bullshitFlinstone napísal:tak to urcite nebol metanol ... lebo metanol je denaturalizovany lieh ... teda medzi chlastom to urcite nebolo
Ako lacno sa opiť? :)
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
-
mehmed
Darca
denaturovaný lieh je lieh = etanol "denaturovaný" metanolom. čiže by sa seriózne nemal piť.. no.
a s tou vatou a kakáčom - v análi je brutálna sliznica, lieky a látky sa vstrebávajú do krvi priamo a oveľa rýchlejšie ako ústami.. to už ale nie je sranda, lebo ani nevieš ako a prepískneš to.. otrava alkoholom nie je nič príjemné..
ja by som si dával veľký bacha. no.. 
a s tou vatou a kakáčom - v análi je brutálna sliznica, lieky a látky sa vstrebávajú do krvi priamo a oveľa rýchlejšie ako ústami.. to už ale nie je sranda, lebo ani nevieš ako a prepískneš to.. otrava alkoholom nie je nič príjemné..
-
Shark NX
Addict
pina kokos ked tu citam niektore prispevky ostatnych tak az stracam chut do Jedla.
Ludia kym nieco vypustite z ust tak aspon pozrite Wiki alebo google.
Bolldar pravdepodobne natrafil na Obilny lieh ... Pouziva sa na tvorbu domacich liehovin ... ma od 85% do 95%. Je to volne predajne ...
Poliaci s tym velmi radi robia tzv. "Nalewke" Vacsinou sladky domaci liker robeny z Ceresni, Sliviek, Jablk, Hrusiek atd ... Sam o sebe ziska asi 10-12% prirodneho etylalkoholu. A Obilnym liehom sa tomu "dodavaju grady".
Ludia kym nieco vypustite z ust tak aspon pozrite Wiki alebo google.
Bolldar pravdepodobne natrafil na Obilny lieh ... Pouziva sa na tvorbu domacich liehovin ... ma od 85% do 95%. Je to volne predajne ...
Poliaci s tym velmi radi robia tzv. "Nalewke" Vacsinou sladky domaci liker robeny z Ceresni, Sliviek, Jablk, Hrusiek atd ... Sam o sebe ziska asi 10-12% prirodneho etylalkoholu. A Obilnym liehom sa tomu "dodavaju grady".
-
hojko
Site Admin
Ked tu citam nejake dristy ako vino+cukor, metanol, alpa, dobre ze nie prostriedok na umyvanie riadku + odmerka..., tak co tak radsej nieco co sa bezne predava??? Nie je to vyhodnejsie ako si nicit zdravie cistym liehom ci nejakou chemikaliou, pripadne niecim z coho je zle este dalsie tri dni???
TATRANSKÝ ČAJ 82% BLACK
TATRANSKÝ ČAJ 72% ZBOJNÍCKY
TATRANSKÝ ČAJ 62% GORALSKÝ
TATRANSKÝ ČAJ 52% ORIGINAL
82 percentny caj stoji 16 eur, cize 482 korun..., myslim, ze sa z neho opije viac ako len jeden clovek. Ci niekomu je vyhodnejsie kupit paralen a ten zapit dvomi litrami cerveneho vina za 2 eura???
TATRANSKÝ ČAJ 82% BLACK
TATRANSKÝ ČAJ 72% ZBOJNÍCKY
TATRANSKÝ ČAJ 62% GORALSKÝ
TATRANSKÝ ČAJ 52% ORIGINAL
82 percentny caj stoji 16 eur, cize 482 korun..., myslim, ze sa z neho opije viac ako len jeden clovek. Ci niekomu je vyhodnejsie kupit paralen a ten zapit dvomi litrami cerveneho vina za 2 eura???
-
pryja
Darca
To s tym konecnikom mi uz pripomina zufale praktiky fetakov, ktory su schopny pichnut si to hocikde, len aby rychlo zabralo.mehmed napísal:denaturovaný lieh je lieh = etanol "denaturovaný" metanolom. čiže by sa seriózne nemal piť.. no.
a s tou vatou a kakáčom - v análi je brutálna sliznica, lieky a látky sa vstrebávajú do krvi priamo a oveľa rýchlejšie ako ústami.. to už ale nie je sranda, lebo ani nevieš ako a prepískneš to.. otrava alkoholom nie je nič príjemné..ja by som si dával veľký bacha. no..
-
Fabo
Hardcore addict
Nemal som na mysli konkretnych sto korun, slo mi skor o to, ze tatransky caj sa da len tazko zaradit k lacnym moznostiam opit sa...hojko napísal:Fabo: Neviem kde je pisane o stovke, na zaciatku temy nic take spomenute nie je. Navyse som chcel reagovat len k tym percentam a silnemu alkoholu a podobnym veci, ktore tu padali a tykali sa metanolu a podobne...
