ob3l1x: asi mas kratku pamat
//no vidis, hack nebol mozny, teda nadaval som opravnene
nj ja by som to tiez tak povedalob3l1x napísal:iphone ? hracka ...
5800xm ? prvy mobil od nokie s dotyk displayom nebral by som ...
na tvojom mieste vezmem nieco ako HTC Touch HD ...
Seth82 to kde si nabral ze je problem s instalaciou a certiikovanim ? hacknem ti telefon za 5 minut a mozes si tam instalovat colen chces ...
ked ti mam pravdu povedat kebyze si mam kupit nieco s dotyk display kupujem nieco s WM ...
napis sem dovody prosimta k tej tvojej 'hracke' a iPhone nie je nahodou uplne prvy pokus o dotykovy display u Applu?? A nie je to iba uplne nahodou ich prvy telefon?? Na to, ze Nokia ma 22 rocnu skusenost (prvy v roku 1987) s vyrobou ''telefonov'' je vyhovorka na dotykovy display celkom biedna...TraiTor napísal:nj ja by som to tiez tak povedalk+
ifon hracka a nokia ma prvy pokus s dotykovim displayom cize nic uzasne sa nedeje a nic nove nokia nepriniesla
podla mna sa len potrebovala zaradit medzi poprednych predajcou (netvrdim ze nejsu ale myslim v tomto vyzsom LVL
) ktory tvoria dotykace ako na beziacom (LG samsung Se(zacina) HTC )
Premna moc velky booom robia okolo toho jak pri Itehle
hrackaseth82 napísal:napis sem dovody prosimta k tej tvojej 'hracke' a iPhone nie je nahodou uplne prvy pokus o dotykovy display u Applu?? A nie je to iba uplne nahodou ich prvy telefon?? Na to, ze Nokia ma 22 rocnu skusenost (prvy v roku 1987) s vyrobou ''telefonov'' je vyhovorka na dotykovy display celkom biedna...
//guess.whoo:kolko skusenosti mas s dotykovymi displaymi od SE, alebo applu? Mozem ti s cistym svedomim povedat, ze na display iPhonu sa nechyta ani HTC (ani s modelom touch HD) ani Samsung a ani LG (HTC pouzivam, LG VIEWTY som taktiez mal moznost a o Omnii a XPerii, ktora ma mimoriadne dodrbane touch ovladanie, ani nepisem. Tak len veselo odporucaj.
a ja sa este raz pytam - cim xperia funkciami predci iphone a ako si dosiel k tomu, ze prave iphone je stylovka a nie spominana experia?guess.whoo napísal:no tak ale ked chces telefon s funkciami a nie stylovku tak jednoznacne vyhrava xperia pred iphonom
Kamos co ma iphone spominal ze tam je navigacia volaka len ze to taha data z netu ci co a ked chces byt navigovany musis si kupit modul gps do konektoru.Co je na tom pravdy?Rattata napísal:3g je trocha tensi, lahsi podla mna uz na pohlad. Najvacsia nevyhoda jednoznacne chyba GPS, ktoru uz teraz velmi casto vyuzivam v google maps pri navigovani. Krasne mi to zobrazi moju poziciu a najde cestu ktorou sa dostanem kam chcem, vazne premakane. Nevraviac o tom ze v najblizsich tyzdnoch ma vyjst plnohodnotna navigacia G-map.
2g ma podla mna vyhodu iba v jednoduchsom unlocku, ibaze pre niekoho kto unlock nepotrebuje to je zbytocne.