F.A. Premier league
Zvyčajne, keď je dobrý Premier League zápas tak napíšem, že veľa gólov, dynamická hra hore-dole.. ale teraz napíšem len dynamická hra hore-hore.. Fulham nevedel nájsť recept na prenášanie hry na Ronalda.. a Scholesov gól? Pekný, len škoda, že trafil do brankára a od neho išlo do brány.. si predstavte, že by to spadlo do šibenice.. wow.
-
Schelmy
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Liverpool? Mozno, ked tam nebude ten Saso spanielsky.. A everton, wh, av su sice sympaticke muzstva, ale taku vysoku vykonnost aku maju teraz, dlho nebudu mat..kali520 napísal:No uz aj Key5ers0ze hovorl o tom ze momentalne je anglicka liga dost nudna tak zrejme nikto. Ale z velkej 4 by si to asi najviac zasluzil Liverpool, lebo aj ked tiez hovno hraju tak aspon bojuju. A tiez aj spominane Aston Vila nato aky ma kader s porovnanim napr s Manchestrom tak tiez by si to kludne mohli zasluzit.
A co to ma spolocne s tou tvojou otazkou? Je nepodstatne aku vykonnost budu mat, bud hraju lepsie alebo horsie, s kadrom ktorym maju oni a manchester si titul zasluzia viac oni.Schelmy napísal:A everton, wh, av su sice sympaticke muzstva, ale taku vysoku vykonnost aku maju teraz, dlho nebudu mat..
lolsaq.utd napísal:lebo pise pi*ov***
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
a co sa ti pacilo?
murovanie?? v idealnom svete by za remizu body neboli, v idealnom svete by mal byt na travniku utocnik, ktory by sa mal snazit utocit, v idealnom svete by manazer timu a ani hraci s remizou neboli spokojni a na remizu by nehrali, ved si pozri vysledky dnesneho kola-talianska liga spred par rokov jak vysita.. a budu je8at do mufc, ze vyhravaju vysledkami 1:0 a co ine maju robit? tieto svinstva sem priniesol mourinho..
co sa tyka arsenalu spokojnost, arsavin-dobry debut, bolo vidno, ze sa snazi dat gol, gallas-velmi dobre, bacary-klasika..ja som spokojny..rozmyslam nad tym ci spokojni odchadzaju domov i fanusikovia sunderlandu, ktori videli hracov sunderlandu len jednu minutu v druhom polcase(tie prihravky, bez snahy dostat sa k brane)
premier league pojde do prdele takymto stylom
co sa tyka arsenalu spokojnost, arsavin-dobry debut, bolo vidno, ze sa snazi dat gol, gallas-velmi dobre, bacary-klasika..ja som spokojny..rozmyslam nad tym ci spokojni odchadzaju domov i fanusikovia sunderlandu, ktori videli hracov sunderlandu len jednu minutu v druhom polcase(tie prihravky, bez snahy dostat sa k brane)
premier league pojde do prdele takymto stylom
Podobne ako hrajú tímy typu Stoke celú ligu.. Si pamätám prvú časť sezóny, viacerí tam nedokázali dať gól dlho alebo vôbec.. Proste betónujú aby aspoň bod mali..Steven666 napísal:No dnes hral Sunderland to na čo mal, bolo jasné že neprišli vyhrať, to už je dnes trend to múrovanie, predsa neprídem na Emirates hrať otvorenú partiu to by bola samovražda.
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
Hull ktory prisiel z druhej ligy tam otvoruenu partiu prisiel hrat a aj vyhral.Steven666 napísal:No dnes hral Sunderland to na čo mal, bolo jasné že neprišli vyhrať, to už je dnes trend to múrovanie, predsa neprídem na Emirates hrať otvorenú partiu to by bola samovražda.
keysersoze hovori o tom ze v aglicku toto betonovanie nebol tipicke a aj slabsie tymi aj ked na viac nemali sa snazili utocit, futbal bol rychlejsie, bojvnejsi.
Teraz sa slabe muzstva poseru maju az privelky respekt a cely zapas len betonuju bez toho aby sa aspon pokusili o nieco vpredu. Uz som to tu parkrat pisal ale zopakujem, sucasny futbal je o tom ze prvorade je nedostat gol, potom nejaky gol dat, donedavna to v anglicku platilo naopak, bohuzial casi sa menia.
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
No manchester ziskal curling cup zo zapasu som videl akurat jedenstky, ale zevraj zapas bol celkom zaujimavy.
No a po zavahani Liverpoolu uz Manchester moze pomaly slavit aj premier league, ani nie preto ze su tak dobry ale ze supery su tak strasne slaby, najma Liverpool po slubnom zaciatku sa teraz moze buchat do hlavy ako zbytocne stratili po remizach.
No a po zavahani Liverpoolu uz Manchester moze pomaly slavit aj premier league, ani nie preto ze su tak dobry ale ze supery su tak strasne slaby, najma Liverpool po slubnom zaciatku sa teraz moze buchat do hlavy ako zbytocne stratili po remizach.
no ale Real mal viac casu na to aby dobehol Barcu. Na to aby Liverpool vyhral by musel do konca sezony uz len vyhravat a Manchester by musel zakopnut minimalne trikrat a to je malo pravdepodobneInnocence napísal:Liverpool mohol byť majster, bohužiaľ nebude.. rozdiel je už priveľký, to by ManU museli viackrát zaváhať, k čomu podľa mňa nedôjde.. Ale nikdy nehovor nikdy - viď Barca vs. Real Madrid.. Náskok je už len 4 body, a to som si myslel že Barcu nikto neporazí..
Mozu kludne, este hraju napr so spominanym Liverpoolom ale aj s Arsenalom a Aston Vilou.Giussepe napísal:no ale Real mal viac casu na to aby dobehol Barcu. Na to aby Liverpool vyhral by musel do konca sezony uz len vyhravat a Manchester by musel zakopnut minimalne trikrat a to je malo pravdepodobne
Osobne si myslim ze manchester moze viac ohrozit Chelsea ako Liverpool.