Rad hram knife u 1.6 podelte sa so mnou z vasou ip iba jeden pojazdny server mam z tych mojich piatich knife serverov a na google mi vyhodi furt tu istu stranku s ip adresovou toho isteho serveru
Blade napísal:Rad hram knife u 1.6 podelte sa so mnou z vasou ip iba jeden pojazdny server mam z tych mojich piatich knife serverov a na google mi vyhodi furt tu istu stranku s ip adresovou toho isteho serveru
Zdravim... prosim vas je tento bug normalny? Da sa nejako urobit? Ja som to skusal uz asi 10x a nepodarilo sa mi to Zda sa mi ze to je zostrihnute, ale zevraj sa to da
BX napísal:Zdravim... prosim vas je tento bug normalny? Da sa nejako urobit? Ja som to skusal uz asi 10x a nepodarilo sa mi to Zda sa mi ze to je zostrihnute, ale zevraj sa to da
Blbosť najvyššieho stupňa , však sa kukaj jak sa mu tam posunul čas je to zostrihané jak prasa , však choď z free lookom v d2 do textury za tie dvere , vidíš tam niečo ?
caute, mam jeden problem, ked pisem zelenym pismom tak mi to vydz da pred text percento %
ale jeden tam pise bez % a nie je admin.. sere ma to dost Very Happy
priklad mojho pisania zelenym do konzoly:
say %hahah
a napise mi percento normalnzm a hahah zelenym..
dik za pomoc.. Very Happy
PLS kto ma Source Steam?? mohol by mi poslat jednu vecicku??? co je v SteamApps Models.gfc alebo Source models.gfc neviem presny nazov..prosim surneee velmi pls ICQ 462-981-936..len tu jednu zlozku
Čaute mám takýto problém, mám wistu 64 bit a ked sa v cs pripojím na hociaký server tak mi to zamrzne pri prvej tabulke kde treba kliknúť na OK.
Dík za rady.[/quote]
Caute mam problem : Menil som si skin noza a ked som zapol cs napisalo my hlasku : Server is enforcing file consistensy for models /p_knife.mdl
Bad file server is enforcing file consistensy for models /p_knife.mdl
Skusil som nahodit iny ale pisalo to stale... Mam ho niekde premiestnit alebo co ? Lebo som daval naraz asi 20 skinov a mal som z toho chaos...
model p_knife.mdl si nechaj pôvodný z CSka a potom ťa to pustí všade. pre istotu všetky menené modely p_xxx.mdl nechávaj základné a meň len zvyšok. mám to u seba overené
Cawte, chcel by som sa spytat ci by mi cez ftp nastavyl server potrebujem tam dat amx a podobne ja sa tomu moc nechapem tak by som bol rad ak by ste mi stym pomohli niekto... dakujem...