Heroes
A aký vlastne mali tvorcovia seriálu dôvod na to, že Peter je bez schopností a teraz je táka "troska" ako kolega predo mnou napísal, že samotný Parkman má väčšiu šancu prežiť a celkovo postaviť sa proti Sylarovi
Prečo to tak "zničili" ?...Zoberme si, že koľkým to vadí nám z Hojka...a to ten seriál sleduje celý svet...Je to náročky, aby divák bol z toho zničený a dúfajúc, že pri ďalších častí ich získa s5 ? hah zvláštna teória
mam zvrhlu teoriu
brutalne sa stavim ze rebel bude Nathan... lebo to by sa podobalo na klasickych oldschool hrdinov
ale pri tych dieloch co chodia teraz to asi bude predsa len Peter... ale keby to bol ten hajzel tak ma to potesi viac
Nj Sylar je zatial jediny ktory tam aspon nieco robi, a brutalne dufam ze Bennet sa prida k tym "good guys" lebo je to tiez jedna z mojich oblubenych postav 
-
JaJeNiektoIny
Light Professional
Zaujímavá časť, mohlo by sa to skončiť aj lepšie.
Jediné, čo neviem, že ako by sa to mohlo niekedy skončiť, keď o tom vie vláda, nie je to nejaká tajná organizácia.
Škoda, že im pomáha Bennet, bez jeho pomoci by ako našli vôbec niekoho kto má schopnosti? Nijako, je to skoro nemožné, ani Syler ich našiel len za pomoci Mohindera (ešte v prvej sérii). Pár z nich pozná aj Nathan ale čo by robili potom, keď ich majú? Vraj ľudí so schopnosťami je veľa.
Škoda, že im pomáha Bennet, bez jeho pomoci by ako našli vôbec niekoho kto má schopnosti? Nijako, je to skoro nemožné, ani Syler ich našiel len za pomoci Mohindera (ešte v prvej sérii). Pár z nich pozná aj Nathan ale čo by robili potom, keď ich majú? Vraj ľudí so schopnosťami je veľa.
-
R1k1nko
Darca
- Kontaktovať používateľa:
slabé slabé slabé !!!
----------------------------------------------------------------------
SPOJLER : !!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SPOJLER SPOJLER :
ako peter tam odleti pre zbrane to komando je tam do 2 minut to co maju tu centralu 26 ,10 metrov od toho skladu ????
ale naspet sa peter vratil len tak tak !!!
Noah vie antenov otvorit auto !! to je uz uplne ze super best agnet !!
a ked ho mucili tak isto nemusel mat uz konecne tajnosti a povedat ze co je vo veci zohnat ludi a ist po vlade nie tu saskovat !!!
dalsia vec ten atelier po Izacovi to nikto nechce ?? tu boduvu ci co ?? vsak tam vsetko take iste u nas cigani by to 3x rozkradli ...
a este aj na zem namaluje ako zas hori bieli dom .. nie svet ale dom !! jezis maria vsak toto bolo tak slabucke !!!!! achh.... SPOJLER : !!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SPOJLER SPOJLER :SPOJLER : !!!!!!!!!!!
-------------------------------------------------------------------------
ide to do sraciek !!! ked sa budu hrat hrdinova v rukavickach je to onicom ...
Sylar jediny ktory vie pouzit aj to len zopar ....
chalan trocha sa bavil na verejnosti .... a Sylar ho za to hresil .. omg .. otecko !? .... jaaj
SPOJLER : !!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SPOJLER SPOJLER :
ako peter tam odleti pre zbrane to komando je tam do 2 minut to co maju tu centralu 26 ,10 metrov od toho skladu ????
ale naspet sa peter vratil len tak tak !!!
Noah vie antenov otvorit auto !! to je uz uplne ze super best agnet !!
a ked ho mucili tak isto nemusel mat uz konecne tajnosti a povedat ze co je vo veci zohnat ludi a ist po vlade nie tu saskovat !!!
dalsia vec ten atelier po Izacovi to nikto nechce ?? tu boduvu ci co ?? vsak tam vsetko take iste u nas cigani by to 3x rozkradli ...
a este aj na zem namaluje ako zas hori bieli dom .. nie svet ale dom !! jezis maria vsak toto bolo tak slabucke !!!!! achh.... SPOJLER : !!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SPOJLER SPOJLER :SPOJLER : !!!!!!!!!!!
