MAm alebo nemam dovolit

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
schw33k
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa schw33k »

Krcho - to je co za baba ked chce ist von s byvalym? hned by som ju niekde poslal
lienka111
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa lienka111 »

myslim si, ze dolezite je, co chce ona... ked chce byvaleho, tak tomu jednym nesuhlasom nezabranis... ale ked ho nechce, tak mozu ist vonku aj patkrat, lebo aj tak z toho nic nebude... ide o to, ktoreho z vas chce... myslim, ze tu by uprimny rozhovor nebol na skodu...
NEMESIS
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa NEMESIS »

kolko spolu vlastne chodite???
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

NEMESIS napísal:kolko spolu vlastne chodite???
konecne rozumna otazka 8) Nechod s nimi von, ale radsej sa s nou otvorene porozpravaj. Obcas je dobre vyjasnit si karty :wink:
NEMESIS
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa NEMESIS »

Stoporko napísal:konecne rozumna otazka 8) Nechod s nimi von, ale radsej sa s nou otvorene porozpravaj. Obcas je dobre vyjasnit si karty :wink:
presne tak, moja rec, este by som dodal, ze ak ju lubis a ona lubi teba, tak jej mozes doverovat aj ked ju pustis s nim von
5-ula
Light Star
Light Star

Re: MAm alebo nemam dovolit

Príspevok od používateľa 5-ula »

Krcho napísal:Cavte frajerka cela ist von s byvalim.no mne to envbadilo kym my nepovedal ze ju chce naspet.Myslite ze by som ju mal pustit.ona sa ma pytala ze ci my to bude vadit.a ja ze trosku ale iba preto ze ta chce.Tak my poradte.Prosiiiiiiiiiiiiiim
mne moj byvaly dnes napisal ze by ma chcel pobozkat....,,,,chlapis us cudni....ak ta lubi sama bude vediet co robit.... :!:
Josh19
Light Expert
Light Expert

Re: MAm alebo nemam dovolit

Príspevok od používateľa Josh19 »

5-ula napísal:mne moj byvaly dnes napisal ze by ma chcel pobozkat....,,,,chlapis us cudni....ak ta lubi sama bude vediet co robit.... :!:
ku**r**va ja neviem preco ale nenormalne ma to sere,ked ti napise tvoj byvaly....mna asi je***ne
s14n
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa s14n »

Ja by som ti poradil ze pockaj a uvidis zenskemu srdcu nemozes prikazovat ked sa znova donho buchne tak si asi nepomozes nechaj ich tak a zi dalej svoj mlady zivot
Grosay
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grosay »

Asi by ste inak pisali, keby ste vy v takej situacii. Chlapi su proste viac majetniiicki. To, ze tej jej byvaly povedal, ze ju chce spat, tak to by som mu najprv vytlkol z hlavy. Pokial by pokracovali ako kamarati, tak by to bolo ok. U mna je to tiez tak s mojou byvalou priatelkou. Sme dobri kamosi a mozeme sa pozhovarat o hocicom. Neviem sice, ako je to z jej strany, ale z mojej uz s nou nic vazne nehrozi. A moju terajsiu priatelku musi chytat slak, ked vie, ze s nou idem von :D ale par krat uz s nami tiez bola.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Skusil by som sa s nou porozpravat. Naznacil by som jej, ze som z toho trosicku smutny a zmateny. Aky je dovod, ze sa s nim chce stretnut? Ci som spravil nieco zle? (ale nie tak, aby som sa lutoval alebo vyzeral nejako nesebavedomo). Proste si dat jeden normalny rozhovor. Ked jej ukazes, ze ti na nej zalezi moze aj velmi rychlo zmenit nazor.

Take veci, ako zakazovanie nepraktikujem. Nemozem nijako zakazat jej a takisto, ani mne nemoze nijako zakazat ona.
Smarton
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Smarton »

Ja by som pustil, nebolo by mi to sice uplne jedno, ale ja jej doverujem... Aj myslim ze je to o tom... o dovere. :wink:
Krcho
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Krcho »

Cavte tak nakonec neisla bo som jej povedal ze mne by to vadilo a ona ze tak ja teda nepojdem a neisla.a jemus om to surovo povedal ze nech ju necha zit ze uz je konec finito nic nebude achodime spolu 4 mesiace
1janulqa1
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa 1janulqa1 »

naco ma ist s byvalym ked ma teba?? :?
catweazel
Novice
Novice

Príspevok od používateľa catweazel »

zavolaj aj ty svoju byvalu a chodte na rande vo stvorici.
zmija1313
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa zmija1313 »

V 1.rade je fajn, ze ti o tom povedala, mohla sa s nim stretnut aj bez tvojho vedomia, alebo tak, ze by prisla a "ach, mala som super den, aj s byvalym som bola".. :shock:
Ak sa rozisla s tym byvalym nejak nedavno, tak je skoro jasne, o co mu ide. Ale mozno si len chce vyjasnit nejake veci, co zostali otvorene. Nech je tak, ci onak, ste spolu dost kratko, takze by som spravil to, co vacsina: povedal jej, ze sa mi to nepaci. Ak s nim ma nieco otvorene, nech si to vydiskutuju inak, alebo nech nechaju cas, nech zahladi stare rany...
A tiez by som nesiel ako "doprovod" - ty s nim nemas co riesit, jedine, ze by ta zenska prosila na kolenach, ze mu potrebuje dat posledne zbohom, alebo co...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

3 roky stara tema, ozaj sa oplatilo sem pisat. Ak bude mat zaujem zakladatel temy odomknut temu a pokracovat v nej, tak nech mi napise a spravim tak.
Zamknuté