NHL (aktualne)

O športe...
Innocence
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Innocence »

Colorado nemá taký kvalitný káder ako Detroit, to je jednoznačné.. Colorado z osobností obrany Foote, Hannan a možno Liles.. Detroitská obrana skúsení Chelios, Rafalski a Lidstrom, ďalej Kronwall, Stuart.. O útoku ani nebudem hovoriť.. Sakic, Stastny, Wolski a možno Hejduk vs. Dacjuk, Zetterberg, Franzén, Hossa, Hudler, Holmstrom.. Colorado sa podľa mňa s Detroitom môže porovnávať akurát slabinou v bránke.. Budaj & Raycroft vs. Conklin & Osgood.. ani jeden nie je schopný podávať kvalitné stabilné výkony.. Detroit má zatiaľ 84 bodov, Lavíny 55.. jednoznačný rozdiel.

A k Havlátovi.. má zápasy, ktoré sa mu podaria, iné zas nie.. napr. taký zápas pod holým nebom mu vyšiel, pokiaľ sa nemýlim tak nazbieral 3 alebo 4 body.. už presne neviem. Ale popri mladíkoch ako Kane, Sharp či Toews patrí k lídrom tímu, je skúsený a stále ma čo ponúknuť.
BoBor89
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa BoBor89 »

Tak dnes ma prekvapila výmena medzi NYI a Senators, Comrie s Campolim za 1draft a McAmmonda, trošku ma to prekvapilo, a asi aj utvrdilo v názore že Sens sa pred PO chcú zbaviť bud Spezzu alebo Alfredsona, Heatlyho si asi nehajú, ale myslím si že Spezza pôjde preč, hovorí sa o tom už od začiatku sezony.

pikoška:
"Iron Man" súťaže Andrew Brunette skončil svoju sériu 509 zapasov, čo je dosť dlhá séria, tú držal ešte zo svojho prvého účiinkovanie v Minnesote, zaujimavé bolo ked bol v AVS tak tam bolí dvaja "iron Men" a to so Skrastinsom.. teraz bude zaujimavé kolko vydrží Jay Bouwmeester, a či ho vôbec prekoná :)
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Brodeur je späť v hre, nabližšie sa postaví do brány dnes proti Avalanche. Clemmensen na farme v NHL.

Bouwmeester najväčšia záhada prestupového obdobia. Florida ide po dlhých rokoch do PO, ale prvé kolo prelezie ťažko. Bouwmeester po sezóne voľný hráč - predať a dostať za neho aspoň niečo alebo sa sústrediť na PO a nechať ho odísť len tak?

Halák významne zaútočil na post jednotky pred PO a získal si dôveru trénera. Stále však visí vo vzduchu jeho výmena.

Montreal má obrovské problémy so zostavou. Najlepší útočník Kovalev nemá dôveru trénera a sedí na lavičke, bratia Kostycinovci a Hamarlík zapletení s narkobarónom. Nehovoriac, že ich najproduktívnejší hráč je obranca.

NY Rangers vymenili trénera Renneyho za Tortorellu, ten začal prehrou.

Ďaľší veterán sa pokúsi dostať do NHL do 4. marca - Bryan Smolinski, bývalí dvorný center Pálffyho v NYI i LA.
Innocence
VIP
VIP

Halák prekvapuje svojími výkonmi.. vychytal dokonca shutout (alebo shootout?).. Ale napriek tomu si myslím, že pozíciu jednotky v PO bude mať Carey Price.. Podáva stabilnejšie výkony.

Čo sa týka Floridy a Jaya Bouwmeestra, to je naozaj otáznikom.. neviem, čo sa stane - podľa mňa ale počas PO vo Floride ostane..
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Innocence napísal:Halák VS Carey Price..
Este minuly rok ked tam bol Huet, tak trener si vybral ako dvojku Halaka ale kvoli tlaku manazmentu sa musel podvolit a za dvojku zobrat Pricea.
Price bol zraneny a Halak dostal sancu, skoda bola ze akurat vtedy dostaval vela golov i ked sa vyhravalo. Po navrate Price ale sli Habs pekne dole vodou a ten vychytal tak tusim 2 vyhry v 7 zapasoch. Carbonneu sa uz nasral a citujem: "Halák bude v bráne dovtedy pokial bude vyhravat.."
Prvý zápas vyhral, v druhom podla vlastnych slov vychytal najlepsi zapas svojej kariery a stal sa prvou hviezdou noci (noci - vsetkych zapasov, nielen toho jedneho). Nieco sa mi marí, že som zachytil Carbonneu-ov výrok, že by mal šancu dostať ešte aj v nasledujúcich 4 zápasoch.
Otvorila sa polemika ohľadne jeho predaja do Colorada, kde bol zachytený šum, že by ho chceli vymeniť za Ryana Smytha - ten sa ale nedávno vyjadril, že v Col by ostal, zároveň má NO TRADE klauzulu a čo je asi naj prekážka - je pekelne preplatený - 6,5 miliona za hraca v jeho sucastnej vykonnosti je príliš vela.
Do 4. marca 21:00 je este týždeň môže sa veľa zmeniť, ale nečudoval by som sa keby Halák chytil nejakú formu a stal sa jednotkou. I keď Pricey je po "Cosbym" najrozmaznanejsie decko v lige, objektivne celkove za 3 roky Price podaval lepsie vykony. Ale Halak za nim velmi nezaostaval a v Toronte napr. by z toho mozno bola aj suverénna jednotka.
8)
BoBor89
Medium Star
Medium Star

