lostpedia napísal:Later, Ben has a meeting with his lawyer. He tells him that they don't have a solid case against Hurley because the man found outside Santa Rose Hospital was killed before Hurley escaped. Norton says the judge will never convict Hurley, and that he will be a free man. Ben thanks him with a satisfied look on his face. ("The Little Prince")
A now very free Hurley is later seen with a guitar case booking a ticket for Flight 316 as well as buying the rest of the unsold tickets
tak dalsia nova cast vonku..Celkovo nieje moc "akcna" avsak pekne vysvetli kusok pribehu a snazi sa spajat jednotlive casti ohladne Johna Locka. To sa jej celkom zaujimavo dari. Opat sa raz ukazalo aky je vlastne Ben Linus. Kvalitna cast, ktora sa nesnazi moc zamotat, ale vysvetlit dalsiu cast pribehu..
Zaciatok som sledoval len jednym okom a tak som teraz z toho zmateny. V minulej casti padalo lietadlo, teda padli na ostrove. Uz tam boli, John zrazu ozil v tej truhle po pade a bol v obleku v rakve, ved na to sa ho pytala aj ta z FBI ci odkial bola ta zena. Zrazu prisiel zablesk a objavil sa neviem kde, ze ci v minulosti opat alebo v buducnosti, zrazu sa pokusal presvedcit vsetkych, aby sa vratili spat, pritom to bolo hned po pade ako sa objavili spat. Tu som sa mierne zamotal. Vedel by mi to niekto upresnit??? Inak Ben je dobry bodybuilder, ked dokaze odhadom tak 90kg Jacka zavesit (obesit) bez cudzej pomoci, obdivuhodny vykon.
ja si myslím ze to tak malo byt ze Ben Johna zabil.. inak by sa nedostali na ostrov.. ked prvykrat stroskotali tak Jack niesol mrtvolu svojho otca ktory po pade lietadla zahadne zmizol a Jack videl tam svojho otca ako ziveho... tak isto to malo byt s Johnom.. Ben ho zabil aby cesta na ostrov fungovala a pritom vedel ze na ostrove ozije.. presne tak ako Jackou otec... hmm mno uvidime co bude dalej.. vypada to zaujimavo..
Indigo napísal:Asi tak. To lietadlo tam tak pokojne lezalo ale hlavne ze Jack a Kate atd boli roztruseni niekde totalne mimo.
Asi preto, lebo nespadli spolu s lietadlom, ale ako povedal ten novy (neviem ako sa volal) tak pred padom zmizli tj. je logicke ze su uplne inde nez lietadlo.
mr. spolier napísal:tak podla mna sa toho dost vysvetlilo... kto vie ako to bude s parikmi...
reinkarnacia charlotte mi prisla torchu divna, ale inak sa teda aspon vysvetlilo preco je Jin v Dharma-mundure a preco je dodavka zanovna...
kde Dharma-nia ziju v Otherwill kde sa ocitol Lock s agetkou a Turkom?
Ale ved Ben Johna presviedcal aby sa neobesil, ze je dolezity, no akonahle John spomenul meno tej Hawkingovej tak sa Ben niecoho zlakol a uskrtil ho nie?
super cast, aspon sa nam poriadne vysvetlilo co bolo s touto partickou na ostrove pocas troch rokov velmi vela zaujimavych scen a nakoniec ten Jimov pohlad na Kate nam hovori ze bude dalsia romanticka zapletka...