MAm alebo nemam dovolit
Re: MAm alebo nemam dovolit
mne moj byvaly dnes napisal ze by ma chcel pobozkat....,,,,chlapis us cudni....ak ta lubi sama bude vediet co robit....Krcho napísal:Cavte frajerka cela ist von s byvalim.no mne to envbadilo kym my nepovedal ze ju chce naspet.Myslite ze by som ju mal pustit.ona sa ma pytala ze ci my to bude vadit.a ja ze trosku ale iba preto ze ta chce.Tak my poradte.Prosiiiiiiiiiiiiiim
Re: MAm alebo nemam dovolit
ku**r**va ja neviem preco ale nenormalne ma to sere,ked ti napise tvoj byvaly....mna asi je***ne5-ula napísal:mne moj byvaly dnes napisal ze by ma chcel pobozkat....,,,,chlapis us cudni....ak ta lubi sama bude vediet co robit....
-
Grosay
Star
- Kontaktovať používateľa:
Asi by ste inak pisali, keby ste vy v takej situacii. Chlapi su proste viac majetniiicki. To, ze tej jej byvaly povedal, ze ju chce spat, tak to by som mu najprv vytlkol z hlavy. Pokial by pokracovali ako kamarati, tak by to bolo ok. U mna je to tiez tak s mojou byvalou priatelkou. Sme dobri kamosi a mozeme sa pozhovarat o hocicom. Neviem sice, ako je to z jej strany, ale z mojej uz s nou nic vazne nehrozi. A moju terajsiu priatelku musi chytat slak, ked vie, ze s nou idem von
ale par krat uz s nami tiez bola.
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Skusil by som sa s nou porozpravat. Naznacil by som jej, ze som z toho trosicku smutny a zmateny. Aky je dovod, ze sa s nim chce stretnut? Ci som spravil nieco zle? (ale nie tak, aby som sa lutoval alebo vyzeral nejako nesebavedomo). Proste si dat jeden normalny rozhovor. Ked jej ukazes, ze ti na nej zalezi moze aj velmi rychlo zmenit nazor.
Take veci, ako zakazovanie nepraktikujem. Nemozem nijako zakazat jej a takisto, ani mne nemoze nijako zakazat ona.
Take veci, ako zakazovanie nepraktikujem. Nemozem nijako zakazat jej a takisto, ani mne nemoze nijako zakazat ona.
V 1.rade je fajn, ze ti o tom povedala, mohla sa s nim stretnut aj bez tvojho vedomia, alebo tak, ze by prisla a "ach, mala som super den, aj s byvalym som bola"..
Ak sa rozisla s tym byvalym nejak nedavno, tak je skoro jasne, o co mu ide. Ale mozno si len chce vyjasnit nejake veci, co zostali otvorene. Nech je tak, ci onak, ste spolu dost kratko, takze by som spravil to, co vacsina: povedal jej, ze sa mi to nepaci. Ak s nim ma nieco otvorene, nech si to vydiskutuju inak, alebo nech nechaju cas, nech zahladi stare rany...
A tiez by som nesiel ako "doprovod" - ty s nim nemas co riesit, jedine, ze by ta zenska prosila na kolenach, ze mu potrebuje dat posledne zbohom, alebo co...
Ak sa rozisla s tym byvalym nejak nedavno, tak je skoro jasne, o co mu ide. Ale mozno si len chce vyjasnit nejake veci, co zostali otvorene. Nech je tak, ci onak, ste spolu dost kratko, takze by som spravil to, co vacsina: povedal jej, ze sa mi to nepaci. Ak s nim ma nieco otvorene, nech si to vydiskutuju inak, alebo nech nechaju cas, nech zahladi stare rany...
A tiez by som nesiel ako "doprovod" - ty s nim nemas co riesit, jedine, ze by ta zenska prosila na kolenach, ze mu potrebuje dat posledne zbohom, alebo co...