//autoeditácia príspevku ( 03 Mar 2009, 7:22 )
Tak musim povedat ze je to nehorazna PECKA kokos fullka bude ine delo
tak si ten Vsinc nevypniJames13579 napísal:Ked vypnem v-sync tak mi to pocase sekne a ked zapnem v-sync tak mi to nesekne. Mam MSI 8800gt 512MB oc, 182.06 whql, WINXP PRO SP3 32bit. V com je problem?
tak si ten Vsinc nevypniJames13579 napísal:Ked vypnem v-sync tak mi to pocase sekne a ked zapnem v-sync tak mi to nesekne. Mam MSI 8800gt 512MB oc, 182.06 whql, WINXP PRO SP3 32bit. V com je problem?
cau...dx 10 tam je spristupneny ale nwm ci funkcne ideSiS napísal:Moje pocity sú len tie najlepšie. Ako nedosahuje to úroveň Lock On, ale zas H.A.W.X je čisto arkáda, takže aj to tak berem.
Grafika a optimalizácia je úplne super. Kľudne to hrám na 1920x1200 High 8x Antialiasing a všetko ide bez problémov plynulo. Všimol som si, že je tam aj časť DirectX 10, ale tá v deme nie je prístupná, alebo teda ju neviem odomknúť ak sa vôbec dá.
Ovládanie je v pohode, hrám to na gamepade a nemám vôbec žiadne problémy s manévrami.
Možno to bude ďalšia hra čo by som si ju kúpil, ak teda bude taká dobrá aj plná hra.
neviem ci myslis to ze ti nejde pohlad z kokpitu...mne to fici normalne...klavesou C sa ti meni pohlad na iba HUD,kokpit a pohlad zpoza lietadla...eject napísal:nerobi vam ta hra chyby- napr. mne to same od seba strielaa nejde mi zapnut ani norm kokpit,ale to bude asi tym,ze to je demo ze ano?