Odpustili by ste neveru ?
-
triple
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
ja neviem - si to zoberte z druhej strany.. "podarí" sa Vám niečo vyviesť ale ľúbite svoju polovičku a nechcete o ňu kôli hlúposti prísť.. budete chcieť druhú šancu a dobre viete že ju využijete a už nikdy viac tú sprostosť nespravíte.. .nie? ale ked bude vaša polovička rozmýšlať v duchu posledných príspevkov tak jediné čo ostane je búchat si hlavu o stenu...
je to trošku na zamyslenie.. občas sa oplatí odpustiť ale neviem či by som to ja sám vedel (budem vedieť ked budem v danej situácií)
(len teraz prosím nepíšte že ked ľúbite tak nepodvediete
)
edit:
je to trošku na zamyslenie.. občas sa oplatí odpustiť ale neviem či by som to ja sám vedel (budem vedieť ked budem v danej situácií)
(len teraz prosím nepíšte že ked ľúbite tak nepodvediete
edit:
hh ale ked ťa na vlastné oči načape ako klátiš jej sestru tam ti zatlkanie moc nepomôže.. síce videl som už aj taký film že ženská načapala chlapa v posteli .. druhá ženská sa obliekla a vypadla a chlap sa tváril ako by nič. popravil postel zatiaľ čo jeho manželka histeričila.. pak si kludne sadol a čítal noviny a ona stále do neho a on jej na to - zlato ja neviem o čom hovoríš až ju tým svojím kľudom presvedčil že je blbá a vôbec sa to nestalo iba v jej hlavezelovoc napísal:jednu vec si treba zapamatat: Zatlkat zatlkat a zatlkat. ona i ty.
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
jednu vec si treba zapamatat: Zatlkat zatlkat a zatlkat. ona i ty.triple napísal:ja neviem - si to zoberte z druhej strany.. "podarí" sa Vám niečo vyviesť ale ľúbite svoju polovičku a nechcete o ňu kôli hlúposti prísť.. budete chcieť druhú šancu a dobre viete že ju využijete a už nikdy viac tú sprostosť nespravíte.. .nie? ale ked bude vaša polovička rozmýšlať v duchu posledných príspevkov tak jediné čo ostane je búchat si hlavu o stenu...
(len teraz prosím nepíšte že ked ľúbite tak nepodvediete)
Odpustili by ste neveru?
Keby to bolo dlhodobe, tak nie, ale jeden krat sa este da odpustit..A hlavne,ak by bolo vidiet ,ze moju polovičku by to naozaj mrzelo, a je potrebné,aby si uvedomil, ze by ma teraz mohol naozaj stratit..
Odpustit, by som mu raz odpustila ,ak by som ho naozaj ľubila, ale potrebovala by som na to určite istý čas..
A určite by som zvážila aj to ,že sa mi s tým vôbec prizdnal...
Odpustit, by som mu raz odpustila ,ak by som ho naozaj ľubila, ale potrebovala by som na to určite istý čas..
A určite by som zvážila aj to ,že sa mi s tým vôbec prizdnal...
ved prave v tom je hacik, ked niekoho lubim a ona si bude uzivat s inym tak by ma to dorazilo a hned by som ju nechal, a keby chcela aby som boli spet spolu tak by jej nepomohlo ani 4 mesacne ospravedlnovanie a dotycnemu ked vedel ze je to moja priatelka by som nechal monument na tvari do konca jeho sku*veneho zivota.triple napísal:bol si už fakt že naozaj strašne zaľúbený???