čo sa týka Smytha tak prepaltený pred tými dovma sezonami to bola priemerná cena za neho a dkonca NYI mu ponúkali aj vyšší plat, ale uprednostnil AVS, ked sa na to pozrieme na súčasné podmienky trošku preplatený je, ale jeho porovnanie s minulym rokom, je tento uplne dobrý resp nadpriemerný aké mal v kariere, momentálen najproduktivnejší hráč AVS... Takže ak by ho AVS vymenili by ma to dosť mrzelo.

Čo sa týka Haláka, tak som zvedavý ako to zvládne, ked teraz Habs sú v takej divnej forme.. možno im pomôže, ale myslím si že tak o 5 zápasov bude zase jednotkou Price.

ohladom Broudera sa na ten zápas teším a hlavne konečne na jeho návrát, nechcem podceňovať AVS, ale myslím si že prehrajú.. ale mohol by to byť dnes velmi zaujimavý zápas..
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

NJ - AVS 4:0
Kto? Brodeur? Bol vôbec zranený? Kedy? Že 50 zápasov? Muhehe.. :lol:
Smytha vychytal ako malého chlapca a opäť pripomenul, kto je najlepší all-time brankár.
BoBor89
Medium Star
Medium Star

to nevyvracam, ja som čakal že AVS aspoň gol strelí hehe, tak uvidime ako to dnes bude s NYR, snad už konečne vyhrajú ved 3 zápasy prehraté po sebe to by pochovali nádeje už uplne/sice aj keď je to asi márne sa snažiť o PO ale aspoň pre radosť fanušikov/...
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

HALÁK
Vyhral 4.-tý zápas v rade, tentoraz vychytal San José (!) opäť s viac ako 40 zákrokmi.
Útočí na jednotku do PO aj keď neviem, či to nie je pri tom hype okolo Price-a mission impossible. Každopádne mu držím veľmi palce.

Chodím čekovať Montrealské fórum a poviem Vám tí Kanaďania sú psychoši..
Sú tam také názory, že proti SJ mal nastúpit Halák, lebo stejne prehrajú a proti Atlante Price, že vyhrajú, zvýši mu to sebavedomie a opäť môže chytať.
Alebo, že Halák by mal už nechať sedieť lebo nie je schopný odchytať dva zápasy po sebe..
Proste stále len uvažujú ako ho odstaviť, niekedy mám pocit , že im viac záleží na tom, že chytá Price ako na tom, že vyhrávajú. :roll:

Inak Chára 100. gól v NHL.
aswer
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aswer »

...ešte si mohol dodať, že Detroit dostal peknú nakladačku :D ach jo 8:0 vs NSH
BoBor89
Medium Star
Medium Star

Ohladom toho že Haláka sa fandovai HABS snažia dostať von, som čítal aj ja niekde, a takto je to všade... oni vraj boli v 95 nešťastný ked Roy odišiel do Colorada, a z Prica chcú mať novú megastár ako u Habs tak aj v Canade ked to zo začiaku nevyšlo s M.A. Fluerym.

Inak v POslednom čase som si všímol produktivitu Olveckeho, fakt som rád, ked som ho videl ešte tak pred par rokmi hrať tu u nás tak bol šikovný.. dúfam že sa udrží v prvom tíme do konca sezony :)

a podotýkam tento týdeň je TRADE DEADLINE, sa celkom teším a som silno zvedavý koho sa AVS zbaví, už som sa zmieril s tým že tento rok to PO nebude.. ale budúcu sezonu snad aj SC 8)
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Leopold je myslim velice horuci kandidat, tusim aj Liles ale toho sa snad nezbavite.

A k tomu Detroitu nehralo viac hracov, Chelios, Holmstrom, Hossa.. Navyse nezachytali golmani a Nashvillu vyslov vsetko , pricom je vo forme bo vyhral 9 z poslednych 14 zapasov, co je u takeho timu fajn.
BoBor89
Medium Star
Medium Star

tak s LIlesom rátajú do budúcna ved tušim s nim podpísali zmluvu, Leopolda nech daju preč ved aj tak od prichodu z Flames nehral nejako oxtra, ešte aj Clarka by mohli posunuť, poprípade aj Budaj to možno schytá ked mu končí zmluva a niekto ho možno bude chcieť ako dvojku na PO/aj ked pochybujem/, z útočníkov sa snad nezbavia Wolskeho a Stastneho ostatné je podl amňa vymenitelné, v AVS by som urobil komplet premenu kádru, Tanguaya priniesť späať keby sa dalo aj Druryho a potom mladikov... nejakého rýchleho fína lebo fín v AVS nebol už dlhooo to mi tam chýba..

