Tom Clancy's HAWX

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
aviceN
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

no po 4 hodinovom cakani som sa dockal aj ja :D vidim ze ostatny prestali pisat asi v zaplave lietania vas to stiahlo :D no tak idem to skusit

//autoeditácia príspevku ( 03 Mar 2009, 7:22 )
Tak musim povedat ze je to nehorazna PECKA kokos fullka bude ine delo
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa AXO »

da sa to hrat aj mysou obstojne, ci treba joystick ?

// kedy ma vlastne vyjst plna hra ?
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

plna hra 13. a ano da sa to ppci hrat aj s mysou :) ziaden problem ovladanie perfektne nic zloziteho :)
RainbowSix
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa RainbowSix »

suprova bomba perfektna hra no neviem ako vam ale mne sa to miskou vobec nedalo ovladat ale sipky su lepsie
DAMON88
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DAMON88 »

celkom haluska :D uz som aj 1. stihacku zostrelil :mrgreen:
James13579
Star
Star

Príspevok od používateľa James13579 »

Ked vypnem v-sync tak mi to pocase sekne a ked zapnem v-sync tak mi to nesekne. Mam MSI 8800gt 512MB oc, 182.06 whql, WINXP PRO SP3 32bit. V com je problem?
DAMON88
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

James13579 napísal:Ked vypnem v-sync tak mi to pocase sekne a ked zapnem v-sync tak mi to nesekne. Mam MSI 8800gt 512MB oc, 182.06 whql, WINXP PRO SP3 32bit. V com je problem?
tak si ten Vsinc nevypni :wink: :mrgreen:

//autoeditácia príspevku ( 03 Mar 2009, 15:13 )
James13579 napísal:Ked vypnem v-sync tak mi to pocase sekne a ked zapnem v-sync tak mi to nesekne. Mam MSI 8800gt 512MB oc, 182.06 whql, WINXP PRO SP3 32bit. V com je problem?
tak si ten Vsinc nevypni :wink: :mrgreen:
SiS
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa SiS »

Moje pocity sú len tie najlepšie. Ako nedosahuje to úroveň Lock On, ale zas H.A.W.X je čisto arkáda, takže aj to tak berem.
Grafika a optimalizácia je úplne super. Kľudne to hrám na 1920x1200 High 8x Antialiasing a všetko ide bez problémov plynulo. Všimol som si, že je tam aj časť DirectX 10, ale tá v deme nie je prístupná, alebo teda ju neviem odomknúť ak sa vôbec dá.
Ovládanie je v pohode, hrám to na gamepade a nemám vôbec žiadne problémy s manévrami.
Možno to bude ďalšia hra čo by som si ju kúpil, ak teda bude taká dobrá aj plná hra. :D
eject
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa eject »

no neviem-hral som obidve misie a jedine co vnimam pozitivne je grafika a plinulost..inak to nema nic spolocne s lietanim..je to az moc nerealne..je to arkada,ale podla mna to prehnali, koho by to mohlo bavit..uvidim co prinesie full verzia.. :P
DAMON88
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

no mna to bavy akurat by to celo gamepad :D mne to ide na plne 6xAA a mam zostavu aku mam a ide to pekne plynulucko :) akurat nejde mi nastavit druha vec od hora ta je furt na low to bude asi nieco pre DX10 len :)
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

SiS napísal:Moje pocity sú len tie najlepšie. Ako nedosahuje to úroveň Lock On, ale zas H.A.W.X je čisto arkáda, takže aj to tak berem.
Grafika a optimalizácia je úplne super. Kľudne to hrám na 1920x1200 High 8x Antialiasing a všetko ide bez problémov plynulo. Všimol som si, že je tam aj časť DirectX 10, ale tá v deme nie je prístupná, alebo teda ju neviem odomknúť ak sa vôbec dá.
Ovládanie je v pohode, hrám to na gamepade a nemám vôbec žiadne problémy s manévrami.
Možno to bude ďalšia hra čo by som si ju kúpil, ak teda bude taká dobrá aj plná hra. :D
cau...dx 10 tam je spristupneny ale nwm ci funkcne ide :) chod do adresaru s nainstalovanou hrou a potom pusti cez exe hawx_dx10
eject
Light Expert
Light Expert

nerobi vam ta hra chyby- napr. mne to same od seba striela :D a nejde mi zapnut ani norm kokpit,ale to bude asi tym,ze to je demo ze ano? :roll:
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

presne :) aj mne to obcas samo vystreli ale ked napr. idem z "volnosti" (CTRL) a spat tak vtedy napr. a ano COCKpit mi tiez nejde obcas sa mi to podarilo ale inaksie sa mi to nedari :( takze aspon ze niesom sam co mu to nejde
DAMON88
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

hh ja som oby 2 misie presiel na tom pohlade z vonka co sa to vseliak toci :D
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

ano da sa to prejst aj tak :) je to strasna sranda rio som presiel snad aj 10x :D
eject
Light Expert
Light Expert

kurna keby tam dali trocha vacej fyziky mohlo to byt genialne-takto je to len pekne :?
SiS
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa SiS »

Tak, ale mne to napríklad zatiaľ stačí na odreagovanie. Lebo mám doma aj ten Lock On, ale proste teraz nemám na to čas, študovať všetky materiály k tomu a naučiť sa ovládať všetky stíhačky - Suchoj, Mig, F16. Každá jedna má iné ovládanie. Proste simulátor.
H.A.W.X berem ako dočasné odreagovanie sa, pokiaľ nebudem mať viac času učiť sa manuál k Lock On :D .
James13579
Star
Star

Príspevok od používateľa James13579 »

Preco ked vypnem v-sync tak mi to sekne?
Rexik1990
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Rexik1990 »

Mam problem. Po case hrania mi sekne obraz a zblbnu mi farby potom musim zatlacit ctrl+alt+delete aby som to vypol. Mam MSI 8800gt 512Mb oc, 182.08 whql, WinXp Pro Sp3. V com je problem?
majik
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa majik »

eject napísal:nerobi vam ta hra chyby- napr. mne to same od seba striela :D a nejde mi zapnut ani norm kokpit,ale to bude asi tym,ze to je demo ze ano? :roll:
neviem ci myslis to ze ti nejde pohlad z kokpitu...mne to fici normalne...klavesou C sa ti meni pohlad na iba HUD,kokpit a pohlad zpoza lietadla...
inak je to fajne, teraz to hram tak ze po stihackach strielam len s gulometom xD tesim sa na plnu verziu

edit: k tomu samostrielaniu...na ofic fore pisu ze to moze byt sposobene Voice commands...tak to skus vypnut...
Napísať odpoveď