ja som musle svoj minule uz premazat.. lebo mi tam nechcelo nikoho voac pridat...Flinstone napísal:uz mi praska ignore list vo svikoch
ICQ Boti
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
To okienko s aktualizaciou neignorujem, radsej aktualizujem. Inac ked zarolujes nizsie, je tam aj anglicky popis
ale minule sa mi stalo, ze som tam klikol Download a soslo mi to starsiu verziu
(asi bug)
Inak vraj proti tymto spambotom pomaha aj to, ze si nepovolis, aby sa tvoj status dal vidiet cez icq sluzby (trebars aj tu na fore). Ci sa to robi v qip, alebo kde, uz neviem...
Inak vraj proti tymto spambotom pomaha aj to, ze si nepovolis, aby sa tvoj status dal vidiet cez icq sluzby (trebars aj tu na fore). Ci sa to robi v qip, alebo kde, uz neviem...
Nj je seda, mam to odznacene uz hodnu chvilu. A k tomu aktualizovaniu, ono par dni do zadu som to aktualizoval cez to okno, no a cca 2 dni nato pytalo aktualizaciu znova, tak netusim.....konyk87 napísal:hej..dost pomaha aj to, ked si zakazes sledovat stav cez net a da sa to nastavit aj v QIP-e (PreferencesGeneral
odznacit Allow others to see my status in Search and from the Web), ale ako mozes vidiet, tak Lub0$-ova kvetinka je seda, takze nema povolene zistovanie statusu cez web..
-
kore
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Podobny problem aj u mna, cez celu sobotu a nedelu som mal vypnuty qip, samozrejme ze spambota mam off, netreba.
Vecer v nedelu sa prihlasim, zrazu ze "jééézus maria", (DZEŠEC) 10
sivých kvietkov tam naskocilo, sami ruskak, zase som sa nenudil a boli v IGNORE
, uz mam docela velký ignore, taka mala zbierka
Vecer v nedelu sa prihlasim, zrazu ze "jééézus maria", (DZEŠEC) 10