Empire : Total War

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
ONdr3j
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ONdr3j »

jj je to maximalne vytazene :D
zacal som ho tahat nieco po 17:00 zo steamu a doteraz mam 66% a taha to smiesnych 22kb co je velmi mizerne, no ale zajtra to urcite zahram :wink:
Frko
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Frko »

ak vam smiem poradit nastavte si server tahania na kaliforniu stade to stiahnete do hodiny ideto priemerne 500 kb/s
ONdr3j
Professional
Professional

diiky, nejde mi to naplno (max tak 250-260kb) ale ide to podstatne rychlesie ako 25kb (teraz mam cca 180kb), este raz diky :wink:
tieto regiony som skusal aj ja menil ale zial bolo to vzdy +- ako som mal az na tu californiu, tak ide dobre
Frko
Medium Star
Medium Star

uzi te si demo,,, je to trosku sklamanie cakal som viac,,, ale urcite plna hra zaziari :) je to len predsa demo a hram to na slabsom pc ,,,,inak sa fakt nemozem stazovat,,,, akurat budu dost velke problemy pri hrani namornych bitiek
ONdr3j
Professional
Professional

no takze presiel som demo a musim povedat ze velmi dobraaa hra to je aj ked cakal som trosku lepsiu grafiku ale aj tato sa da, hlavne voda vypada velmi pekne a co je dobre tak mi to ide na plne detaily, cize nastavene ULTRA + AAAF a mam 30-40 FPS co je skvele na take nastavenia a velmi som sa obaval namornych bitiek ze to bude tazke alebo neprehladne ale opat je pravdou, je to prehladne, obcas som nestihal ale oproti tomu co som si predstavoval je vo vyborne, to castejsie som nestihal pocas pozemnych bitiek 8)
ale hodnotim ako velmi dobra hra no az na to ze mi to raz pri namornej bitke zamrzlo ale inac bez problemov
uz cakam na plnu a ostavam pri predobjednani tejto hry :happyrespect:
Frko
Medium Star
Medium Star

vyhral niekto tu namornu bitku?? ja som to hral 1 krat vyhral som a uz len prehravam :D
ONdr3j
Professional
Professional

jj na druhy krat som to presiel kedze na prvy krat mi to zamrzlo ale aj prve by som vyhral kedze som mal 5 lodi a super uz len jednu, no zial zamrzlo to :?
Frko
Medium Star
Medium Star

ako sa ti to dari vyhrat bo mne to dako nejde, mne sa tie lode hned vzdaju :(
ONdr3j
Professional
Professional

no co ja viem ako, proste to hram a bud ich potopim alebo sa vzdaju, no ja to robim tak ze do nich strielam salvy (ci ako to nazvat) proste strelia vsetky dela naraz, samozrejme je nemozne starat sa o vsetky lode ale ostatnym daj utocit a nechaj im zapnute automaticke strielanie lebo to nedokazes ustriehnut, proste obcas to striedat ked su blizko lode strielanim na ich plachty (tie 2 gule na retazy) pripadne kartacovymi strelami proti ich posadke a bud ich donutis zastavit (bez plachiet to nejde) alebo ked im pobijes posadku tak sa vzdaju, ina neviem pomoct
Frko
Medium Star
Medium Star

skusal som to odohrat zsa ma zrusily ako keby sa nic nedialo
ONdr3j
Professional
Professional

no fakt inak neviem :? , treba skusat a skusat, pripadne to vobec nehrat ked bude plna
Frko
Medium Star
Medium Star

mno a potm bysom si to zbytocne objednal,,, musim viac trenovat je to nezvik,,, strasne dlho som nehral namorne bitky,,, vlastne od imperial glory a to je uz daky ten rocik,,, akurat ma hneva ze neviem ako veje vietor ze by som tomu prisposobil lode,tak dufam ze to dorobia

inak ak si chcete upravit demo tu je par super navodov

http://www.totalwarforum.net/viewtopic. ... &sk=t&sd=a
ONdr3j
Professional
Professional

preco zbytocne? mas tam este pozemne bitky a samozrejme kampan :)
no ja som namorne bitky v imerial preskakoval lebo vzdy som prehral co som si myslel ze to bude aj pri empire ale nebolo to tak
ale sak v deme ukazuje smer vetru, znazornuje ho tusim na mape a pod lodou taka velka sipka (no aspon myslim ze to je to)

jj tu upravu som videl ale nemam rad mody a pod veci, vzdy som hral seriu total war v originaly, ale zvacsit mnozstvo jednotiek v skupine vyzera na riadnu srandu, namiesto 80 muzov mat ich niekolko nasobne viac :D
Frko
Medium Star
Medium Star

ako tie mody som dal len pre zaujimavost,,, a ja som v imperialy miloval namorne bitky ,,, tie pozemne to som vzdy s prehladom vyhral,, ale namorne to bolo daco,,, mozno sa mi rpeto nedari ze je tam viac lodia nestiham,, bo v imperialy som si ja velil kedy vystrelit
ONdr3j
Professional
Professional

a ja som ich nemam rad kedze som to nevedel :D :lol: takze som ich preskakoval ale sak aj tam pokial si dobre pamatam tak tam bolo dost lodi na ovladanie ale to je jedno, treba trenovat, trenovat a trenovat 8)
Frko
Medium Star
Medium Star

stastie sa na mna usmialo a porazil som tych francuzkych nafukancov,, jedina skoda chcel som zajat acherona :D tu lod musim mat :D kto videl master and commander tak vie preco :D
ONdr3j
Professional
Professional

no tak gratulujem konecne si dal frantikov 8)
ee nevidel som ten film :lol:
GheTTo
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa GheTTo »

ONdr3j napísal:no tak gratulujem konecne si dal frantikov 8)
ee nevidel som ten film :lol:
tak si to zozen, hadam naj vojnovy namorny film :D
ONdr3j
Professional
Professional

njn mozno raz sa k tomu dostanem a pozrem si to :lol:
ale uz len par dni do vydania :wink:
Frko
Medium Star
Medium Star

http://pc.ign.com/articles/957/957883p1.html 9,5 /10 neuveritelne :) takze mame sa naco tesit :)
Napísať odpoveď