Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Hotwire
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

Bigrobi napísal:Zdravím

hrám za paladina a rád by som mal prehľad o kúzlach. Nepoznáte nejakú stránku kde sú popísané všetky kúzla paladina?(načo slúžia a pod.) Dosť mi to pomôže. Díky
wow-europe.com tam sa k tomu nejak snad dostanes :) a ak nie tak wow.herniweb.cz
Bigrobi
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bigrobi »

SchYzo napísal:wow-europe.com tam sa k tomu nejak snad dostanes :) a ak nie tak wow.herniweb.cz
Díky moc. Ak by ešte niekto niečo pridal tak pls jedine sk/cz. Dík
Fatall
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fatall »

trailer na Ulduar, hmm vyzra to zaujimavo ale zas to bude i tom istom, 100 rokov farmit novy gear aby blizzard naslede vydal novy patch s novymi dungami a kolotoc sa zopakuje.
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

JV napísal:ale ja nehovorim o wotlk nove info ale o instancii kaslite radsej nato a k urazkam on tu nieje ziadny kapo aby si namna dovoloval mne tu nebude pisat ze som debil a pod ani sa nepodpise do karmy napise tam ze Ja a mne ide hovorit ze som debil velmi husty ale do karmy sa nepodpise ja som sa normalne pytal namiesto toho mi tu hned zacnete nadavat v tejto teme samy op masteri mfg
hlavne, ze ty si ten op master, tych instov vo wotlku je nespocetne vela, pisal ti, ze si debil ak tvrdis, ze s prichodom datacu neprislo nic nove...podla toho co pises si wotlk nevidel ani z iduceho vlaku...pretoze to je DATADISK, nie instancia s Lich Kingom...

a mas K- aj odomna :icecream:
Bouncee
Novice
Novice

Zebraci

Príspevok od používateľa Bouncee »

Jedno slovo vas vystihuje zebraci pani normalne som sa spytal proste nemam zaujem byt vymotany na vec a platit si za nu 600 mesacne lovka sa daju aj lepsie investovat. take funko to je paradicka ale osobne si myslim ze ty co mi odpisali ze som kok a take ze maju 50 rokov maju doma zenu a prije*** sa hraju na oficial serveri a su velke zvieratka mozem vas oje*** . Intelektualne korytnacky co sa hraju wow thats all ko*ot.
_hOOk!_
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa _hOOk!_ »

lol . Zdedil múdrosť sveta :lol:
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: Zebraci

Bouncee napísal:Jedno slovo vas vystihuje zebraci pani normalne som sa spytal proste nemam zaujem byt vymotany na vec a platit si za nu 600 mesacne lovka sa daju aj lepsie investovat. take funko to je paradicka ale osobne si myslim ze ty co mi odpisali ze som kok a take ze maju 50 rokov maju doma zenu a prije*** sa hraju na oficial serveri a su velke zvieratka mozem vas oje*** . Intelektualne korytnacky co sa hraju wow thats all ko*ot.
ano kazdy jeden z nas je zebrak, 13 euro je v prepocte cca 390sk a nie 600, ano peniaze sa daju investovat, ale tato ciastka je pre mna zanedbatelna obzvlast ked ju investujem do hry v ktorej som spoznal mnoho fajn ludi, s ktorymi chodievame obcas si sadnut niekam a tak,zbytocne peniaze, setci sa tymto ohanaju, ale kolko penazi ste vyhodili za ine veci? ja osobne som minul za sprostosti omnoho viac ako za tuto hru

som si isty, ze ani jeden z tych ludi co tu prispievaju a hraju nemaju 50 rokov a ani manzelky, vies akcia-reakcia, ty si tu napisal ze ofi je ko*ot, my sme ti napisali, ze ko*ot si ty, thats all,
nehral si tam nevies o com to je, niake wow na fun servery wow nieje, podoba sa to tak vyzorom, ale komunita ludi tam vacsinou stoji za hovno, funkcnost serveru taktiez a to, ze hned mas vsetko co chces kazi hru este viac

to mas tak niekto sedi za PC a beha len po nete, chatuje, obzera fotky zo zurok a komentuje, ja sa hram
niekto ide kazdy piatok sa niekam ozrat, ja napr idem tak kazdy treti
niekto kazdy den sedi v bare a vykecava, ja radsej hram wowa a kecam na skype a do toho baru zajdem raz za 2,3 dni

to je vec nazoru, niekoho bavi to niekoho hento

edit: a urcite patris k tym co si myslia, ze ak hram wowa tak som vychudnuty, mam slaby zrak-silne dioptricke okuliare, neviem co je to sex, kamarati a vsetko sa toci len okolo mojho PC....
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Royalflush »