Čo je "lacné" je veľmi relatívny pojem. Je to silne individuálne.Fabo napísal:Nemal som na mysli konkretnych sto korun, slo mi skor o to, ze tatransky caj sa da len tazko zaradit k lacnym moznostiam opit sa...
Niekomu stačí čučo a konzumná vodka. Toto by som ja do seba nedal. Ale je to lacné. Taký značkový fernet by som už do seba dal a je to pre mňa lacný chlast oproti môjmu tradičnému "menu": Finlandia vodka alebo Absolut, prípadne nejaká tá whisky, čo niekomu môže opäť prísť, že pijem sračky lebo pije Tokajské 6-putňové.
Takže tak...
-
Bolldar
Medium Expert
Je to možné.. na obale to bylo psané Španělsky a Katalánsky, tudíž jsem tomu nerozumělShark NX napísal: Bolldar pravdepodobne natrafil na Obilny lieh ... Pouziva sa na tvorbu domacich liehovin ... ma od 85% do 95%. Je to volne predajne ...
napiste niekto ci ste to uz vyskusali alebo.... ako to vlastne funguje? preco prave haslerku.:M4jco:. napísal:Kúpte si jednu flašu vodky a jeden balík hašleriek. Otvorte vodku, hodte tam hašlerku, miešajte až pokial sa celá hašlerka nerozpustí a máte chlast ako za 10 a viac eur, a chutí to dosť fajn. Odporúčam vyskúšať
//Tento nápad neni môj
-
Dědek Kostěj
Expert
celkom sa oplati, v Bratislave (neviem odkial si ty) v bille predavaju tie 5litrove demizony vina, jeden stoji tusim 169sk (neviem kolko je to na eura, 5,6 alebo tak nejak), tak na to sa zloz s kamaratom, popripade s dvoma (podla toho kolko chces vypit) a mas to, za 2,5litra vina das 85sk co je uplne super. este mozem odporucit z Lidlu, maju take 1,5litrove krabicove vino tusim rakuskej vyroby, na skatuli je napisane Weisswein (alebo Rotwein) - Tafelwein. stoji 55sk, ta krabicka, a na tu cenu to chuti naozaj dobre. teda, pil som aj "drahsie" (tym myslim 70sk/1liter) ktore boli ovela ovela hnusnejsie (napriklad Weisser Musketier ->to je total grc :-! ). jedina nevyhoda tej krabice je, ze ma len 9,5% alkoholu
ale tak neni problem si kupit dve, 110sk je necelych 4 euro.
-
Dědek Kostěj
Expert
denaturovany lieh nema s metanolom nic spolocne, je to etanol do ktoreho je pridany technicky benzin, petrolej, a este nejake primesy. metanol je vysoko jedovata latka, ktorej uz 0,5dl ta moze zabit, a nepatrne mnozstvo (kvapka) moze sposobit slepotu. preto vznikaju tie kadejake zarty, "joj dedo mi dal napit z jeho domacej, skoro som oslepol", pretoze metanol vznika pri nekvalitnej destilacii a pri zlom postupe, preto sa stali pripady ze pri "koštovke" niekto oslepol, alebo dokonca zomrel. a to s tymi vatovymi tycinkami naozaj funguje, dokonca som cital o jednom typkovi, ktory si nechal od kamaratov naliat do prdele 3 litre sherry, v priebehu 5 minut bol v bezvedomi na zemi, a kedze jeho kamarati boli tiez pekne ozrati, neprinutili ho aby to sherry vysral, a tak zomrel na otravu. a ja som to pocul tak, ze zenske intimne tampony do vodky, a sup dnu, a clovek je opity za minimalne financne naklady.mehmed napísal:denaturovaný lieh je lieh = etanol "denaturovaný" metanolom. čiže by sa seriózne nemal piť.. no.
a s tou vatou a kakáčom - v análi je brutálna sliznica, lieky a látky sa vstrebávajú do krvi priamo a oveľa rýchlejšie ako ústami.. to už ale nie je sranda, lebo ani nevieš ako a prepískneš to.. otrava alkoholom nie je nič príjemné..ja by som si dával veľký bacha. no..
edit: este doplnim, v lete velmi dobre slape chlast na slnku. mozno by si neveril, ale fakt po 2-3 pivach vypitych na priamom slnku sa ti uz hlava toci jak hovado.
neviem ci to tu uz bolo, nesledujem tuto temu, ale napadol ma sposob ako sa najlacnejsie opit. cele vas to vyjde tak do 1-1,5€. na pumpe si kupite taky ten poldecak, co je prelepeny zvrchu alobalom (blizsie nevysvetlim, videl som to iba parkrat), zoberiete damsky tampon, ten do toho alkoholu namocite a strcite si tampon do konecnika. zvysok chlastu si date do ust "na chut" a cakate. do 10 minut ste na sracky