-
TUCERO_SVK
Star
-
blitzkrieg
Professional
myslíš si že keď jej rozkopeš hlavu niečo dokážeš alebo vyriešiš? podla mňa nič, akurát ukážeš že si hlupák (bez urážky) nech sa stane hocičo v živote by som neudrel dievča aj keď by robila horšie veci ako by ma len podvádzala, skôr naopak, sralo by ma to a poriadne ale s úsmevom na tvári by som ju poslal preč, možno by sa odpustiť dalo ale nie zabudnúť alebo ešte jedna vec, deň v ktorý by si zistil že ta podviedla ak by som jej urobil to isté, podviedol a povedal by som jej aká bola ta druhá v posteli fajn ..plasmon napísal:Presne ked su dvaja stastni nechyba im treti, asi by ma uz nelubila keby si nasla druheho.Este by som jej hlavu rozkopal a nie jej odpustil=nikdy.
-
TUCERO_SVK
Star
no nic moc ty by si sa znízil na jej uroven to si nedomyslel skor by to chcelo nechat jej okusit jej vlastne svedomie pokial by nejake mala. To dokaze byt este horsie ako spravit nieco z coho by potom ona mohla vinit teba...compleX napísal:myslíš si že keď jej rozkopeš hlavu niečo dokážeš alebo vyriešiš? podla mňa nič, akurát ukážeš že si hlupák (bez urážky) nech sa stane hocičo v živote by som neudrel dievča aj keď by robila horšie veci ako by ma len podvádzala, skôr naopak, sralo by ma to a poriadne ale s úsmevom na tvári by som ju poslal preč, možno by sa odpustiť dalo ale nie zabudnúť alebo ešte jedna vec, deň v ktorý by si zistil že ta podviedla ak by som jej urobil to isté, podviedol a povedal by som jej aká bola ta druhá v posteli fajn ..
-
blitzkrieg
Professional
hej ale zistila ako som to cítil ja keď mi to urobila ona, stále lepšie ako udrieť babu si myslím ale aj tak si stojím za tým že odpustiť, nezabudnúť a odísť...TUCERO_SVK napísal:no nic moc ty by si sa znízil na jej uroven to si nedomyslel skor by to chcelo nechat jej okusit jej vlastne svedomie pokial by nejake mala. To dokaze byt este horsie ako spravit nieco z coho by potom ona mohla vinit teba...
-
TUCERO_SVK
Star
Podla mna je hlupe zopakovat hlupost priatelky,pridem za nou a poviem:"vyspal som sa s inou,mrda lepsie ako ty, maj sa" Toto co je za riesenie?compleX napísal:myslíš si že keď jej rozkopeš hlavu niečo dokážeš alebo vyriešiš? podla mňa nič, akurát ukážeš že si hlupák (bez urážky) nech sa stane hocičo v živote by som neudrel dievča aj keď by robila horšie veci ako by ma len podvádzala, skôr naopak, sralo by ma to a poriadne ale s úsmevom na tvári by som ju poslal preč, možno by sa odpustiť dalo ale nie zabudnúť alebo ešte jedna vec, deň v ktorý by si zistil že ta podviedla ak by som jej urobil to isté, podviedol a povedal by som jej aká bola ta druhá v posteli fajn ..
Inak ja by som nikdy nedokazal rozkopat nikomu hlavu, ani svojej priatelke a ani nikomu na svete, hoci by urobil aj neviem co, proste by som to nedokazal, ja som taky typ cloveka co sa k tomu neodvazi.
-
blitzkrieg
Professional
no je to sprosté ale stále lepšie ako fyzicky ublížiť si myslím, podľa mňa aspoň, som sa s ňou o tomto bavil že čo by spravila kebyže ju podvediem ja a ona na to že by mi to vrátila a bolo by to 1:1 ..plasmon napísal:Podla mna je hlupe zopakovat hlupost priatelky,pridem za nou a poviem:"vyspal som sa s inou,mrda lepsie ako ty, maj sa" Toto co je za riesenie?
Inak ja by som nikdy nedokazal rozkopat nikomu hlavu, ani svojej priatelke a ani nikomu na svete, hoci by urobil aj neviem co, proste by som to nedokazal, ja som taky typ cloveka co sa k tomu neodvazi.