Nehody vsetkeho typu...

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Etiene22
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Etiene22 »

No,2 roky dozadu sme sa boli vozit na motorkach a na Verrnari nas chytil Dazd,taky ten ze len poprchavalo a na ceste sa vytvorilo akoby maslo...po ceste dolu,smerom na Telgart tam som sa preratal a zadne koleso mi zobralo a ja som zletel po ceste a vletel som rovno do stromu ale len nohami no a dopadlo to mesacnou PN so zlomenou nohou...hehe...teraz mam z toho zabavu... :wink:
Syfon
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Syfon »

Pred par rokmi som padol z BMX-ky, nakoniec Galeazzi-ho zlomenina a 2 operacie, treba pit viac mlieka :D
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Priblizne v 3 rocniku zs, ked som bol na zemi a prave som sa dvihal zo zeme tak na mna skocil moj je*nuty spoluziak.Mal som zlomenu klucnu kost, ktora mi trcala az von a krv striekala na vsetky strany, som myslel, ze toho doktora zabijem co mi tu kost upravoval a daval spat ako to ma byt.Boze, to bola ale strasne kure*sky tvrda bolest.
V 10 rokoch ked som isiel na bicykly po ceste ktora bola na sidlisku, tak som si nevsimol auto (ktore prislo velmi rychlo) a rovno oproti nemu v plnej rychlosti na bicykly som isiel ja.Rychlo som to stocil do smyku, bicykel mu udrbal do auta a urobil 2 skrabance na kapote a ja som z hlavou urezal do zeme rovno o kamen, dodnes mam na povrchu hlavy taku 0,5 cm zahybku a vzadu na hlave sa mi urobila taka malicka gulka ktora je tvrda ako kost a vycnieva z hlavy, nikto neprisiel nato co to je a taktiez ju mam do dnes.
Asi tak ked som mal okolo 11 rokov som spadol zo stromu bol to orech, vyska cca. 5m,na pol minuty vybity dych, mal som dolamanych par stavcov, a niekolko mesiacov som chodil na rehabilitaciu, strasne ma potom bolela chrbtica.
A este v detstve: x krat rozbite kolena, poodierane cele telo.
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

triple napísal:...
takže vec sa zatím má naledovne.. pokutu dostanem 135 eur a musím ísť na preskúšanie.. jedna jedniná možnosť ak spravím vodičák dajú hned spať ak ni tak skartovačka a nanovo autoškola - je*** policajti
Jelko4
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jelko4 »

nasi vcera presli 800km a pred nasim domom padli do jarku :D .Vytahoval ich plne nalozeny kamion no roztrhlo sa lano.Potom sme to nakoniec rucne vytlacili.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Za boha som nemohol najst tu temu o 'reklamach' ktore maju prinutit vodicov k opatrnosti....no vcera mi prisla taka prezentacia mailom, na podobnu temu.

Len od 18 rokov!
Nevhodne pre slabe zaludky...
Prílohy
VELOCIDAD_ALCOHOL1.rar
(936.46 KiB) 209 stiahnutí
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

asi pred 3 rokmi dozadu preskakoval som plot aby som sa dostal na husty kopec (trebalo prejst cez nejaku zahradu)a v tom som sa porezal na malicku do kosti asi 1-1,5 cm hlboke a rozrezany cely malicek :)) 5 stehov

a cez leto som si zabrusil do kolena s brusnym kotucom na kotucovej pile :)) 2 stehy
kacjak116
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa kacjak116 »

1 - alergicky zachvat (tyzden aj nieco komy bez vaznejsich nasledkov) 2. rocnik ZS
2 - Padla mi fudbalova branka po hlave /nejako sa preklopila...)
Momo46
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Momo46 »

6rokov-Na chate ma trafil horiaci úlomok rakety..(silvester)
V strede čela som mal ´ohnivý kruh´ ale teraz tam nemám nič ani jazvu
2 roky dozadu zlomene práve zápestie...Hokejbal
Presne rok dozadu som si zlomil na trikrat ruku plus ohnutie kosti..Ked mi to napravovali tak mi ju zlomili aj na 4 krát :) Teraz čakám na poistku :)

edit:ešte som zabudel tak raz (10r) my futbalová lopta pretrhla viečko...
Mám štastie x)))
necris
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa necris »

1- keď som mal 3 roky, skákali sme u kamaráta na posteľ. Neodhadol som vzdialenosť a narazil som čelom do dreveného boku postele - prvýkrát čo ma zašívali

2- keď som mal 10? rokov, tak sme cez zimu bežali po jednom zľadovateľom svahu - vybehli sme s kamarátom až hore a keď som si myslel, že už stojím na pevnej zemi, šmykol som sa, spadol som a hlavou som treskol do železného trámu vedľa - druhýkrát čo ma zašívali. Na tom istom mieste ako prvýkrát lol

3- keď som mal 12 rokov a nový bicykel, šinul som to dole kopcom a zrazu mi cestu skrížil kamarát. Nejako sme popadali tak, že najprv moja ruka, potom bike, potom ja a následne kamarát. Zlomené predlaktie - bol som rád, že nebola otvorená zlomenina. Chýbalo málo

Odvtedy našťastie nič vážne... o menších zraneniach (nemyslím tým ako som sa porezal) by sa dalo písať ešte dlho
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

ked som bol malí ciže nvm zhruba tých 8-9 rokov som mal tak som vyskočil z doteraz neznámeho dôvodu z balkóna asi 2-3metre nič sa mi nestalo prišiel som zazvoniť na dvere nech ma pustia dnu :D .....horšie bolo že zamnou chcela skočiť starka naštastie neskočila to by už bolo horšie
min01
Expert
Expert

