wow-europe.com tam sa k tomu nejak snad dostanesBigrobi napísal:Zdravím
hrám za paladina a rád by som mal prehľad o kúzlach. Nepoznáte nejakú stránku kde sú popísané všetky kúzla paladina?(načo slúžia a pod.) Dosť mi to pomôže. Díky
Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
-
Mrk
Professional
- Kontaktovať používateľa:
hlavne, ze ty si ten op master, tych instov vo wotlku je nespocetne vela, pisal ti, ze si debil ak tvrdis, ze s prichodom datacu neprislo nic nove...podla toho co pises si wotlk nevidel ani z iduceho vlaku...pretoze to je DATADISK, nie instancia s Lich Kingom...JV napísal:ale ja nehovorim o wotlk nove info ale o instancii kaslite radsej nato a k urazkam on tu nieje ziadny kapo aby si namna dovoloval mne tu nebude pisat ze som debil a pod ani sa nepodpise do karmy napise tam ze Ja a mne ide hovorit ze som debil velmi husty ale do karmy sa nepodpise ja som sa normalne pytal namiesto toho mi tu hned zacnete nadavat v tejto teme samy op masteri mfg
a mas K- aj odomna
Zebraci
Jedno slovo vas vystihuje zebraci pani normalne som sa spytal proste nemam zaujem byt vymotany na vec a platit si za nu 600 mesacne lovka sa daju aj lepsie investovat. take funko to je paradicka ale osobne si myslim ze ty co mi odpisali ze som kok a take ze maju 50 rokov maju doma zenu a prije*** sa hraju na oficial serveri a su velke zvieratka mozem vas oje*** . Intelektualne korytnacky co sa hraju wow thats all ko*ot.
-
Mrk
Professional
Re: Zebraci
ano kazdy jeden z nas je zebrak, 13 euro je v prepocte cca 390sk a nie 600, ano peniaze sa daju investovat, ale tato ciastka je pre mna zanedbatelna obzvlast ked ju investujem do hry v ktorej som spoznal mnoho fajn ludi, s ktorymi chodievame obcas si sadnut niekam a tak,zbytocne peniaze, setci sa tymto ohanaju, ale kolko penazi ste vyhodili za ine veci? ja osobne som minul za sprostosti omnoho viac ako za tuto hruBouncee napísal:Jedno slovo vas vystihuje zebraci pani normalne som sa spytal proste nemam zaujem byt vymotany na vec a platit si za nu 600 mesacne lovka sa daju aj lepsie investovat. take funko to je paradicka ale osobne si myslim ze ty co mi odpisali ze som kok a take ze maju 50 rokov maju doma zenu a prije*** sa hraju na oficial serveri a su velke zvieratka mozem vas oje*** . Intelektualne korytnacky co sa hraju wow thats all ko*ot.
som si isty, ze ani jeden z tych ludi co tu prispievaju a hraju nemaju 50 rokov a ani manzelky, vies akcia-reakcia, ty si tu napisal ze ofi je ko*ot, my sme ti napisali, ze ko*ot si ty, thats all,
nehral si tam nevies o com to je, niake wow na fun servery wow nieje, podoba sa to tak vyzorom, ale komunita ludi tam vacsinou stoji za hovno, funkcnost serveru taktiez a to, ze hned mas vsetko co chces kazi hru este viac
to mas tak niekto sedi za PC a beha len po nete, chatuje, obzera fotky zo zurok a komentuje, ja sa hram
niekto ide kazdy piatok sa niekam ozrat, ja napr idem tak kazdy treti
niekto kazdy den sedi v bare a vykecava, ja radsej hram wowa a kecam na skype a do toho baru zajdem raz za 2,3 dni
to je vec nazoru, niekoho bavi to niekoho hento
edit: a urcite patris k tym co si myslia, ze ak hram wowa tak som vychudnuty, mam slaby zrak-silne dioptricke okuliare, neviem co je to sex, kamarati a vsetko sa toci len okolo mojho PC....
-
Royalflush
Guru wannabe
omfg uz to piem treti raz ze ja nehovorim ze lich king neni datac ale instancia zas nejsom retard mfg ja som pisal ze este nevyslo ziadne info/trailer o INSTANCII z lich kingom co sem pletes ci som hral wotlk a kde hram do pi*e sa vytahuj pred svojimi blbymi kamaratmi z wow to ze sa snimi stykas je akurat argument na to ze maniacis ale ako vidim este štvrty krat to napisem aby ste vsetci pochopili vobec som nepisal ze v dataci neni nic noveMrk napísal:hlavne, ze ty si ten op master, tych instov vo wotlku je nespocetne vela, pisal ti, ze si debil ak tvrdis, ze s prichodom datacu neprislo nic nove...podla toho co pises si wotlk nevidel ani z iduceho vlaku...pretoze to je DATADISK, nie instancia s Lich Kingom...
a mas K- aj odomna
-
xH4wK
-
Lord PROXI
King
http://elitistjerks.com/f76/Bigrobi napísal:Zdravím
hrám za paladina a rád by som mal prehľad o kúzlach. Nepoznáte nejakú stránku kde sú popísané všetky kúzla paladina?(načo slúžia a pod.) Dosť mi to pomôže. Díky
vsetko o palachoch ... a inych klasach ... mas tam vsetko co potrebujes, cize talenty, rotacie ( to vyuzijes neskor v raidoch a pod ... ) najdes tam vsetko
zdarek ludia,
mam problemy s pripojenim do wowka. Ked dam meno a heslo, vypise mi HNED ze unable to connect. Realmlist mam nastaveny, firewall som vypol uplne. Neviete co s tym? este som skusal rucne nahadzovat porty ale nepomohlo. pls help
blizzardove rady nepomohly, mesiac dozadu mi islo wowko uplne v pohodicke - teraz nic. Mam dynamicku IP. Uz ked som patchoval hru, videl som ze po dopatchovani sa nemoze pripojit na server, odkial taha aktualizacie.
mam problemy s pripojenim do wowka. Ked dam meno a heslo, vypise mi HNED ze unable to connect. Realmlist mam nastaveny, firewall som vypol uplne. Neviete co s tym? este som skusal rucne nahadzovat porty ale nepomohlo. pls help
blizzardove rady nepomohly, mesiac dozadu mi islo wowko uplne v pohodicke - teraz nic. Mam dynamicku IP. Uz ked som patchoval hru, videl som ze po dopatchovani sa nemoze pripojit na server, odkial taha aktualizacie.
paci sa mi ten skinH@wk napísal:Tak som zmenil pohlavie ^^
http://screenshot.xfire.com/screenshot/ ... 19d958.png
-
Royalflush
Guru wannabe
Pekny paladinH@wk napísal:Tak som zmenil pohlavie ^^
http://screenshot.xfire.com/screenshot/ ... 19d958.png