F.A. Premier league

O športe...
Fortune
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fortune »

tak dnes Manchester - Fulham 3:0 (Scholes, Berbatov, Rooney), fulham si ani neprdol, Edwin potiahol snuru na 1302 minut, pekny vecer, uplne bombovy (doslova :D ) bol Scholesov gol :D
Innocence
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Innocence »

Zvyčajne, keď je dobrý Premier League zápas tak napíšem, že veľa gólov, dynamická hra hore-dole.. ale teraz napíšem len dynamická hra hore-hore.. Fulham nevedel nájsť recept na prenášanie hry na Ronalda.. a Scholesov gól? Pekný, len škoda, že trafil do brankára a od neho išlo do brány.. si predstavte, že by to spadlo do šibenice.. wow.
Saq.utd
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Saq.utd »

kali520 napísal:Lebo som ko*ot :P
Fortune
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fortune »

Setton napísal:a Scholesov gól? Pekný, len škoda, že trafil do brankára a od neho išlo do brány.. si predstavte, že by to spadlo do šibenice.. wow.
hej trafilo, ale ten s tym mohol spravit akurat tak velke nic :D
Schelmy
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Schelmy »

kali520 napísal:No uz aj Key5ers0ze hovorl o tom ze momentalne je anglicka liga dost nudna tak zrejme nikto. Ale z velkej 4 by si to asi najviac zasluzil Liverpool, lebo aj ked tiez hovno hraju tak aspon bojuju. A tiez aj spominane Aston Vila nato aky ma kader s porovnanim napr s Manchestrom tak tiez by si to kludne mohli zasluzit.
Liverpool? Mozno, ked tam nebude ten Saso spanielsky.. A everton, wh, av su sice sympaticke muzstva, ale taku vysoku vykonnost aku maju teraz, dlho nebudu mat..
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Schelmy napísal:A everton, wh, av su sice sympaticke muzstva, ale taku vysoku vykonnost aku maju teraz, dlho nebudu mat..
A co to ma spolocne s tou tvojou otazkou? Je nepodstatne aku vykonnost budu mat, bud hraju lepsie alebo horsie, s kadrom ktorym maju oni a manchester si titul zasluzia viac oni.
saq.utd napísal:lebo pise pi*ov***
lol
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

zas5rana liga..uprimne lutujem fanusikov sunderlandu, chelski s takouto tupou hrou aspon vyhrala par titulov, tito s takouto hrou jedine zabijaju futbal...nuda, nuda, nuda :x
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

kľud Key5 :) ale dnes sa mi páčil zápas Arsenal - Sunderland, Aršavin si myslím že mal obstojný debut, síce sa ešte len hľadal ale myslím si že na začiatok slušné
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

a co sa ti pacilo? :shock: murovanie?? v idealnom svete by za remizu body neboli, v idealnom svete by mal byt na travniku utocnik, ktory by sa mal snazit utocit, v idealnom svete by manazer timu a ani hraci s remizou neboli spokojni a na remizu by nehrali, ved si pozri vysledky dnesneho kola-talianska liga spred par rokov jak vysita.. a budu je8at do mufc, ze vyhravaju vysledkami 1:0 a co ine maju robit? tieto svinstva sem priniesol mourinho..
co sa tyka arsenalu spokojnost, arsavin-dobry debut, bolo vidno, ze sa snazi dat gol, gallas-velmi dobre, bacary-klasika..ja som spokojny..rozmyslam nad tym ci spokojni odchadzaju domov i fanusikovia sunderlandu, ktori videli hracov sunderlandu len jednu minutu v druhom polcase(tie prihravky, bez snahy dostat sa k brane)
premier league pojde do prdele takymto stylom :evil:
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

No dnes hral Sunderland to na čo mal, bolo jasné že neprišli vyhrať, to už je dnes trend to múrovanie, predsa neprídem na Emirates hrať otvorenú partiu to by bola samovražda.
Innocence
VIP
VIP

