Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
*****HERO*****
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa *****HERO***** »

a co si cakal od NS servera s neskusenymi adminmi :)
QuiKy
Star
Star

Príspevok od používateľa QuiKy »

SSemteXX napísal:Pri originálke to nerobí :wink:
no a predtym som mal steam a chcel som robit new ACC a neslo a teraz pojde ked kupim CSS Steam?
Norfo
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Norfo »

Cawte,stiahol som si pacth v33 a maistaloval som si to ale ked zapnem hned to vipne a napise W_LoadWadFile:couldn load gfx.wad....Stiahol som si gfx.wad a dal som si ho ku cs ale vzdi ta ukazuje kde to mam dat? :(
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

Norfo napísal:Cawte,stiahol som si pacth v33 a maistaloval som si to ale ked zapnem hned to vipne a napise W_LoadWadFile:couldn load gfx.wad....Stiahol som si gfx.wad a dal som si ho ku cs ale vzdi ta ukazuje kde to mam dat? :(
Dal si ho určite na dobré miesto? Priamo do cstrike? :roll:

Ano, Quiky pojde ti to,na tom fóre písali,ze "kúpis original,a nemás problém" tak dúfajme :wink:

Dunlop no neviem,zabíjajú sa to je pravda,ale niektoré servery sú nastavené,ze posledné kolo pred zmenou mapy,vtedy co ty vravís ked si hádzu granáty sa dá vacsí freezetime tj. 13,a potom sa nemozu zabit :wink:
Majro
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Majro »

Dunlop napísal:Niektorí admini sú na dosť nízkej inteligenčnej úrovni...

Práve som dostal ban na 1 deň za TK... a aby bolo jasné, menila sa mapa a bolo odpočítavanie 3, 2, 1 a v tychto troch sekundach sa zvyknu vlastny pozabijať, hadžu po sebe granaty... To isto každy vie ako to prebieha...

Ale zato že v tychto troch sekundach som svojho odstrelil, zmenila sa nasledne mapa, a tam mi dal admin ban za TK je už trochu moc aj namna... Akože, mám dosť... :roll:

však lekoklatik :roll:
musis sledovat teraz forum, riesi sa to tam.. myslim, ze sa to aj doriesilo.. na servery ma byt udajne poriadok a ani taketo koncove odpocitavania nemaju vynimku.. treba si na to davat pozor, lebo leko je v tom dost aktivny a nemilosrdny :)))
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

nechápem čo máte z toho že strielate po vlastných..ejakuláciu? :roll: a potom sa sťažujte
Majro
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Majro »

*****HERO***** napísal:a co si cakal od NS servera s neskusenymi adminmi :)
a co ked je to NS ? myslis, ze STEAM nema neskusenych adminov ?.. co sa tyka NS hojko tak si myslim, ze tu su vsetci dost schopny admini..
andrej1988
Novice
Novice

Príspevok od používateľa andrej1988 »

Dunlop napísal:http://files.filefront.com/gfx+wadzip/; ... einfo.html

stiahni a hoď do zložky cstrike
stiahol som to hodil som to do cstrike a nic stale to iste fatal eror gfx.wad
Norfo
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Norfo »

[quote="SSemteXX"]Dal si ho určite na dobré miesto? Priamo do cstrike? :roll:
Toto gfx.wad uz neukazuje ale CANNOT FIND decal.wad in DEFAULTGAME search path zase som stihol decal.wad :D a vsade som ho dal ale nic nepomohlo
andrej1988
Novice
Novice

Norfo napísal:
ja mam presne ten isty problem a nic nepomaha dokonca po nainstalovani patch33 sa ani hra s botmi neda spustit aked ho dam prec tak to ide a zasa nainstalujem a stale pyta gfx.wad dam tam aj ten a nic
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dunlop »

Opak napísal:nechápem čo máte z toho že strielate po vlastných..ejakuláciu? :roll: a potom sa sťažujte
a čo maju oni z toho že banuju za p!čoviny? sa kukni do psychostats, same bany za hovadiny... si dačo dokazuje/ju
A okrem toho, ns nieje pre rankerov
SSemteXX
Guru
Guru

andrej1988 napísal:ja mam presne ten isty problem a nic nepomaha dokonca po nainstalovani patch33 sa ani hra s botmi neda spustit aked ho dam prec tak to ide a zasa nainstalujem a stale pyta gfx.wad dam tam aj ten a nic
len nechápem preco instalujes patch33,ked normálne stiahnes csko,hodís doň patch v23b a ide vsetko ako má :roll:
andrej1988
Novice
Novice

SSemteXX napísal:len nechápem preco instalujes patch33,ked normálne stiahnes csko,hodís doň patch v23b a ide vsetko ako má :roll:
no mal som nainstalovany aj patch 23 a robilo to to iste teras som naisnstaloval patch 22 a ide to uplne bez problemou ziadne gfx.wad ani nic takze uz hram v pohodicke

//autoeditácia príspevku ( 20 Feb 2009, 20:58 )
SSemteXX napísal:len nechápem preco instalujes patch33,ked normálne stiahnes csko,hodís doň patch v23b a ide vsetko ako má :roll:
no mal som nainstalovany aj patch 23 a robilo to to iste teras som naisnstaloval patch 22 a ide to uplne bez problemou ziadne gfx.wad ani nic takze uz hram v pohodicke
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

Jedná sa o veľmi zaujímavý dokumentárny film pre hráčov onlinových hier, v ktorom môžete vidieť , čo všetko obnáša byť profesionálnym hráčom counter striku.

Tento film mapuje jeden a pól roka herného života dvoch amerických profesionálnych counter-strikových týmov a to 'Team 3D' a 'Complexity Clan' na ich turnajoch skoro po celom svete.Môžete tam vidieť dokonca zábery z ich domovov, hotelových izieb a dokonca aj z barov.

Team 3D a Complexity patria medzi najúspešnejšie klany v Spojených štátoch amerických a vďaka týmto úspechom a vášni k tejto hre ich hráči odcházajú zo svojích domovov a od svojích priateliek, aby cestovali po celom svete a súťažili o tisíce dolárov.
Videl to niekto?
Ak chcete linky tak PM!
SSemteXX
Guru
Guru

Meken
King
King

Príspevok od používateľa Meken »

ma niekto cely to video? teda film
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

ano...dneska som to skukol no titulky na to niesu takze pokial nevies aspon kusok dobre anglicky tak nwm ci z toho nieco budes mat :) linky poslem do PM
Andrew007
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andrew007 »

Cawte potrebujem helpa, mam cs server mam uz aj vypracovane pravidla.Chcem sa len spytat ako mam nastavit, aby sa po prihlasnei na serevr, napr. ako aj na hojko sa vtom okienku sa zobrazovalo pravidla a info o serveri...dik za pomoc K+ :oops:
*****HERO*****
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa *****HERO***** »

je to vlastne HTML stranka, ktorej kod je ulozeny v cstrike/motd.txt .. tam si mozes napisat co chces, avsak v HTML
QuiKy
Star
Star

Príspevok od používateľa QuiKy »

mam cisto novy CSS a naistaluje steam vsetko,potom dam create new acc a potom vypne tabulku a nic neurobi,co stym?? pls

:cry: :cry: :cry:
Napísať odpoveď