 50kg "nic"
(chapem ze ja som pravy opak - ale nskutocne mi vadi ak sa vyjadruju ako zeny)
6) j*bliny!
"ah000j lasqocka moojA klAsnAAA" a pod... no ide mi srdce roztrhat. Uz vidim ako budu podavat zivotopis ked budu chciet ist do prace
Asi tak
uz sa mi nechce viac pisat .)
1) ak ma niekto nazve sedlakom
-ano, narodil som sa na dedine
- ano, byvam teraz v BA, nazov "sedlak","widlak", a pod. maju iny vyznam
- sedlak je podla mna ten, co nevie zakladom slusneho spravania, bontonu a sebakontroly.
(este raz - sedlak nie je vidiečan)
2) Mali hiphoperkovia (proti HipHop nemam vobec nic), 42kg decka s velkymi dlhymi nohavicami, ciapkou vecsou nez cela ich hlava, tupym vyrazom v xichte a ich "reprakmi" (mobilne telefony na ktorych pustaju tu "kvalitu") nahlas na celu elektricku aby bolo vidno aki su oni machri...
3) Rozhadzovanie odpadkov.
V krajine kde som je normalne, ze chlapik otvori na krizovatke dvere a vysype obsah popolnika na cestu - sak pohodicka...
Zachovajte svoju zem /krajinu cistu, lebo budete hamba sveta!
4) Dodrziavanie dopr. predpisov
Ako ok, stane sa ze si niekto neustrazi rychlost, ze kde je dovolena 40, ide 50... priklad kopec z Karlovky do Dubravky (v BA).. je tam dovolena 50tka ale sak to ja na bicykli pojdem po ceste rychlejsie
Ale na dialnici v odstavnom pruhu audina ide 120km/h... trosku moc... tak neskutocne sa ponahlaju
5) "mekki chlapi"
Neznasam muzov/ludi muzskeho rodu/, ktori su mekki - ruka tensia nez zenske zapestie, po svale ani stopy, vychudnuti, 50kg "nic"
(chapem ze ja som pravy opak - ale nskutocne mi vadi ak sa vyjadruju ako zeny)
6) j*bliny!
"ah000j lasqocka moojA klAsnAAA" a pod... no ide mi srdce roztrhat. Uz vidim ako budu podavat zivotopis ked budu chciet ist do prace
Asi tak
-
RoQa
Darca
http://mobil.bazos.sk/inzerat/1401856/nokia-6300.php ----- > zhanam dakoho kto by predal nokiu 6300 do 3eur ...
No na toto som cumel 5 min a prepocitaval na sk ci vidim spravne
-
reno23
Guru wannabe
chlapec dostal od mamy 3 € na desiatu a rozhodol sa kupit mobil.RoQa napísal:http://mobil.bazos.sk/inzerat/1401856/nokia-6300.php ----- > zhanam dakoho kto by predal nokiu 6300 do 3eur ...
PRESNE, treba sa pretlačiť !smejo napísal:denno-denna situacia na zastavkach MHD: autobus zastavi, este ani neotvori dvere a ludia na zastavke uz zaterasili vsetky dvere, akonahle sa dvere otvoria, uz sa vsetci teperia dnu, pritom polovica cestujucich by aj rada vystupila
pri takychto situaciach sa mi neskutocne dviha tlak kazdy den
Mne sa raz stalo, že som sa nepretlačil, a musel som ísť ešte jednu zastávku, to bola ale kur*a
-
Holubar
Darca
To je ale uplne bezne. Mne to tiez moc nesedi, ja svojej hovorim staraades napísal:dnes ma dorazil jeden chalan, s trochou fantazie to mozem povazovat za sedlactvo: svoju priatelku oznacil slovom "mlada". bol som s mladou... ja byt ta baba, tak ho skopem do kocky.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
-
t0m4s3
Admin
mlada je uplne taky isty terminus technicus ako stara, tak neviem co z toho robis halo.ades napísal:stara sa este da pochopit s trochou rezervy ako sranda, v podstate je stara terminus technicus pre manzelku. ale ked niekto povie, zenskej mlada, vyzera to akoby ju povazoval za standu a za male dieta