//autoeditácia príspevku ( 01 Mar 2009, 20:45 )
ako tak sledujem tak Brouder má našliapnuté na druhú 0 po návrate :) no som zvedavý prajem mu to.. nech je sranda, a nech môžu ludia zase nadavať resp konštatovať že je najlepší/čo v súčasnej NHL aj je/... :)
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

BoBor89 napísal:A podotýkam tento týdeň je TRADE DEADLINE, sa celkom teším a som silno zvedavý koho sa AVS zbaví...
Heh, no tu su moje postrehy, zoradene podla zaujimavosti podla mna:
1. Vymení Florida Bouwmeestera?
2. Aké trejde ešte spraví manažment Montrealu?
3. Kto kúpi Prongera?
4. Kto bude mať zaujem o starnucich strelcov Tkachuka a St. Luisa?
5. Vypredaj vo Phoenixe - špeciálne ma zaujíma Jovanovski (+Jokinen)

Poslednych 36 hodín bude najzaujímavejších.

//: Ver mi chlape jedno: Druryho by si nechcel. ;-)
(5 ročný kontakt - plynie 2. rok za 35 milionov dollarov za hraca co robi rocne 55 bodov, je kus vela)

//: Takže Brodeur 3. zápas po návrate a 2. shootout. Páni, myslím, že sme sa zastavili na méte 100. SO :smt023
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

gaborika si zabudol...ci bude o neho bitka a ci nie...mna prekvapila vymena Kunitz - Whitney (este dakde bol na daktorej strane dakto, ale nezajimavy :lol: )...anaheim mal hromadu obrovskych talentov, vsetko povymienali prec - penner, lupul, smid, davnejsie chistov a najviac ma dostala vymena mcdonalda za weighta...nerozumiem praci manazera ducks, ale je zatazeny na starych hracov a ma radsej aktualny uspech ako dlhodobejsiu pracu...kazi mi cely dojem z mojho oblubeneho klubu
k aktualnym trejdom: dres zmeni bouwmeester, halak, gaborik, mozno aj budaj so svatosom...taki stvrtolajnaci ako olvecky, kopecky sa mozu stat obetami velkych trejdov ako sucasti balicka :lol:
BoBor89
Medium Star
Medium Star

Čo sa týkla Druryho tak viem že má vysoký plat, a keby nebol strop tak je to možné, ved mali oneho záujem už dávnejšie..

Ak sa nemýlim tak Gabbyho vraj WILD vymeniť nechcú, vraj aby bol na PO pripravený, Olveckeho si nechajú ved to je hráč do budúcnosti bere minimalny plat má dvojcestnu zmluvu takže ak jeho TRADEnuť tak až buducu sezonu ak snim podpíšu jednocestnú a v balíku ho podla mňa nestrelia sú tam iné druhy hráčov ktorí by mohli skončiť v hromadnom TRADE..

Halak na 90% podla mňa pre čnepôjde, teraz drží Habs nad vodou on, bolo by svinstvo ho vymeniť, a do PO by s nim mlai počítať ako s adekvátnou náhradou za Prica resp by sa mohli striedať ako to bolo v prípade Wild s pred pár rokov ked tam bol Roloson a Fernadez.

O Bouwmeestera majú záujem Flayers, a aj Chicago ako som čítal, ja by som si ho vedel predstaviť v Capitals, ale na to by asi doplatil Jurčina o kotrom sa už minulý rok špekulovalao že ho vymenia...

Jokinen by sa mi hodil do exekutívy Bostonu tam by mohol zapadnúť aj Doen, ale ten skôr namieri niekam do Kanady, a Jovanovski ak sa mi dobre marí tak o neho mali v minulosti záujem kluby z Californie.. tak možno skončí v Sharks, som zvedavý..
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Kaberle-ho veľmi chce Boston, najčerstvejšia pikoška!

Offtopic:
Pridavam nejake pekne wallpapery, moje obľúbené.
Prílohy
Gabby
Gabby
hossaa
hossaa
Halak
Halak
Innocence
VIP
VIP

begbeee napísal:Kaberle-ho veľmi chce Boston, najčerstvejšia pikoška!

Offtopic:
Pridavam nejake pekne wallpapery, moje obľúbené.
Potom by bola dvojica Chára - Kaberle na modrej fakt vražedná.. :o
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Innocence napísal:Potom by bola dvojica Chára - Kaberle na modrej fakt vražedná.. :o
V Bostone sa veľmi zaujímajú aj o Prongera a to ti poviem. Ja kebyže mám nastúpiť proti dvojke Chára - Pronger (alebo i sucastnej Pronger - Niedermayer) tak zahodím hokejku a utekám si zachrániť holý život... :oops:
BoBor89
Medium Star
Medium Star

Nemyslím si žeby Kaberle nastupoval s Chárom, ak ho kúpia tak len na upevnenie druhej formácie, a spolu budú nastupovať ked tak v checking-line alebo na presilovky. Ako ja osobne Kaberleho moc nemusím tak dúfam že do Bostonu nepôjde, doprial by som im radšej Bouwmeestra :)
Napísať odpoveď