-------------------------------------------------------------------------
ide to do sraciek !!! ked sa budu hrat hrdinova v rukavickach je to onicom ...
Sylar jediny ktory vie pouzit aj to len zopar ....
chalan trocha sa bavil na verejnosti .... a Sylar ho za to hresil .. omg .. otecko !? .... jaaj
-
Hulkm
Professional
k tymto novym castiam sa da vzdy napisat to iste - slabe, upadajuca akcia, skoro nic nove, pokazili Peťa
. sa m izda ze to ide do dobrych sraciek, stale dufam ze pride nejaka akcia, masivne vyuzivanie schopnosti. ved o tom by mal byt tento serial. teraz to skor vyzera iba na splet konspiracii
.
a ak este nebudu davat uz ani Sylera ako tomu bolo v tejto casti tka uz fakt neviem. zacina sa mi to podobat na filler z Naruta
a ak este nebudu davat uz ani Sylera ako tomu bolo v tejto casti tka uz fakt neviem. zacina sa mi to podobat na filler z Naruta
Tak, mne sa zdá, že autori spejú k tomu, že aj bez schopností sa to dá...Ale to je bullshit
Ďalej vieme, že Bennet a Petrova mama majú ppc plán a Bennet to len hrá, že pomáha im....Podľa mňa...
Sylar nájde otca, prepne mu bude good....Pomôže Petrovi zachrániť herov a Bennet bude ten čo zabije lovca
// A to, že neukázali Sylara tak to je už riadne f <>
Ďalej vieme, že Bennet a Petrova mama majú ppc plán a Bennet to len hrá, že pomáha im....Podľa mňa...
// A to, že neukázali Sylara tak to je už riadne f <>
-
Georgeo88
Light Star
no tak KONEČNE som si pozrel 3.16 a 3.17 ale musím povedať,že som o nič neprišiel.Akože 3.16 absolútna hrôza asi najhoršia časť vôbec .Cold Wars bola lepšia asi len v tom ,že sa Peter trochu zobudil a konečne tam nebola Claire,ktorá mi už pekne leze na nervy.Ale zasa sme sa vlastne nič nedozvedeli len to že Daphne žije čo však bolo jasné keďže má hrať v daľších častiach.Ako a to že sa Parkman vzdal to tiež nechapem aj ked ho nakoniec Peter zachránil.
-
will.i.am
Darca
ja na Rebela skor tipujem Noaha... Ale ktovie.. Pri tej veceri sedel, ked dostala Claire SMSku... No ale tak vsetko sa da, aj neskorsie ododlanie srpavy...Storm Keeper napísal:mam zvrhlu teoriubrutalne sa stavim ze rebel bude Nathan... lebo to by sa podobalo na klasickych oldschool hrdinov
ale pri tych dieloch co chodia teraz to asi bude predsa len Peter... ale keby to bol ten hajzel tak ma to potesi viac
Nj Sylar je zatial jediny ktory tam aspon nieco robi, a brutalne dufam ze Bennet sa prida k tym "good guys" lebo je to tiez jedna z mojich oblubenych postav
mas pravdu je to coraz slabsie... 3 kapitola bola este dost dobra.. ale tato 4. uz ni je nic moc...Georgeo88 napísal:no tak KONEČNE som si pozrel 3.16 a 3.17 ale musím povedať,že som o nič neprišiel.Akože 3.16 absolútna hrôza asi najhoršia časť vôbec .Cold Wars bola lepšia asi len v tom ,že sa Peter trochu zobudil a konečne tam nebola Claire,ktorá mi už pekne leze na nervy.Ale zasa sme sa vlastne nič nedozvedeli len to že Daphne žije čo však bolo jasné keďže má hrať v daľších častiach.Ako a to že sa Parkman vzdal to tiež nechapem aj ked ho nakoniec Peter zachránil.
Ja som cakal, ze Parkman ich donuti aby sa postrielali navzajom... a on sa len bezbranne vzdal...
-
Šu-Do
Redeemer
naposledy ho bolo vidiet na pohrebe tusim nicky, alebo skor tam kde bola (jzs teraz si neviem spomenut na jej meno) dvojnicka Nikki.. tak tam bol naposledy.. Mikah.. on je moc maly na taketo nieco imho. ::)kachna napísal:a ten maly hacker, syn nicky a toho co vedel prechadzat cez steny? nebude to on? ci co sa stalo s tym chlapcom?