Príspevok od používateľa min01 »

Ked som bol maly 7-8 rokov tak mi kamarat pozical bmx lenze mi nepovedal ze mu nejdu brzdy ja som sa rozbehol po stmom kopci a rovno do steny...
ale nic sa mi nestalo len som mal maly skrabanec na prste.
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

to sa stalo aj mne ja som mal o par rokov viac akurat že to bol taky dirt bike trialové plášte a iba predna brzda a asi kilometer dolekopcom dosť prudkým a same ostré zátačky nebrzdil som šak načo išlo to vpoho potom som zátačky vytáčal ťažšie a ťažšie tak som pomaly pobrzdieval prednou nekcel som spraviď kotrmelec smerom v pred. ale zistil som že to velky efekt na tom štrku čo bol na ceste nemá a že stále zrýchlujem tak a buc 90stupnová zákruta a buc prudko zabočiť a určite ma šmykne natom štrku alebo prudko zabrzdiť a skončiť v plote :D samozrejme som spravil oboje naraz skončil som vedla plota na velkom ostrom kameni :D ------ale neplakal som :D
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

Ja som si teraz spomenul... asi pred styroma rokmi som rezal ziletkou taku hrubsiu gumu. Neviem preco, som ju dal dajak na druhu ruku, pohol s nou a mal som taku reznu ranu celkom slusnu. Asi 5cm dlzka 5mm hrubka. Liala sa krv, no ja som bez povsimnutia rodicov nabehol do kupelne, dal vodu a zalepil to. Furt to tieklo, drbal som tam servitky etc. Doteraz to nevedia. Neviem preco som to nechcel povedat.
Dudas50
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Dudas50 »

no ja ma dost nestastne piatky 13.
nevem uz presten kolko som mal rokov (cca 10-11) somsi skoro odrezal prst
asi rok na to (tiez piatok 13.) som si rozmliazdil posledny clanok toho isteho prsta kladivom
potom som si raz (som mal asi 15) natrhol slachy v lavej ruke (tiez piatok 13.)
neviem ci sa to sem tiez pocita ale tieto letne prazdniny mi praskly 2 medzistavcove platnicky a museli mi to operovat (som nebol 1. polrok v skole :D )
potom som mal este este take mensie zranenia napr ze do mna narazilo auto ked som bol na biku...
nastastie sa mi toho roku ked bol piatok 13. nic nestalo :D

//este 2 :cry:
Rammer
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Rammer »

Dudas50 napísal:nastastie sa mi toho roku ked bol piatok 13. nic nestalo :D
Moc sa netes, tento rok budu este dva :D
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

no ja som si tiež krajačom na chleba salamu a to no proste pekne zarezal od palca do toho klbu či jak sa to bola pekne to vypadalo ked som sa pozrel a vydel som kosť a vnej ten kotuč iba som vybehol tiež do kúpeľne zareval do vankúša a rýchlo obviazal nejak teraz vidno len nejaku 1cm jazvu
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

Heh dlho tu nikto nepísal :D.

Okrem maličkostí ako rozbitá hlava alebo nejaká tá jazva po páde považujem toto za moje najhoršie zranenia:

Keď som mal asi 6-7 rokov tak som u nás na schodoch vyšiel na taký múrik, pozeral som dole, neudržal rovnováhu, spadol (asi tak 2 metre) a zlomil som si ruku. Začal som revať jak keby ma dral niekto z kože, neviem prečo dvere na celom dome boli zamknuté, tak som chodil okolo a reval :D

Potom sme raz hrali pred domom na ulici futbal a bol som v bránke. Rozbehol som sa po lopte, kamoš sa zohol a prehodil ma cez chrbát. Dopadol som pravým zápästím na obrubník a mohol som si ísť do nemocnice pre dlahu.

No a potom zranenia z futbalu ktorý som hral 6 rokov. Výrony, natiahnuté svaly, pravidelne mi "vyskakovali" kolená, raz jedno potom druhé takže som mal obviazané nohy jak múmia, neskôr potom bandáže na koleno. A 3 roky dozadu som mal najhoršie zranenie a to natiahnutý sedací úpon. Naozaj nikomu nedoporučujem zažiť. 9 mesiacov som nemohol trénovať a z toho asi 2 mesiace ma to neskutočne bolelo a kríval som stále pretože mi nič nepomáhalo.

Dnes už pomerne zdravý čo som rád, futbal už nehrám tak ma nohy nebolia :D. Ale tieto moje zranenia sú oproti tým ktoré ste tu písali asi nič. Autonehodu alebo ošetrovanie niekoho vážne zraneného by som veru zažiť nechcel.
ChallengerQo
Expert
Expert

Príspevok od používateľa ChallengerQo »

najhorsie co som zazil bolo ked som sa pokusal frajerovat na biku :D a nevyslo.. skoncil som s ohnutymi kolesami, narazenymi zapastiami a dva tyzdne som nevedel stiknut pero :D + zabudol som na moj prvy (a zatial posledny) pokus so snowboardom ked som nabral trocha vacsiu rychlost a hodilo ma dozadu, samozrejme ze som tam dal ruku a skoro som si ju zlomil.. (diky ti mliecko a rybky:D) inak nic vazne, odreniny a modriny nepocitame nie? :D
Godlub
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Godlub »

Hojdačka mi roztrt... hlavu. :evil: Pár stehov.
Napísať odpoveď