Steven666 napísal:No dnes hral Sunderland to na čo mal, bolo jasné že neprišli vyhrať, to už je dnes trend to múrovanie, predsa neprídem na Emirates hrať otvorenú partiu to by bola samovražda.
Podobne ako hrajú tímy typu Stoke celú ligu.. Si pamätám prvú časť sezóny, viacerí tam nedokázali dať gól dlho alebo vôbec.. Proste betónujú aby aspoň bod mali..
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

ten kreten to zaklincoval uplne:
Ricky Sbragia Thrilled With Sunderland's Goalless Draw At Arsenal
:evil:
kali520
Darca
Darca

Steven666 napísal:No dnes hral Sunderland to na čo mal, bolo jasné že neprišli vyhrať, to už je dnes trend to múrovanie, predsa neprídem na Emirates hrať otvorenú partiu to by bola samovražda.
Hull ktory prisiel z druhej ligy tam otvoruenu partiu prisiel hrat a aj vyhral.

keysersoze hovori o tom ze v aglicku toto betonovanie nebol tipicke a aj slabsie tymi aj ked na viac nemali sa snazili utocit, futbal bol rychlejsie, bojvnejsi.

Teraz sa slabe muzstva poseru maju az privelky respekt a cely zapas len betonuju bez toho aby sa aspon pokusili o nieco vpredu. Uz som to tu parkrat pisal ale zopakujem, sucasny futbal je o tom ze prvorade je nedostat gol, potom nejaky gol dat, donedavna to v anglicku platilo naopak, bohuzial casi sa menia.
Innocence
VIP
VIP

Liverpool vs. Citizens 1:1.. Škoda, že Benayoun na konci nedal tú megašancu a rovno do Givena napálil.. ale Bellamyho gól pekný.. Škrťov výkon dobrý..
Saq.utd
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Saq.utd »

nehahaha
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M.a.R.o.s.H »

liverpool vcera opat ukazal ze sa herne trapi ,arsenal bez adebayora a fabregasa a wallcotta nemaju na prvu stvorku a chelsea sa po prichode hiddinga ozivila a co sa tyka aston villi uvidime co dneska zahra proti stoke ktore potrapilo dost klubov 8)
kali520
Darca
Darca

No manchester ziskal curling cup zo zapasu som videl akurat jedenstky, ale zevraj zapas bol celkom zaujimavy.

No a po zavahani Liverpoolu uz Manchester moze pomaly slavit aj premier league, ani nie preto ze su tak dobry ale ze supery su tak strasne slaby, najma Liverpool po slubnom zaciatku sa teraz moze buchat do hlavy ako zbytocne stratili po remizach.
Innocence
VIP
VIP

Liverpool mohol byť majster, bohužiaľ nebude.. rozdiel je už priveľký, to by ManU museli viackrát zaváhať, k čomu podľa mňa nedôjde.. Ale nikdy nehovor nikdy - viď Barca vs. Real Madrid.. Náskok je už len 4 body, a to som si myslel že Barcu nikto neporazí..
Giussepe
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Giussepe »

Innocence napísal:Liverpool mohol byť majster, bohužiaľ nebude.. rozdiel je už priveľký, to by ManU museli viackrát zaváhať, k čomu podľa mňa nedôjde.. Ale nikdy nehovor nikdy - viď Barca vs. Real Madrid.. Náskok je už len 4 body, a to som si myslel že Barcu nikto neporazí..
no ale Real mal viac casu na to aby dobehol Barcu. Na to aby Liverpool vyhral by musel do konca sezony uz len vyhravat a Manchester by musel zakopnut minimalne trikrat a to je malo pravdepodobne
kali520
Darca
Darca

Giussepe napísal:no ale Real mal viac casu na to aby dobehol Barcu. Na to aby Liverpool vyhral by musel do konca sezony uz len vyhravat a Manchester by musel zakopnut minimalne trikrat a to je malo pravdepodobne
Mozu kludne, este hraju napr so spominanym Liverpoolom ale aj s Arsenalom a Aston Vilou.

Osobne si myslim ze manchester moze viac ohrozit Chelsea ako Liverpool.
Napísať odpoveď