Absolutna pravda... btw, kam mam ist robit questy v lvly 19? v redridge mam uz len par questov a tie mi asi lvl nedaju, kam potom?
JV
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JV »

Mrk napísal:hlavne, ze ty si ten op master, tych instov vo wotlku je nespocetne vela, pisal ti, ze si debil ak tvrdis, ze s prichodom datacu neprislo nic nove...podla toho co pises si wotlk nevidel ani z iduceho vlaku...pretoze to je DATADISK, nie instancia s Lich Kingom...

a mas K- aj odomna :icecream:
omfg uz to piem treti raz ze ja nehovorim ze lich king neni datac ale instancia zas nejsom retard mfg ja som pisal ze este nevyslo ziadne info/trailer o INSTANCII z lich kingom co sem pletes ci som hral wotlk a kde hram do pi*e sa vytahuj pred svojimi blbymi kamaratmi z wow to ze sa snimi stykas je akurat argument na to ze maniacis ale ako vidim este štvrty krat to napisem aby ste vsetci pochopili vobec som nepisal ze v dataci neni nic nove
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

v tom pripade sorry, ze som ta napadal, ale takto rozdelene vo viacerych postoch mi to tak vyznelo...
a co, ze sa obcas stretnem s ludmi ktorych poznam z wowa ? nemozem sa s nimy kamaratit i ked sme sa spoznali cez internet v hre ?? su nebodaj v niecom odlisny ?
kostak
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kostak »

Pok3R napísal:Absolutna pravda... btw, kam mam ist robit questy v lvly 19? v redridge mam uz len par questov a tie mi asi lvl nedaju, kam potom?
myslim ze asi loch modan Wetlands nwm mozno skus sa poprechadzat po mape :)
_hOOk!_
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa _hOOk!_ »

Pok3R napísal:Absolutna pravda... btw, kam mam ist robit questy v lvly 19? v redridge mam uz len par questov a tie mi asi lvl nedaju, kam potom?
Akože úplne od veci :lol: Ale v pohode :D
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

_hOOk!_ napísal:Akože úplne od veci :lol: Ale v pohode :D
Preco od veci :D Sme v teme o WoW, po citacii napisal BTW cize by the way a spytal sa na lvlovanie ...
Lord PROXI
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lord PROXI »

Bigrobi napísal:Zdravím

hrám za paladina a rád by som mal prehľad o kúzlach. Nepoznáte nejakú stránku kde sú popísané všetky kúzla paladina?(načo slúžia a pod.) Dosť mi to pomôže. Díky
http://elitistjerks.com/f76/
vsetko o palachoch ... a inych klasach ... mas tam vsetko co potrebujes, cize talenty, rotacie ( to vyuzijes neskor v raidoch a pod ... ) najdes tam vsetko :wink:
kacjak116
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa kacjak116 »

zdarek ludia,
mam problemy s pripojenim do wowka. Ked dam meno a heslo, vypise mi HNED ze unable to connect. Realmlist mam nastaveny, firewall som vypol uplne. Neviete co s tym? este som skusal rucne nahadzovat porty ale nepomohlo. pls help :(

blizzardove rady nepomohly, mesiac dozadu mi islo wowko uplne v pohodicke - teraz nic. Mam dynamicku IP. Uz ked som patchoval hru, videl som ze po dopatchovani sa nemoze pripojit na server, odkial taha aktualizacie.
usbecko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa usbecko »

Zdravim.. Mam account na ofiku. Hladam nejakeho aspon trochu skuseneho hraca, ktory by mi pomohol expit mojho maga ked budem na kazdodennom treningu.. Chcem ho vyexpit cim skor. A sam to nezvladam kedze travim vela casu na treningoch.. Piste cez PM alebo icq. Account platim ja.. diky
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

kostak
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kostak »

H@wk napísal:Tak som zmenil pohlavie ^^
http://screenshot.xfire.com/screenshot/ ... 19d958.png
paci sa mi ten skin :P
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Royalflush »

H@wk napísal:Tak som zmenil pohlavie ^^
http://screenshot.xfire.com/screenshot/ ... 19d958.png
Pekny paladin :) Kiez by som aj ja mal takeho :( ale ja mam len lvl 19... a chcem sa spytat, ako casto byvaju free transfery z realmu Drak'Thul ?
jerichoo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa jerichoo »

Pok3r to je neočakávatelné, ale tak skoro asi ne a ked už tak len horda..
Napísať odpoveď